Hogyan válassz neked való online marketing képzést?

Az online marketinghez egyre többen szeretnének jobban érteni. Folyamatosan jönnek rá az emberek, hogy a saját vállalkozói álmaik és céljaik elérésére nélkülözhetetlen egy egyedi weboldal és az összehangolt internetes megjelenés.

Sajnos azonban kevés az érthető és használható online marketing tananyag, amely az alapoktól és konyhanyelven segít annak, aki a gyakorlatban is szeretné alklmazni a megszerzett tudást.

A guruk többsége azonban mindig az újdonságot kergeti. Szakértelműket pedig főleg szakkifejezések csattogtatásával fitogtatják szívesen. Nem csoda, hogy annyi ásítozó, az információ tltengéstől megfájdult fejű néző tér haza a rendezvényekről. De másnap viszont tudod mi történik egy ilyen rendezvény után?

ÚGY VAN! …NEM TÖRTÉNIK SEMMI!

Sajnos azonban kevés az érthető és az átfogó online marketing tananyag

Elérkezett az érthető online marketing tanulás ideje

Azt vettem észre, hogy a legtöbb komolyan és régóta vállalkozónál is egészen az alapoknál vannak a gondok. Azok is, akik évek óta online marketingeznek észrevehető, hogy halál egyszerű dolgoknál lemaradtak. Egy dologgal tudják még tetézni a bajt: ha ezt nem ismerik el, csak gyorsan belefognak egy „újabb forradalmi módszer” keresésébe ahelyett, hogy az alapokat tennék rendbe.

Azért készítettem ezt az oldalt, hogy kiválaszthasd a számodra ideális oktatóanyagot a céljaidnak, megértési szintednek és persze a pénztárcádnak megfelelően. 

Lássuk a lehetőségeket fordított sorrendben:

WEBSIKER – PIMKO FINISH V.I.P.

Ez a Websiker Ügynökség legteljesebb online marketing képzési anyaga.
A képzés végcélja:
olyan magabiztos alapokkal rendelkező személy, aki…

  • képes felelős döntéseket hozni az internetes megjelelenését illetően,
  • képes elkészíteni maga a weboldalát, szöveget írni, hirdetéseket futtatni, elemezni…stb. egyszóval kezelni szinte bármit az internetes megjelenésében,
  • képes kontrollálni az online marketinggel megbízott szolgáltatók, munkatársak munkáját,
  • képes akár szolgáltatni az online marketing egyes területeit megrendelőinek

Tudj meg róla többet itt: WEBSIKER – PIMKO FINISH V.I.P.

WEBSIKER – P.I.M.K.O. START V.I.P.

Ez egy titkos csoport a Facebookon, ahová csak az itt regisztrált Websiker V.I.P. tagok léphetnek be.
“Ez egy “világítótorony” az online marketing nyíltvizén elveszett embereknek” 

Itt tényleg az alapoktól, egyszerű konyhanyelven segítek megérteni, hogyan lehet
a Te terméked vagy szolgáltatásod is megtalálhatóbb, ismertebb, népszerűbb és eredményesebb.
Hetente élő bejelentkezések értékes képzésekkel + kérdezz felelek lehetőségek és egy fantasztikus egymást támogató csoport hozzád hasonló törekvő és céltudatos emberekkel.

Ez a legelső és legkisebb térítési díjú havi előfizetésünk, amit hűségidő nélkül kipróbálhatsz.
Tudj meg róla többet itt: WEBSIKER – P.I.M.K.O. START V.I.P.

WEBSIKER – P.I.M.K.O. FREE

Ebben a gyakorlatias és térítésmentes tananyagban megmutatom az egyértelmű lépéseket, hogy mi is kell a letisztult és figyelemfelkeltő weboldalhoz és ahhoz, hogy ismerté tehesd a lehetséges vásárlók körében. Az ingyenes weboldalkészítő oldalak reklámjai és az egyszerűnek tűnő Youtube videók nem beszélnek azokról a teendőkről, ami nélkül lehet, hogy dizájnos lesz a weboldalad, csak nem hoz egy fillért sem a kasszába.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy összerakok egy eddig nem látott részletességű oktatóanyagot, ami kiváló alapot biztosít a kezdéshez, vagy a nem hatékony mostani weboldal felélesztéséhez!
Tudj meg róla többet itt: WEBSIKER – P.I.M.K.O. FREE

+36 20 974 6601