Kasza Tamás – Digitális nindzsa – vállalkozás határok nélkül

Kasza Tamás – Digitális nindzsa – vállalkozás határok nélkül

Ez egy kemény könyv lesz. Többször el kell olvasnod. A könyv arról szól, hogyan alakítsd át a gondolkodásodat, hogy szabadabban élj, mint eddig. Közben lehet, hogy sok pofont kapsz. Ha nem bírod, tedd le a könyvet, lehet nem neked való! …

5 000 Ft

3 készleten

Leírás

…A Digitális Nindzsa, vállalkozás határok nélkül című könyvemben arról írok, hogyan tudod elérni a szabadságot, és hogyan élj szabadon. A digitális világ itt van a küszöbön, és jobban át fogja formálni az életünket, mint bármi, ami eddig történt az ipari forradalom óta.

Ahogy haladtam az írással, jobban összegződtek a gondolataim. 19 éves koromtól a saját életemet élem. A saját játékomat játszom. Ezek az elvek mentén értem el a teljes szabadságot!

Több szabályt tartok be, mint valaha. Elköteleztem magam a célom mellett. Ez éltet és ennek élek.

Összegyűjtöttem egy kis falunyi nindzsát, akik megvédenek, és ahova haza tudok menni pihenni és edzeni. Saját klánom van. Nem kell egy helyen lennünk, mert nincs miért. De vagyunk egy helyen is eleget.

Aki személyesen jól kommunikál…

…az képes az interneten vagy telefonon is elérni dolgokat. Tanulj meg jól kommunikálni. Akkor lesznek követőid, vásárlóid, ügyfeleid.

Nem veszek csak azért dolgokat, hogy a pincébe tartsam a kacatot. Nem veszek csak azért dolgokat, mert társadalmi nyomás nehezedik rám. Élményeket gyűjtök, nem tárgyakat. Nem vagyok birka, és nem engedek birkákat a nindzsa falunkba!

Te is tegyél így!

Remélem, a könyv segít neked egy jobb élet élésében. Sok sikert kívánok ahhoz, hogy megvalósíthasd magadat!

Kasza Tamás – 2018. Január 01. – 17:56

Anglia, Crowne Plaza Felbridge Hotel-231-es szoba.

Temesvári Richárd
tanulói szerint a "legérthetőbb magyar Online Marketing tréner", független tanácsadó, a profitáló internetes megjelenés szakértőjeA Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatóanyag megálmodója és a Websiker Ügynökség alapító tulajdonosa. 20+ éve foglalkozik weboldalakkal és online marketinggel, több ezer vállalkozót, értékesítőt képezett élő rendezvényeken 10-től az 1100 fős konferenciáig. Visszatérő meghívott előadója például az ELTE – létesítmény üzemeltetői karának; Kasza Tamás – lezárási specialistának; a Vitaking szakmai napoknak; a Könyv Konferenciának; Online Marketing Summitnak... stb. 3 sikerkönyvet is írt a témában és társszerzője több sikeres online marketing és értékesítés témájú könyvnek. Több mint 3500 weboldal elkészülésében / felújításában segített, ügyfelei bevételei átlépték már bőven az 1 milliárd forintot internetes megjelenéseik révén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+36 20 974 6601