Kasza Tamás – 5 perces lezárás

Kasza Tamás – 5 perces lezárás

Nem tudsz senkit se LEZÁRNI, aki halogat, HA TE IS HALOGATSZ!

Közted és egy sokkal sikeresebb ember között az a különbség, hogy ő sokkal több nemet kapott.

Ne félj a nemektől. Ne halogass, gyűjtsd a nemeket!

5 000 Ft

3 készleten

Leírás

Kasza Tamás : 5 perces lezárás, avagy a halogatás vége

Nem tudsz senkit se LEZÁRNI, aki halogat, HA TE IS HALOGATSZ!

Közted és egy sokkal sikeresebb ember között az a különbség, hogy ő sokkal több nemet kapott. Ne félj a nemektől. Ne halogass, gyűjtsd a nemeket! A félelem az elutasítástól okozza azt, hogy nem jutsz előre.

De mitől félsz?

Nem lőnek le. Nem akasztanak fel. Maximum egy ember előtt megszégyenülsz. És akkor mi van? Az értékesítésben a leghalálosabb dolog a halogatás. Amikor azt mondja, hogy “majd” vagy hogy “jövő héten térjünk vissza rá”.

Hogyan oldd meg az ügyfél halogatását?
Olvasd el a könyvben!

Temesvári Richárd
tanulói szerint a "legérthetőbb magyar Online Marketing tréner", független tanácsadó, a profitáló internetes megjelenés szakértőjeA Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatóanyag megálmodója és a Websiker Ügynökség alapító tulajdonosa. 20+ éve foglalkozik weboldalakkal és online marketinggel, több ezer vállalkozót, értékesítőt képezett élő rendezvényeken 10-től az 1100 fős konferenciáig. Visszatérő meghívott előadója például az ELTE – létesítmény üzemeltetői karának; Kasza Tamás – lezárási specialistának; a Vitaking szakmai napoknak; a Könyv Konferenciának; Online Marketing Summitnak... stb. 3 sikerkönyvet is írt a témában és társszerzője több sikeres online marketing és értékesítés témájú könyvnek. Több mint 3500 weboldal elkészülésében / felújításában segített, ügyfelei bevételei átlépték már bőven az 1 milliárd forintot internetes megjelenéseik révén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+36 20 974 6601