Weboldal felújítás

“Egy átlátható weboldal, amit én is tudok kezelni” – ezt kérte tőlünk Balázs a weboldal felújítás előtt

“Egy átlátható weboldal, amit én is tudok kezelni” - ezt kérte tőlünk Balázs a weboldalfelújítás előtt

Sorozatunk újabb részeként ismét egy weboldal felújítás projektet mutatunk be.
Balázs egy olyan egyszerű oldalt szeretett volna, ami megjeleníti az általa nyújtott szolgáltatásokat, ahol az érdeklődők fel tudják venni vele a kapcsolatot és amit ő maga is tud kezelni, később új tartalmakkal bővíteni.
A Websiker Csomag tökéletes választás számára, hiszen ezeket mind biztosítja, a későbbiekben pedig továbbfejleszthető. De nézzük meg részletesebben, hogyan alakítottuk ki az oldalát és milyen lehetőségeket tartogat a jövőre nézve!

 

Mit csináltunk a weboldal felújítás során?

Ezúttal is egy weboldal átalakításról van szó, hiszen Balázsnak már volt egy weboldala korábban, amit magának rakott össze. Teljesen azonban nem volt megelégedve vele, mert állandóan korlátokba ütközött, nem tudta megvalósítani azt, amit szeretett volna és a megjelenést sem tudta teljesen a saját képére formálni a sablon kötöttségei miatt.

A weboldal felújítás előtti állapot nagyobb képen való megtekintéséhez kattints a képekre!

 Weboldal felújítás előtt még így nézett ki a gyokerek.hu Weboldal felújítás előtt még így nézett ki a gyokerek.hu Weboldal felújítás előtt még így nézett ki a gyokerek.hu

Jól látszik, hogy a régi weboldal nem volt túl kontrasztos, aprók voltak a betűk és minőségében sem tükrözte azt, mennyire nagyszerű Balázs szolgáltatása. Ezért javasoljuk mindig, hogy legyen összhangban a weboldal és a “termék”, mert a látogatók fejében kimondatlanul számít az első benyomás.

Viszonylag konkrét elképzeléseket kellett megvalósítanunk ebben a weboldal fejlesztés projektben:

kaptunk saját fotókat és szövegeket is. Ezek logikus, igényesebb és felhasználóbarát elrendezésében kérte a segítségünket Balázs.

A tevékenységből kiindulva – ami a favágás, gyökéreltávolítás – maradtunk a zöld árnyalatoknál, amelyeket egy semleges szürkével egészítettünk ki. A betűtípusok tekintetében is az egyszerű, letisztult megjelenést tartottuk szem előtt, így a címsorok egy lekerekített vonalakat használó, talp nélküli betűtípust kaptak.

Balázs folyamatosan dokumentálja a munkáit, így szinte minden esetben az ő fotóit használtuk a szolgáltatások bemutatásához. Egyedül a kezdőlapi slider-hez (plakátképhez) használtunk jogtiszta stock fotót, ami szintén a tevékenységet mutatja be és illeszkedik az oldal arculatához.

Nagyításhoz kattints a képre!

Balázs egy olyan egyszerű oldalt szeretett volna, ami megjeleníti az általa nyújtott szolgáltatásokat, ahol az érdeklődők fel tudják venni vele a kapcsolatot és amit ő maga is tud kezelni. - Weboldal felújítás - Websiker Ügynökség

Egy rövid bemutatkozás után – amiben Balázs kifejti mivel foglalkozik és miben tud segíteni – választási lehetőséget biztosítunk, megmutatjuk a szolgáltatásokat egy-egy saját fotóval. A gombok itt az adott szolgáltatás aloldalára vezetnek, ahol megtalálhatók a szükséges információk és ajánlat kérhető az oldal alján. Fontos, hogy megjelenés alkalmazkodik már a különböző kijelzők szélességéhez (reszponzív weboldal) és összességében is egy modernebb, ízlésesebb, kontrasztosabb elrendezést kapott a teljes szélességű sávokkal az egész.

Balázs a weboldal átalakítás után most rendelkezik egy olyan oldallal, ami egy biztos alapot jelent a vállalkozása számára és ami szabadon alakítható - Websiker Ügynökség

 

A kezdőlapon helyet kaptak azok az előnyök, amelyek az eddigi tapasztalatok alapján fontosak Balázs megrendelőinek: megbízhatóság, nincsenek rejtett költségek, rendelkezik biztosítással stb.

Az oldal alján, a láblécben pedig megtalálhatók a szokásos elemek: közösségi oldal ajánlása, kapcsolat adatok, a szükséges jogi elemek (ászf, adatkezelési tájékoztató, impresszum), amelyek sajnos annyiszor hiányoznak még mindig új weboldalakról, ha nem körültekintő a fejlesztő vagy a tulaj ezzel kapcsolatban. Illetve a szolgáltatások itt is szerepelnek linkként még egyszer, nem csak a felhasználók számára, hanem a keresőoptimalizálás miatt is hasznos.

Hogyan fejleszthető tovább?

Ritkán mondjuk azt egy weboldalra, hogy “elkészült”, hiszen mindig vannak újabb és újabb fejlesztési lehetőségek és figyelembe kell venni egy megrendelő pénztárcáját is. Idővel változnak az igények vagy változik maga a vállalkozás is, amihez szintén igazodnia kell a weboldalnak.
Balázs a weboldal átalakítás után most végre rendelkezik egy olyan weboldallal, ami egy biztos alapot jelent a vállalkozása számára és ami szabadon alakítható – bizonyos szintig szakember bevonása nélkül is (az egyszerűbb változtatásokat ő maga is el tudja végezni a részletes és érthető használati útmutatónk alapján).

Weboldal felújítás - Websiker Ügynökség

Van azonban néhány fejlesztési lehetőség, amit Balázsnak a következőkben érdemes lesz figyelembe venni, ha elérkezik a szintlépés ideje. Jöjjön egy rövid lista ilyen lehetőségekből, amelyek hasznosak lehetnek számodra is, ha hasonló helyzetben vagy és épp tovább fejlesztenéd a weboldalad!

Blogbejegyzések
Olvasmányos, érdekes bejegyzésekben írhatsz a vásárlóid legjellemzőbb problémáiról és megmutathatod azt is, Te hogyan tudod ezeket megoldani. Érdemes előtte kutatást végezni, hogy meg tudd mik azok a témák, kérdések, kulcsszavak, amelyekre építheted a cikkeidet. Balázsnak kiváló történetei vannak és szuper helyszíni képei, szóval csak beszerkeszteni kell igazából. Az ilyen történeteket szívesen olvassa egy érdeklődő és nagyon fontos a Google szemében is, hogy ki kínál friss tartalmat is időnként, aminél beszélgetés kezdeményezhető.

Vélemények
Az egyik legfontosabb eleme lehet a marketingednek, ha rendelkezel pozitív és hiteles! ügyfél véleményekkel. Meg tudod mutatni a weboldaladon, sőt a hirdetéseidben is! Az emberek sokkal hitelesebbnek érzik, ha mások mondják a szolgáltatásodról, hogy valódi segítséget jelentett, mintha te magad bizonygatod. Persze ahhoz, hogy valóban hiteles és bizalomépítő legyen, minden esetben valós véleményeket használj, lehetőleg névvel, fotóval együtt! Balázs, mivel a szolgáltatásod kiváló és mi is jó szívvel ajánljuk, gyűjtsd be és mutasd meg a dicséreteket is büszkén!

Balázs is küldött nekünk egy nagyon megtisztelő, kedve véleményt:

“Azt hittem, bonyolultabb lesz a weblap- újrakészítés, kellemesen kellett csalódnom! 
Két éve magam raktam össze a weblapom, de ahogy bővült a szolgáltatásom, és lettek jobbnál jobb referenciáim, igényem lett egy letisztultabb, profibb megjelenésre. El akarom kezdeni hirdetni, ha már pénzt költök, hogy rám találjanak, előnyös ha a mai trendeknek megfelelően van elrendezve a tartalom, átláthatóan. 

A Websiker csapattal nem is lehetett volna gördülékenyebb a munka: Ricsivel kezdtünk egy órás konzultációval. Ő előre felkészült az oldal tartalmából, és ránézett az addigi működési statisztikákra. Átbeszéltük mik az igényeim, melyek egy modern weblap ismérvei, megegyeztünk mi legyen az irány. Otthon megírtam az új szövegeket, és küldtem nekik képeket az elmúlt hónapok munkáiból. Két héttel később már az első változatban gyönyörködhettem! Pár képcsere és kis átfogalmazás után véglegesíthettük is.

Azért jó szakemberekkel dolgozni, mert ha megvan az irány, akkor önállóan, magabiztosan képesek dolgozni. Nem kell egymást üldözni telefonon, meg egyenként leokézni minden apró módosítást. Ami elkészül, az ott lesz a szeren. Szívből ajánlom a Websiker ügynökséget!” – Szokolai Balázs – favágó, fa-eltávolító szakember – gyokerek.hu

 

“Csali” folyamat – értékesítési tölcsér építés

Mindenki értékesíteni akar, lehetőleg azonnal. Ezért, ha te első lépésként “csak” egy hasznos, valóban értékes tartalommal kerülsz a látogató elé, sokkal szimpatikusabb leszel és később nagyobb eséllyel válik belőle megrendelő.

Építsd fel a szakértői státuszt azoknál is, akik nem azonnal telefonálnak, hanem még a “köszönöm, nézelődöm” kategóriában játszanak.
Lehet ez egy hasznos videó magyarázatokkal a munkáról, hiszen a megrendelő nem szakértő a témában.
Lehet egy letölthető e-book a gyakran ismételt kérdésekkel, vagy hibákkal, vagy bármi, ami a szolgáltatásodhoz kapcsolódik és valóban segítség.
Ez érdekli a körültekintő embereket és az e-mail cím megadása után pedig lehetőséged lesz rá, hogy célzott, egyedi ajánlattal érd el a feliratkozóidat.

Sok sikert kívánunk Balázsnak a weboldal felújítás után és várjuk vissza a szintlépésre, hogy még több ember ismerje meg kiváló szolgáltatását.
Keress rá Te is, ha ilyen ház körüli munkákra van szükséged!

“Pont ez kellene nekem is!”

Szeretnél a következő szintre lépni a weboldaladdal vagy szimplán csak átalakításra szorul?
Kérj egy felmérést, hogy megnézzük, milyen fejlesztésekre lenne szükséged!
Megírhatod a kapcsolat oldalon weboldal felújítási igényed, vagy írd meg itt a cikk alatt hozzászólásban, hogy mivel foglalkozol, mire vágysz és így máris jelentkezel a felmérésre, amelyet ez esetben díjmentesen biztosítunk!

Tekerj lentebb a hozzászóláshoz… várjuk.

 

Temesvári Richárd
tanulói szerint a "legérthetőbb magyar Online Marketing tréner", független tanácsadó, a profitáló internetes megjelenés szakértője A Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatóanyag megálmodója és a Websiker Ügynökség alapító tulajdonosa. 20+ éve foglalkozik weboldalakkal és online marketinggel, több ezer vállalkozót, értékesítőt képezett élő rendezvényeken 10-től az 1100 fős konferenciáig. Visszatérő meghívott előadója például az ELTE – létesítmény üzemeltetői karának; Kasza Tamás – lezárási specialistának; a Vitaking szakmai napoknak; a Könyv Konferenciának; Online Marketing Summitnak... stb. 3 sikerkönyvet is írt a témában és társszerzője több sikeres online marketing és értékesítés témájú könyvnek. Több mint 3500 weboldal elkészülésében / felújításában segített, ügyfelei bevételei átlépték már bőven az 1 milliárd forintot internetes megjelenéseik révén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+36 20 974 6601

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.


SL_C_23361dd035530_KEY - this is the project key, specific to each project that you add to your Smartlook dashboard SL_C_23361dd035530_SID - this is the session ID, that is assigned to each new session that is being recorded SL_C_23361dd035530_VID - this is the visitor ID, assigned to each new visitor.
  • SL_C_23361dd035530_KEY
  • SL_C_23361dd035530_SID
  • SL_C_23361dd035530_VID

Összes tiltása
Összes engedélyezése