Hogyan készítsd el a saját, egyedi és áttekinthető weboldalad?

 

Ebben a gyakorlatias tananyag sorozatban megmutatom
az egyértelmű lépéseket,
hogy AKÁR szakember nélkül is
letisztult és
figyelemfelkeltő weboldalad lehessen.

Sokan szeretnének belevágni a saját weboldaluk elkészítésébe, de fogalmuk sincs, hogy mire vállalkoznak! Ahhoz, hogy a weboldal ellássa a feladatát, fontos tudni néhány alap lépést ezzel kapcsolatban.

Az ingyenes weboldalkészítő oldalak reklámjai és az egyszerűnek tűnő Youtube videók nem beszélnek azokról a teendőkről, ami nélkül lehet, hogy dizájnos lesz a weboldalad, csak nem hoz egy fillért sem a kasszába.

A weboldalkészítő szakemberek többsége pedig szintén nem foglalkozik azokkal a dolgokkal, amik nem szorosan kapcsolódnak az ő szakmájukhoz. Az elkészült weboldalnál nekik véget ér a munkájuk, pedig akkor jön igazán az oroszlánrésze:

Hogyan tegyük ismertté és megtérülővé az egészet?

 

Ha egy érdeklődő nem vásárol minden logikus érv ellenére, akkor az esetek többségében maradt valami kezeletlen kifogása.

Ha már a drága időd rászánod, hogy az interneten is megjelenj,
érdemes kicsit jobban körbejárni a témát és megtudni, milyen lépések szükségesek ahhoz,
hogy az új weboldalad ismertségnövelő és vevőszerző legyen!

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy összerakok eddig nem látott részletességű oktatóanyagot,
és megtanítom olvasóimat a profitáló internetes megjelenés szempontjaira!

Első lépésként készítettem egy listát, amin egyértelműen látszik, min kell végigmenni ahhoz, hogy elkészüljön egy érdeklődő-mágnes weboldal.

Aztán rájöttem, hogy mindig ez ellen harcoltam… csak a weboldal önmagában még nem lesz jó semmire! Többre van szükség…

Azért alapítottam a Websiker Ügynökséget, hogy segíteni tudjak az internet világában lemaradt vállalkozóknak többet szelni a nagy közös tortából...

 

Komplex internetes megjelenést kell mutatnom most az embereknek…

Elég volt a félinformációkból, az érthetetlen szakkifejezésekből.
Temérdek oktatóanyag van a piacon, amivel csak még jobban elbizonytalanodik az ember és végül kénytelen felkérni egy szakembert, hogy csinálja meg helyette.

DE MOST NEM ERRE VAN SZÜKSÉGED NEKED SEM!

…és egyáltalán nem lehetetlen megtanulni, csak valakinek konyhanyelven kellett volna eddig is megírni ezeket. Nem kevesebbre vállalkoztam most tehát, hogy ebben segítek neked!

Temesvári Richárd vagyok, a profitáló internetes megjelenés szakértője, online marketing diagnoszta, tanácsadó, és a vevőim szerint Magyarország legérthetőbb online marketing trénere. 

Én vagyok a kezdő weboldalkészítők mentora. Tarts velem és segítek átlátni egyszerűen, érthetően az online marketing lehetőségeidet!

Add meg az adataid és vágjunk bele az eddig legérthetőbb, laikusoknak szóló képzésbe, amivel Te is elkezdheted összerakni az online értékesítési rendszered.

A Profitáló Internetes Megjelenés Készítés Oktatóanyaghoz (PIMKO) tartozó 7+2 részes online tanfolyam ára:
4990 Ft helyett – most teljesen ingyenes… de csak eddig:

[wpcdt-countdown id=”3781″]

Kérd el most az INGYENES online tanfolyamot, amely megmutatja, hogy mi fog kelleni lépésről lépésre a sikerhez. Az első 7+2 részben is már olyan konkrét tippeket adok át, amivel összeáll a kép, hogy mitől és mivel lehetsz sikeresebb az interneten.

Sosem árultam el ennyi mindent, csak a 7 számjegyű összegeket fizető VIP ügyfeleimnek. De most más világ van és hiszem, hogy az él túl, aki képes segíteni más embereknek!

Küldhetem neked is az első 2 tananyagot?
Az űrlap kitöltése után máris megkapod az első 2 leckét amiben 2 oktató videót találsz és egyből lemásolhatsz!
Elképesztően gyakorlatias.
Töltsd ki az űrlapot most!

Figyelem! A spamet mi is utáljuk, ezért soha nem adnánk ki adataid senkinek, akinek nem engedélyezed és bármikor egyetlen gombnyomással kérheted törlésed a rendszerünkből a törvények szerint, indoklás nélkül!

Adatvédelmi szabályzatunkat itt tekintheted meg

AKIK MÁR VÉGIGMENTEK A 7 RÉSZES OKTATÁSON, EZT MONDTÁK RÓLA…

„A célom a tanulás és információ szerzés volt az oktatóanyaggal. Nem igazán probléma miatt. Szeretek információkat kapni a témával kapcsolatban. Kizökkentem kicsit, és újra szeretnék hozzáfogni a weboldalkészítéshez. Bárkinek ajánlanám, aki fogékony rá. Tulajdonképpen ez is „művészet”. Alkotni egy honlapot. Hasznos információt kaptam, ami vagy megerősítette a véleményem dolgokról, vagy rávilágított, hogy mi az, ami nem jó.”

Stránszki Zsuzsanna
Budapest
pénztáros

Régóta foglalkoztat a weboldal készítés gondolata. Szeretnék minél többet megtudni a készítéssel kapcsolatban. Annyi weboldalkészítési lehetőség van, hogy az ember nem tudja, melyikkel érdemes foglalkozni. Annyiféle információ van már és mindegyik a sajátját dícséri. Annak ajánlanám, aki egy komplex tudáscsomagot keres a weboldalkészítésről, nem innen-onnan összeszedett információkat. Nagyobb rálátást kaptam, hogy mennyire összetett dolog a weboldalkészítés.

K.I.

“Ismertelek, tudtam milyen érthetően beszélsz a szakmádról – a könyvedet is olvastam. Anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy megbízzak szakembert + szerettem volna megtanulni is. Online szeretnék sikeres lenni. Attól tartottam, hogy nagyon bonyolult lesz és nagyon drága. Ajánlom mindenkinek, akik szeretnének saját weboldalt. Reményt kaptam, hogy megvalósíthatom az álmom, vágyam, saját kezűleg és nem horribilis összegből.
Nagyon jó tanár vagy, érthető, világos és egyszerűnek látszik, ahogy elmondod.”

Vrankó Mátyás Istvánné
Kecskemét

Nincs vesztenivalód, ez most még egy ingyenes anyag!
Ne várd meg, amíg fizetős lesz… bár hiszem, hogy akkor sem kockáztatnál vele sokat.

Görgess az űrlaphoz és jelentkezz ma!

+36 20 974 6601