Több bevétel vagy nagyobb ismertség?

Nem kell választani. Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy minden vállalkozó erre a 2 dologra vágyik. A legtöbbjüknek ráadásul minden feltétel adott hozzá: fantasztikus termék vagy szolgáltatás, ami valódi segítséget jelent az embereknek, néhányunank pedig ott van még az extra küldetéstudat és hihetetlen kitartás. Talán Te is épp ilyen vagy?

A baj csak az, hogy nem tudják, hogy mutassák meg ezt a világnak, hogyan hozzák ki a cégükből a lehető legtöbbet.

Mindannyian több szabadidőre és gondtalanabb életre vágyunk, de néhány eredménytelen próbálkozás vagy zsákutca után elveszíthetjük a lelkesedésünket és azt gondoljuk, hogy az internet nem nekünk való, „az én vevőim nem a neten nézelődnek, pláne nem vásárolnak”.

Érthető, ha egy idő után már fogalmad sincs merre indulj…

Hidd el, ismerem ezt az érzést, és pont ezért ez a munkám kedvenc része, amikor segíthetek cégvezetőknek, vállalkozóknak felszállópályára állítani a cégüket. Megmutatni az irányt és személyre szabott stratégiát alkotni, hogy az asztaltól felállva azt érezd, tele vagy energiával, konkrét ötletekkel végre átlátható terved van és alig várod, hogy megvalósítsd…
…mert erről szól egy Websiker Konzultáció.

„Miért hallgatnék rád?”

Temesvári Richárd vagyok, a Websiker Ügynökség vezetője, online marketing diagnoszta, tanácsadó, a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztéma (PIMSZ) megalkotója. 2000 óta segítek a vállalkozónak átlátni és megérteni a hatástöbbszöröző internetes megjelenés lehetőségeit.
A konzultáció célja nem az, hogy eladjak Neked valamit, amit csak én tudok elkészíteni. Számomra az a fontos, hogy megtaláljuk, mire van szüksége a Te vállalkozásodnak a sikerhez.

Több száz weboldal készítésében vettem részt és írtam két könyvet is a témában, a Profitáló weboldal, pénzkidobás nélkül című könyv a legfontosabb tudnivalókat, szempontokat gyűjti össze, amit egy vállalkozónak tudnia kell, mielőtt weboldalt rendel, a Kisvállalkozók nagy sikerei könnyvem pedig egy igazi sikersztori gyűjtemény, kifejezetten a magyar KKV piacról.

Bizalmasként, a Te oldaladon állva segítek, hogy végre kihozd cégedből a maximumot és olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál.
Hiszen ezért lettél vállalkozó, nem?

„Milyen egy Websiker konzultáció?”

A konzultáció legtöbbször az ügynökség irodájában zajlik, a váci dunaparton. (Lehetőség van más helyszínen való konzultációra is, de ez minden esetben egyéni megbeszélés kérdése!)
A tanácsadást ne egy hivatalos üzleti megbeszélésként képzeld el, sokkal inkább egy jó hangulatú, közvetlen beszélgetés, melynek során csak rád és a cégedre koncentrálunk.
Egy finom kávé vagy tea mellett megnézzük, hogyan lehetne optimalizálni a céged marketingjét és akár más területeit is, hogy semmi ne álljon a sikereid útjába! Ha hosszabb ideig maradsz, akkor ezt egy kellemes ebéd mellett is folytatjuk, hiszen éhesen nem lehet dolgozni. 🙂

Merthogy itt dolgozni fogunk, méghozzá közösen. Új célokat tűzünk ki és megtervezzük az oda vezető utat, minden feladatával együtt. És ha kéred, mutatok hozzá megbízható kivitelezőt is!

Néhány kép a jó hangulatú – ám annál dolgosabb – Websiker Konzultációkról 🙂 

MUTASD A CSOMAGOKAT!

Neked való a tanácsadásom, ha…

 • most szeretnél először, új weboldalt
 • van már weboldalad, de nem elég sikeres
 • szeretnéd megtudni, hogyan segíthet céljaid elérésében az online marketing
 • sok mindent kipróbáltál már, és úgy érzed óriási káosz az egész webes világ
 • szeretnéd megérteni az egyes online marketing eszközök működését, kapcsolatát, lehetőségeit
 • tudod, hogy jó a terméked / szolgáltatásod, de mégsem tudod kihozni a maximumot a cégedből
 • úgy érzed rengeteg időt töltesz a cégedben, sokat foglalkozol a marketingeddel mégsem hozza az elvárt eredményt

akkor viszont nem való neked, ha…

 • van már weboldalad, ami folyamatosan hozza az érdeklődőket és bevételt termel Neked éjjel nappal
 • mindent tudsz a weboldalkészítésről és az online marketingről
 • pontosan tudod, milyen online megoldásokat alkalmazz
 • átlátható rendszer van a vállalkozásodban és jól teljesítő marketing folyamataid kiszámíthatóan hozzák az eredményeket
 • ha egy módszer nem válik be, van legalább 10 másik online marketing ötleted
 • bármennyi időt és pénzt hajlandó vagy kísérletezgetésre fordítani, de semmit nem szeretnél kiengedni a kezed közül

Tudod mit?
Nézd meg mit mondanak, akik már jártak nálam konzultáción?

“Kedves Richárd! Bevallom, régóta figyelem az online marketingedet. Így egyből rád gondoltam, amikor az új webes ötleteimhez megbízható és kreatív fejlesztőt kerestem. De azt, hogy az első személyes konzultáción már 6-8 azonnal bevethető konkrét webes tippet is kaptam, nem is reméltem. A tanácsadók sokszor elméletekről mesélnek, és amikor csinálni kéne, megy a toporgás. Nálad ez nem így volt, és minden ötleted tetszett! Örömmel várom a további közös munkát.
Köszönettel: dr.Németh Gabriella (jogász, cégvezető)

„Nagyon hasznosnak találtam a konzultációt rengeteg fontos dolgot beszéltünk át és máris megkezdtem a tervek kivitelezését! A problémám az volt, annak ellenére, hogy magasak voltak a marketing kiadásaim, nem hozott elegendő bevételt a weboldalam. Attól tartottam, hogy azt mondod minden rendben van az online kommunikációmmal és, hogy csak várjak türelemmel amíg beérik, ehhez képest rengeteg tennivalót és átalakítási ötletet kaptam!”
Déber Gábor, esküvői fotós

“Kedves Richárd!
A konzid olyan volt az upandup csapat számára, mint egy lórugás a mennyből, pályára állított és azóta is szárnyalunk (csakazértis)! Nincs olyan energetizáló szer, melynek ilyen elnyújtott hatása lenne…
Ezúton is köszönjük! Egy külső, szakértői szemmel tett pillantás a webáruházra, mely jó alapot ad a változtatások elindításához. Kerek volt, informatív és kellően kíméletes.
Stringovics Nikoletta – upandup.hu

„Köszönöm a tanácsadást!
A könyveid alapján felkészültem elméletben az új vállalkozásom markeringjének elindítására, de kellett a konzultáció, hogy a vállalkozásomra specializáljuk a marketingstratégiát. Az ez alapján kapott összefoglaló pedig már a konkrét lépéseket vázolta fel, így neki tudunk állni a megvalósításnak.
Már a megbeszélésen látszódott a sok megszerzett tapasztalat, amikor ötletelésre került a sor. Eddig féltem, de most már nyugodtan nézek a jövő felé, mert látom, hogy megvalósítható az elképzelésem.
Ha pontozni kéne, 10-est adnék, mert végig éreztem a profizmusát és a jó szándékát.
Mindenkinek ajánlom, aki nem tudja, hogyan induljon el, vagy csak bizonytalan a következő lépésében.
Köszönettel, Horváth Lajos

„Nagyon jó volt a légkör, – közvetlen, barátságos – és tetszett, hogy nem használtál idegen szavakat, vagy ha igen, elmondtad a jelentését. Nagyon sok jó ötlettel álltál elő, ez mind nagyon tetszett! Pluszban még meg is írtad, miről is beszéltünk és elküldted, ez is nagyon jó! Az anyagi helyzetemhez igazítottad az egész szolgáltatást, ez is tetszett! Én maximálisan meg voltam elégedve a konzultációval!
Mindenkinek ajánlom akinek van egy jó ötlete nem is baj ha nincs teljesen kiforrva a dolog!
Szappanos Péter – kirakat-marketing.hu”

Szóval miért érdemes eljönnöd egy Websiker Konzultációra?

konkrét, megvalósításra váró tervvel mész haza

100% értékes tanács garanciát vállalok

sablon megoldások helyett kifejezetten a TE cégedre fókuszálunk

közvetlen hangulatban, finom kávé, tea mellett

online marketing tanácsadás mellett cégvezetési, szervezési kérdésekkel is foglalkozunk

országos kivitelező csapatunk segít a megvalósításban is

Válassz a konzultációs csomagok közül!

Websiker Finish

Ez a legnagyobb csomagom. Az egész napos konzultáció az igen nagy tervekkel érkező ügyfelek kedvence. Komplett éves stratégiák kidolgozására alkalmas. Gyakran választják meglévő ügyfeleim is frissítésre, újabb célok felállítására, kidolgozására.

Díja:
299.000 Ft 

Bónusz ajándék hozzá egy értékes üzleti könyv a Websiker Könyvtárból! Választhatsz is, vagy ajánlok az alapján, amilyen problémával érkezel.

2. Bónusz: Hogy el ne bizonytalanodj: 1 hét telefonos utánkövetés konzultációk. Hívj, ha eszedbe jut még valami. Így biztosan nem marad nyitva semmilyen kérdés!

3. bónusz: teljes ellátás, kávé, tea, frissítő és közös ebéd, amire a vendégem vagy

Websiker Go!

Ez a legnépszerűbb csomagom. A konzultáció 2.5-5 órás szokott lenni, amely nem túl hosszú, nem túl rövid. Pont elég, hogy átbeszéljünk egy új weboldalt, egy nagyobb kampányt vagy kielemezzünk egy régebbi weboldal hibáit és lehetséges megoldásait.

Extrája, hogy tartalmaz egy konzultáció előtti felmérést és egy konzultáció utáni összefoglaló írás átküldését, amelyben legtöbbször további hasznos ötlet is szerepelhet, hiszen eszembe jutnak még jó ötletek a megírásakor is. Ugye kár lenne kihagynom belőle? 🙂

A konzultáció előtt kérek majd egy kérdőív kitöltést, hogy felkészülhessek előre. Így a díja tartalmazza a felkészülési és az összefoglaló írási időt is.

A csomag összesen 6-10 munkaórát tartalmaz.

Díja:
249.000 Ft

Bónusz ajándék hozzá egy értékes üzleti könyv a Websiker Könyvtárból! Választhatsz is, vagy ajánlok az alapján, amilyen problémával érkezel.

2. Bónusz: Hogy el ne bizonytalanodj: egy 20 perces skype-os utánkövetés konzultáció kb. egy héttel később. Így biztosan nem marad nyitva semmilyen kérdés!

3. bónusz: teljes ellátás, kávé, tea, frissítő és közös ebéd, amire a vendégem vagy

Websiker Start

Ez a legkisebb, de legdrágább csomagom 🙂

Rövid idő alatt a legnehezebb hatékony tanácsot adni, ezért ez a legdrágább óradíjú csomagom.

A megnyugtató az benne, hogy „kipróbálhatsz kisebb összegért” és díját beszámítom, ha utána 1 hónapon belül nagyobb konzultációt kérsz! Korrekt?

Ha nem folytatod, akkor is beleadok mindent! Ígérem! Hosszúsága 20 perc

Díja:
19.900 Ft

 

Bónusz ajándék hozzá egy értékes üzleti könyv a Websiker Könyvtárból!

HOL TUDOK JELENTKEZNI?

100% értékes Tanács Garancia

…azaz, ha úgy érzed a konzultáció első órájában, hogy semmilyen extrát nem adtam neked, nem mondtam újat, vagy egyszerűen csak bármivel elégedetlen vagy, visszaadom a konzultáció teljes árát és elnézést kérek, hogy feltartottalak.

Ez így megnyugtató számodra is?

Extra ajánlat – csak könyv tulajdonosoknak
NEKED MEGVAN MÁR A PROFITÁLÓ WEBOLDAL CÍMŰ KÖNYVEM???
EZT FIGYELD!

A JELENTKEZÉSHEZ ÍRD MEG NEKEM EZEN AZ ŰRLAPON, MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD…

…és hogy mit gondolsz a szemléletváltó fejezetről a könyvemben. Ha beleírod nekem a véleményed, nyereséged, akkor a Konzi – Go! és Finish csomagból 10% kedvezményt adok neked!

… vagy TELJESEN INGYEN – 19.900 Ft helyett kipróbálhatod a Websiker Start Konzultációt!

(ha még nincs meg a könyvem, ITT tudod megrendelni és jár hozzá az ingyen 20 perc konzi)

Szóval megpróbálod egyedül kitalálni azt, amit én már több évtizede gyakorlok, vagy elfogadod a segítséget és még idén sikerre viszed a vállalkozásod az internet segítségével?

Töltsd ki az űrlapom és csináljuk egy profitáló internetes megjelenést neked is >>>

 • Cégnév, cím, adószám - amit a számlán szeretnél látni
 • ...amin egyeztethetjük a konzultációt
 • Az űrlap használatával hozzájárulsz, hogy tájékoztatónk szerint és a GDPR-nak megfelelően, biztonságosan kezeljük adataid. Adatkezelési tájékoztató megtekintése.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

*Figyelem!
A jelentkezés nem jelent automatikus elfogadást. A konzultáció várható időpontja 1-3 hét között változik!

100% garancia

konkrét tippeket és tervet kapsz

segítünk a megvalósításban is

Gyakori kérdések

Mivel érdemes készülnöm a konzultációra?
Amikor visszaigazoltam az időpontot, kapni fogsz egy e-mailt. Benne lesz a címünk és minden fontos tudnivaló a konzultációhoz. Küldök néhány kérdést, a cégeddel, eddigi marketing tevékenységeddel, céljaiddal kapcsolatban, amit kérlek, hogy gondolj át és válaszolj meg, hogy kicsit jobban megismerjelek és személyreszabottan tudjak készülni a tanácsadásra! Mással nem kell készülnöd, a többi az én dolgom! 😉

Mehetek-e a munkatársammal együtt?
Természetesen! Általában nagyon hatékonyak azok a konzultációk, ahol többen vagyunk, közösen ötletelünk. Bár a legtöbb tanácsadó nem szereti, én ezt kifejezetetten favorizálom.

Lehet-e az én irodámban a konzultáció?
Alapvetően azt javasoljuk, hogy ne ott konzultáljunk, ahol napi szinten dolgozol, mert sokkal kreatívabb az ember és jobban tud döntéseket hozni, tervezni, ha kiszakad a megszokott környezetéből! De ha szeretnéd, természetesen lehet, vagy akár külső helyszínen pl. kávézóban is tarthatjuk a konzultációt. Ez a helyszíntől függően módosítja a konzultációs csomagok árát, ebben az esetben egyedi ajánlatot kérj! Kérlek ezt mindenképp jelezd az időpont egyeztetésnél!

Mi van, ha nem vagyok elégedett?
Aggodalomra semmi ok, ha úgy érzed semmi hasznosat nem mondtam és felesleges időtöltés volt a találkozónk, csak jelezd még mielőtt haza indulnál és visszakapod a pénzed!

Hogy tudok fizetni?
Fizetni tudsz bankkártyával vagy átutalással is. A jelentkezés után felveszem Veled a kapcsolatot és mindent megbeszélünk.

A tanácsadás után milyen szakemberekre lesz szükségem a megvalósításhoz?
Mi azok vagyunk, akik nem csak beszélünk róla, hanem meg is csináljuk! 😉 Így biztos lehetsz benne, hogy nem javaslunk olyat, amiben ne hinnénk 100%-osan. Kivitelező csapatunkra számíthatsz a weboldalkészítésben, szövegírásban, hirdetéskezelésben vagy grafikai munkákban is.

Olyan kérdésem van a konzultációval kapcsolatban, amire itt nem találtam meg a választ!
Ha maradt még kérdésed, írj nekem a hello@websiker-ugynokseg.hu címre vagy keress ezen a telefonszámon: +36 20 974 6601

+36 20 974 6601