Websiker tanácsok

A hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka

Bemutatkozó szöveg - szövegírás - Websiker Ügynökség

Szeretnéd megírni a weboldaladra szánt bemutatkozásod, de nem tudod, hogy fogj hozzá?
Olyan szöveget szeretnél, ami amellett, hogy bemutat és szimpatikussá tesz, hatást gyakorol a célcsoportodra és úgy érzik, végre megtalálták, akit kerestek?
Akkor olvass tovább, mert eláruljuk hogyan írhatsz Te is igazán ütős bemutatkozó szöveget, néhány lépés betartásával.

Tapasztalataink szerint azok a vállalkozók lesznek igazán sikeresek, akik vállalva a “reklámarc” szerepét, személyessé teszik a cégük kommunikációját. Ezért a tanácsadások alkalmával is mindig azt javasoljuk, hogy készüljön egy jól megírt bemutatkozó szöveg és egy profi fotóval kerüljön fel a weboldalra. Előfordul, hogy úgy döntesz, ezt Te magad szeretnéd megírni, ilyenkor a legjobb, ha ezt a 7 lépést betartod.

1.Kutatás

Első és legfontosabb lépésként ismerned kell a célcsoportod. Ahhoz, hogy jól tudj velük kommunikálni, tudnod kell, mit gondolnak az adott témával kapcsolatban, milyen kérdések foglalkoztatják őket, milyen problémákkal küzdenek, mire keresnek megoldást és milyen kifogásaik, félelmeik vannak. Ennek kiderítéséhez a legjobb egy kutatás. Itt nem feltétlenül kell nagy dologra gondolni, elég lehet az is, ha felhívod a legjobb ügyfeleidet és kikérdezed őket, vagy készíthetsz egy kérdőívet a legfontosabb kérdésekkel.
Ha pedig megvannak a válaszok, amire építkezhetsz, nincs más hátra, mint megírni a bemutatkozó szöveged!

2. Írj vázlatot!

Mielőtt nagy lendülettel belevetnéd magad az írásba, érdemes rendszerezned a gondolataidat és vázlatot készítened. Lehet, hogy ezt most feleslegesnek tartod és már ugranál is a következő pontra, de hidd el, sokkal összeszedettebb és profibb lesz a szöveged, ha kidolgozod a következő pontokat. Nézzük is, mik azok! A végén mutatok egy extra megoldást is a remek vázlatra.

3. Pozicionálás

A pozicionálás legfőbb célja, hogy megkülönböztesd magad a konkurenciától és egy meghatározott csoportnak kommunikálj. Lézerpontosan tudnod kell, kinek és miben tudsz leginkább segíteni, meg kell határoznod, mi a szakterületed vagy melyik részterületnek vagy a specialistája.
A pozicionálás típusairól és fontosságáról ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

4. Vonzó állapot

Ideális esetben tudod, mire vágyik leginkább a célközönséged. Nincs más dolgod, mint megmutatni ezt a szövegben is. Mondd el, mi az a cél, az a vonzó állapot, amit elérhet, ha igénybe veszi a Te termékedet vagy szolgáltatásodat. Tehát, írd le mit érhet el a segítségeddel!

5. Probléma

Ha végeztél kutatást, akkor valószínűleg képben vagy a célcsoportod problémáival, félelmeivel kapcsolatban is, ami a szöveged másik fontos eleme lesz. Hangsúlyozd ki azt is, milyen problémákkal fordulnak hozzád leginkább, miket tudsz megoldani, és kezeld a félelmeiket, mondd el, mi az, amitől nem kell tartaniuk, ha Téged választanak.

6. Miben vagy jó?

Ha már tudod, mi különböztet meg Téged a konkurenciától, nem árt ezt többféleképp az olvasó tudtára adni és felhívni rá a figyelmét. Ezért hangsúlyozd ki, milyen előnyökkel jár, ha a Te terméked / szolgáltatásod választja, vagy Veled dolgozik együtt.

7. Legyen személyes!

Ahhoz, hogy igazán tudj az érzelmekre hatni és az olvasók azonosulni tudjanak Veled, vihetsz a szövegbe egy kis személyességet is. Kiegészítheted személyes sztorival, saját tapasztalataiddal, elmondhatod, miért kezdtél el a szakmáddal foglalkozni, miért vagy hiteles benne és milyen eredményeket értél el.

Persze nem feltétlenül kell, minden pontot részletesen és hosszan kidolgoznod, hiszen a szöveg hosszát az is befolyásolja, milyen felületre írod.
A weboldalad kezdőlapjára például elég lehet egy rövidebb változat, csak a legfontosabb mondatokkal és egy kicsit hosszabb, személyesebb bemutatkozás kerülhet a “Rólam” vagy “Rólunk” aloldaladra.

Nézzünk egy pár példát!

Segítségképp mutatunk néhány példát, ami segíthet a saját bemutatkozásod megírásában.

“Thuránszky Balázs vagyok, japán masszázs terapeuta. Abban segítek, hogy minél hamarabb megszűnjenek a fájdalmaid és felszabadultan, jól érezd magad a bőrödben.
Ha sokat ülsz a gép előtt, nincs időd mozogni, valószínűleg nap, mint nap tapasztalod mennyire képes megkeseríteni az ember életét a folytonos tompa érzés, a korlátozott mozgás és a kínzó fájdalom.
Ilyenkor sokan próbálkoznak gyógyszerekkel, fájdalomcsillapítókkal, krémekkel és persze hagyományos masszázzsal. A baj csak az, hogy egy kellemes masszázs nem fogja megoldani a problémát, hiszen az sokkal mélyebben gyökerezik és a legtöbb esetben nem jóleső simogatásra, hanem hatékony, célzott terápiára van szükség.
Több, mint 10 éve dolgozom japán masszázs terapeutaként Dunakeszin és környékén, a célom pedig, hogy megszüntessem a test asszimmetriáit és ezáltal visszaadjam az embereknek a mozgás örömét!”

“Németh Ildikó vagyok, angoltanár, gyakorlatias angoltanulás specialista. A magyar emberek zöme azt gondolja, hogy nehéz megtanulni egy idegen nyelvet. Tulajdonképpen igazuk is van, hiszen a megszokott, gyakran elavult és eredménytelen módszerekkel valóban nehézkes lehet.
Az elmúlt 20 év alatt, több országban több mint 15 féle nemzetiségű diákot tanítottam. A többségüknek a legnagyobb problémát, az angol gondolkodásra és az angol nyelv logikájára való átállás jelentette. Ezért dolgoztam ki a saját módszeremet, kifejezetten a magyar tanulók igényeihez igazítva és erre építve írtam meg a Gyakorlatias Angol című könyvemet.”

“Vasvári Irén vagyok, a könyvelőváltás szakértője és a Viren Könyvelőiroda tulajdonosa. Tudom, hogy könyvelőt választani sosem könnyű, és még ha elsőre ideálisnak is tűnik, előfordul, hogy csak hónapokkal később derülnek ki a hibák, hiányosságok, ami súlyos károkat okozhat a cég életében. A legtöbb vállalkozó, mikor meghozza a döntést, szeretné lecserélni a könyvelőjét, nem tudja hogy fogjon hozzá, mit kell tennie, talán félnek is a kellemetlen helyzettől.
25 évnyi mérlegképes könyvelőként szerzett tapasztalattal, abban segítek a vállalkozóknak, hogy felesleges bonyodalmak nélkül tudják leváltani a könyvelőjüket és megtalálják a számukra ideális szakembert, aki igazi bizalmasként korrekt és minőségi munkával segíti a cég működését.”

Most Te jössz!

Ha követted a fenti pontokat, vázlatot is írtál és inspirálódtál a példákból, mostanra egész biztosan kezd összeállni a saját bemutatkozó szöveged. Ha mégsem, akkor hadd segítsek: csináltam egy kérdőívet, amire ha válaszolsz minden pontjánál, akkor még könnyebben összeáll majd az egész. Szeretnéd megkapni a bemutatkozási szövegírás segítő a kérdőívet?

ITT LETÖLTHETED DÍJMENTESEN – csak regisztrálnod kell a weboldalon. Cserébe hozzáférsz még több díjmentes értékes anyaghoz.

Tanulj többet tőlünk egyszerű, érthető példákon keresztül, csatlakozz a VIP közösségembe, ahol nem csak a bemutatkozó szövegekről, hanem az online marketing egyéb részeiről is sokat tanulhatsz konyhanyelven, teljesen érthetően: /elveszettnek-erzed-magad-az-online-marketing-oceanjan/

Hevesi-Tóth Szandra
Hevesi-Tóth Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Egy hozzászólás ehhez: “A hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka”

 1. Szemán József szerint:

  Szia!
  Szemán József vagyok. Pénzügyi és biztosítási tanácsadó.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Segítséged köszönöm!

  Üdv.
  Sz.J.

  1. Köszönöm József, el is küldtem, remélem még nem túl későn. Írj kérlek ha segíthetünk benne.

  2. Szabó Lívia szerint:

   Szabó Lívia vagyok. MLM-mel kezdtem el foglalkozni. Termék eladásával. Üzlet építésével. „Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.” Köszönöm.

   1. Sok sikert kívánunk az új üzlethez, remekül fogod tudni alkalmazni a bemutatkozó szöveg írásához a kérdőívet amit máris elküldtem neked.

  3. Renáta szerint:

   Üdvözlöm! Pénzügyi és biztosítási tanácsadással foglalkozom Németországban és “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
   Előre is köszönöm!

   1. Kedves Renáta, már át is küldtem, használd sikerrel a bemutatkozó szöveg kialakításhoz és kérdezz bizalommal e-mailben, ha elakadsz!

 2. Makk Szilvia szerint:

  Üdvözlöm! Új munkahelyen kezdek, új pozícióban (vezető). Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönettel:Makk Szilvia

  1. Kedves Szilvia, sok sikert az új munkához! Írj nekünk, ha segíthetünk 🙂

 3. Nagy Emese szerint:

  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet. Honlapot készítek veletek a PIMKO csoportban. MLMterméket szeretnék népszersíteni és eladni.

  1. Köszönöm Emese, el is küldtük a kérdőívet. Használd sikerrel. MLM-nél különösen fotos a jó bemutatkozás, szóval kíváncsi vagyok, hogyan sikerül. Írj majd nekünk kérlek, ha kész vagy 🙂

 4. Tóthné Stehenics Laura szerint:

  Üdvözlöm.
  Tóthné Stehenics Laura, kezdő kézápoló és műkörömépítő. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönöm.

  1. Hevesi Szandra szerint:

   Kedves Laura!
   Elküldtem a kérdőívet! Jó munkát a szövegíráshoz, írj nyugodtan, ha tudok segíteni!

 5. Nagy Zoltán szerint:

  Üdvözlöm. Nagy Zoltán vagyok. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.

  1. Hevesi Szandra szerint:

   Kedves Zoltán! Elküldtem a kérdőívet!

  2. Boda Tünde szerint:

   Kedves Szandra!

   Boda Tünde vagyok, kozmetikus. Szeretném kérni a
   „kérdőívet”.
   Köszönöm előre is!

   1. Kedves Tünde, örülök, hogy itt vagy, küldjük neked hamarosan a bemutatkozó szöveg írási segítséget, de fordulj hozzánk bármikor bizalommal!

 6. Gál Hajni szerint:

  Szia!
  Vallalkozas kialakitasban vagyok. Sminkes es kozmetikus studiom szeretnem megnyitni.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Segítséged köszönöm!

  Üdv.
  G.H.

  1. Hevesi Szandra szerint:

   Szia Hajni! Gratulálunk a vállalkozásodhoz! Elküldtem a kérdőívet! Keress nyugodtan, ha tudok segíteni!

 7. Farkas Dóra szerint:

  Szia,

  Farkas Dóra vagyok, egy lapszabászati cég területi képviselője.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  Köszönöm!

  Üdv.: Dóra

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Szia Dóra!
   Elküldtem a kérdőívet! 🙂

 8. Balogh Réka szerint:

  Sziasztok!

  Virág websopot szeretnék létrehozni.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  Köszönöm!

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Réka!
   Elküldtem a kérdőívet e-mailben! 🙂

 9. Norbi szerint:

  Szia!

  Pénzügyi és biztosítási tanácsadóként dolgozom.

  „Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  Köszönöm szépen!

  Üdv:Norbi

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Norbi!
   Elküldtem a kérdőívet! 🙂

 10. Niki szerint:

  Szia!
  Niki vagyok, szépségtanácsadó a szakmám, azon belül pedig szempilla építéssel foglalkozom, hamarosan szalonban fogok dolgozni.
  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönöm szépen!

 11. Miklós szerint:

  Kérném a szövegírás vázlathoz a kérdőívet. Köszönöm

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Miklós! Elküldtem a kérdőívet!

 12. Csátré Szilvia szerint:

  Bejárónő/ takarítónő
  Kérem a vázlathoz a kérdőívet. Köszönöm.

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Szilvia! Elküldtem a kérdőívet!

  2. Somogyi József szerint:

   Üdvözlöm
   Somogyi József vagyok. Takarító vállalkozásom van. Főleg lépcsőházak és építkezés utáni takarítást vállalunk. Kérem küldje el a kérdőívet. Köszönöm

   1. Kedves József, köszönöm, máris elküldtem a szövegírás kérdőívet. Sok sikert a vállalkozáshoz!

 13. Kanalas miklós szerint:

  Nagyon tanulságos volt részemről ezeket elolvasni, és remélem, hogy én nekem is fog ez így működni.

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Miklós! Köszönjük a visszajelzést! Sok sikert hozzá és ha tudunk segíteni a szövegírásban, forduljon hozzánk bizalommal!

 14. Gulya Péter szerint:

  Szia Szandra!

  Kezdő kis és közepes válalkozásoknak készítek honlapokat Ausztriában. Leginkább a kint élő magyar válalkozóknak szeretnék ezzel segíteni.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Péter! Elküldtem a kérdőívet!

 15. Polgár Martina szerint:

  Szia!
  Lélekgyógyászattal foglalkozom, szívesen fogadnám a vázlatot! 🙂 Köszönettel:Martina

  1. Hevesi-Tóth Szandra szerint:

   Kedves Martina! Elküldtem a vázlatot! Jó munkát! 🙂

 16. Kelemenné Mária szerint:

  Szia,
  Kereskedőként kezdtem el dolgozni
  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.

  Köszönöm!

  1. Kedves Mária!
   Máris küldöm és köszönöm, hogy írtál.
   Üdv. Richárd

 17. Szücs Andrea szerint:

  Üdvözlöm,
  Tradicionális tibeti masszázsterápiákkal és asztrológiai tanácsadással foglalkozom.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Szép napot!
  Köszönöm,
  Andrea

  1. Kedves Andrea, köszönöm, hogy írtál, máris küldöm a kérdőívet és jó munkát kívánok. Keress bizalommal és akár az összes internetes megjelenéseddel kapcsolatos szöveget segítek átnézni, átírni.

 18. Hódi Bánhegyi Dóra szerint:

  Szia!Dóri vagyok és irodaszerekkel foglalkozó webáruházam népszerűsítéséhez szeretnék segítséget. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  1. Máris küldöm Dóra, köszönöm, hogy írtál.

 19. Básti Mónika szerint:

  Szia!
  Üzletvezető vagyok 10 éve,területi vezető pozícióra pályázom a kereskedelemben.
  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet!
  Köszönöm szépen a segítséget!
  Blans

  1. Kedves Blans!
   Máris küldöm az e-mailt és megköszönöm a visszajelzésed használat után.
   Üdv. Richárd

 20. Fekete Daniella szerint:

  Szia. Fekete Daniella vagyok Pénzügyi éa Biztosítási tanácsadóként dolgozom, szeretném kérni a kérdőívet, köszönöm 🙂

  1. Örülök, hogy itt vagy Daniella, máris küldtem emailben. Jó munkát és jó tervezést!

 21. Vladár Roland szerint:

  Szia, Vladár Roland vagyok, ingatlanközvetítéssel foglalkozom. Kérem a szövegíráshoz a kérdőívet.
  Köszönöm

  1. Roland, köszönöm a jelentkezést, máris ment az email, benne a szövegírási kérdőívvel.
   Üdv. Richárd

 22. Edina szerint:

  Szia, személyi edzéssel foglalkozom. Kérem a szövegíráshoz a kérdőívet.
  Köszönöm

  1. Edina, használd sikerrel a bemutatkozó szöveg írási segédletem és jelezd, ha segíthetünk neked. Ment az e-mail 😉

 23. Ibolja Marinkovic szerint:

  Sziasztok, anyatejes, babahajas, köldökcsonkos ékszereket készítek. Kérem a szövegíráshoz a kérdőívet.

  1. Hú, ilyent még nem hallottam. Izgalmasan hangzik és tényleg jól kell megfogalmazni a szöveget, hogy átütő legyen. Küldöm, használd sikerrel és keress minket bizalommal, amikor segítség kell 🙂

 24. Marianna Pomucz szerint:

  Szia, mi egy kis horgászboltot szeretnénk nyitni hamarosan, aminek a bemutatkozásához jól jönne egy kis segítség! Kérem a szövegíráshoz a kérdőívet! Köszönjük

  1. Szuper Marianna, gratulálok hozzá.
   Kulcsfontosságú lesz ezt jól összerakni és szívesen segítünk neked akár az egész vállalkozás weboldalával kapcsolatban, hogy a legtöbbet hozd ki belőle.
   Sok sikert a vállalkozáshoz!

 25. Csátré Szilvia szerint:

  Szia. Bejárónő/ takarító a foglalkozásom.Kérem a szövegiráshoz a kérdőívet.

  1. Szia Szilvia!
   Remek bemutatkozószöveget lehet írni a témádhoz, szólj ha esetleg segíthetek valamiben.
   El is küldtem az e-mailt neked. Jó munkát!

 26. Viktor szerint:

  Sziasztok,

  Nagyon hasznos a cikk. Hamarosan kezdek új munkahelyen, ahová egy pár soros bemutatkozás szükséges az új munkatársaknak. Ebben szeretnék segítséget kérni és „Kérem a szövegíráshoz a kérdőívet”. Előre is köszönöm.

  1. Kedves Viktor!
   Bár mi főleg a vállalkozások weboldalának bemutatkozó szöveg írásához terveztük ezt az anyagot, azért biztos vagyok benne, hogy fogod tudni használni.
   Küldöm e-mailben és nagyon örülök egy visszajelzésnek, hogy hogy sikerült ez alapján megcsinálni, milyen hatása volt a kész szövegnek 🙂
   Sok sikert az új munkahelyen!

 27. Domokos Enikő szerint:

  Szia! Edzőként, táplálkozás tanácsadóként és szülés előtti / utáni tréninggel foglalkozom. .Kérem a szövegiráshoz a kérdőívet. Köszönöm 🙂

  1. Szia Enikő, köszönöm a kérést, küldöm e-mailben. Keress bizalommal, ha szeretnéd inkább kiszervezni profi szövegírónak a feladatot 🙂

 28. Molnár Tami szerint:

  Sziasztok,
  Céges bemutatkozáshoz szeretém én is kérni a kérdőívet.
  Köszönöm!

  1. Szuper Tami, máris megy az e-mail, amire nyugodtan válaszolj, ha további segítségre lenne szükséged.

 29. Timea Tóthová szerint:

  Sziasztok 🙂
  Szlovákiából vagyok . Egyedi tervezésű élszereket kivitelezek, hernyóselyem sálakat festek …s szeretnék magyar e-shopot nyitni. ehhez nagyon jól jön minden segítség- mivel egyedül vagyok rá .. “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm !!!

  1. Szép nagy feladatra vállalkoztál Tímea. Küldöm amit kértél és ajánlom figyelmedbe az első könyvem is a könnyebb induláshoz. Jár hozzá egy 20 perces konzi velem, ahol segítek szívesen néhány tanáccsal. Jó munkát!

 30. Ferenczy Ágnes szerint:

  Sziasztok!
  Ági vagyok, biztosítási üzletkötőként dolgozom.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm!

  1. Nagyszerű terület, nagyon fontos hozzá a profi bemutatkozó szöveg. Szólj, ha segíthetünk, ment az email róla 😉

 31. Turanecz Anikó szerint:

  Sziasztok!

  Ingatlanok eladásával, bérbeadásával, üdülési lehetőségek kínálatával foglalkozom.

  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”.
  Köszönöm
  Anikó

  1. Kedves Anikó, köszönöm, hogy írtál, már el is küldtem a kért anyagot. Keress bizalommal szövegírás vagy más webes témakörben 😉
   Üdv. Richárd

 32. Anita Kapas szerint:

  Sziasztok,

  Anita vagyok, weblapomhoz igyekszem bemutatkozó szöveget írni.
  „Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm,
  Anita

  1. Kedves Anita, a legjobb erre a célra ez a kérdőív, remélem neked is sokat segít abban, hogy igazán ütős bemutatkozó szöveged legyen a weboldalon. Ha segíthetünk benne, keress bizalommal. Ment az e-mailt 😉
   Üdv. Richárd

 33. Turanecz Anikó szerint:

  Szia!Szép napot!
  A weboldalamhoz kérnék egy szuper bemutatkozást. Tulajdonosok, cégek, közvetítők ingatlanjaik eladásának, bérlésének egy weblapon történő hirdetéseivel foglalkozom.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Nagyon köszönöm üdv Anikó

  1. Kedves Anikó, már úton is van a szövegírás kérdőív. Várom szíves visszajelzésed, hogy segített-e számodra is! Keress bizalommal, ha profi szövegírás szolgáltatással segíthetjük esetleg munkádat!

 34. Molnár Éva szerint:

  Üdvözlöm! Új munkahelyen kezdek, új pozícióban (vezető). Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönettel:Molnár Éva

  1. Kedves Éva, gratulálok az új pozícióhoz. Remélem használható lesz a céljaira ez a segítség.
   Bár hasonló a helyzet, de ez főleg vállalkozások webes bemutatkozó szövegéhez ajánlott. Azonban örülök, ha más területen is beválik, elvégre a folyamat univerzális. Küldöm máris. Sok sikert!

 35. Andirkó Ilona szerint:

  Üdvözlöm!
  Én egy 47 éves 1 gyermekes nő vagyok.
  Területi vezetőként embereket koordinálok és veszek fel,tanitok be kereskedelmi munkára.Magamról szeretnék egy néhány mondatos laza bemutatkozást.
  „Kérem a bemutatkozó szövegíráshoz a vázlatot.”
  Köszönettel: Ilona:)

  1. Köszönöm Ilona. Bevallom, nem kimondotta erre a célra készült, hanem cégvezetők weboldalán a vezetői bemutatkozáshoz a legideálisabb, de örülök, ha ezen a területen is sikeresen tudod alkalmazni. Örülnék egy visszajelzésnek, ha kipróbáltad és persze kérd profi szövegíró segítségünket, ha szükségesnek látod. Sok sikert!

 36. Nyilas Veronika szerint:

  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet, pénzügyi biztosítási tanácsadóként. Köszönöm

  1. Nem könnyű terület Veronika, igazán fontos, hogy jól állítsa össze az ember ezen a területen a szövegét.
   Remélem a kérdőívem hatékony segítség lesz ebben. Fordulj hozzám bizalommal további segítségért.
   Ment az e-mail 🙂 Üdv. Richárd

 37. Tímea szerint:

  Üdv,

  Kérem szépen “ a hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka” szóvégírás vázlathoz a kérdőívet, egy munkaerő kölcsönző cégnél kezdek…..

  Köszönöm!

  1. Kedves Tímea, máris elküldtem a kérdőívet, azt gondolom különösen jól alkalmazható lesz ez egy munkaerő kölcsönző cégénél. Ajánlom a szövegírással kapcsolatos online tananyagaim is a legjobb hatás elérése érdekében.

 38. Kovács Júlia szerint:

  Üdvözlöm!Kérem szépen “A hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka” szövégírás vázlathoz a kérdőívet, egy műszaki cikkeket áruló boltban dolgozom s a vállalkozás bemutatásához kellene. Köszönöm előre is: Üdvözlettel:Lia

  1. Gratulálok a döntéshez Júlia és sok sikert kívánok a műszaki cikk bolt bemutatkozó szöveg megírásához. Keress bizalommal, ha segíthetek professzionális szövegírással a vállalkozásodnak! Richárd

 39. Vargáné Kiss Kitti szerint:

  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet, biztosítási területen dolgozom és a honlapunkon szeretnénk egy bemutatkozást.

  1. Kedves Kitti!

   A biztosítási bemutatkozó szövegek kulcsfontosságúak és profi szövegíróként is az egyik legnehezebb.
   Nagyon erős koncepciót kell csinálni, de ha sikerül, akkor automatikusan hozza az érdeklődőket, akik beszélni akarnak veled.
   A kérdőív is sokat fog segíteni, de ajánlom figyelmedbe további segítségem is.
   Jó munkát, küldöm a kérdőívet!
   Üdv. Richárd

  2. Csátré Szilvia szerint:

   Kérem szépen “ a hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka” szóvégírás vázlathoz a kérdőívet, takarítónő/ bejáronöként dolgozom.

 40. Dobiné Szabó Alexandra szerint:

  Üdvözlöm. Jelenleg itthon vagyok Gyeden illetve Gyesen a gyerekeimmel, viszont szeretnék elkezdeni online dolgozni édesanyáknak segiteni otthonrül dolgozni gyerkek mellől. Kérem szépen “A hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka” szövégírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönettel: Szandi

  1. Ragyogó vállalkozás ötlet Szandi, remélem tudunk segíteni a kérdőívvel. Fordulj hozzám bizalommal a profi bemutatkozó weboldal elkészítéséhez és a teljes folyamat felépítéséhez is, ha gondolod, mert tényleg sokaknak tudnál segíteni vele. Sok Websikert! Richárd

 41. Hier Lívia szerint:

  Kedves Richárd!
  Szeretném kérni a kérdőívet. Most induló vállalkozásom weboldalához szeretnék írni egy ütős bemutatkozó szöveget.

  1. Kedves Lívia, máris küldöm e-mailben. A weboldal szövegezéshez ideális segítség lesz 🙂
   Sok (web)sikert kívánok!

 42. Balázs Badics szerint:

  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.Masszőrkènt indìtottam vállalkozást.Köszönöm

  1. Kedves Balázs, sok sikert a vállalkozáshoz és jelezd kérlek, ha tudunk segíteni a szolgáltatásod minőségéhez illeszkedő profi szöveggel, weboldallal, hirdetéssel… stb. A bemutatkozó szöveg írásához a kérdőívet pedig küldöm máris e-mailben!

 43. Dankóné Nagy Anikó szerint:

  Szeptemberben újra első osztályos tanító néni leszek. Közel 30 éves pedagógus múltam ellenére (vagy talán pont azért 🙂 ) úgy érzem, hogy segítségemre lenne a kérdőív ahhoz, hogy bemutatkozó szövegemet elkészítsem leendő tanítványaim szüleinek.

  1. Kedves Anikó, Gratulálok a feladathoz először is és bízom benne, hogy erre a célra is remekül használható lesz segítségem. Bár leggyakrabban üzleti célra kérik tőlem, mégis azt gondolom, a jó bemutatkozó szövegnek bármely célra ugyanaz lehet a lényege.

 44. Judit szerint:

  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  1. Kedves Judit, el is küldtem a szövegírás segítséget e-mailben, keress bizalommal válasz e-mailben, ha segíthetek még valamiben.

 45. Oláh Attila szerint:

  Üdvözlöm! A nevem Oláh Attila és professzionális nádtetőfedéssel foglalkozó cégem van. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet. Köszönöm.

  1. Köszönöm Attila a jelentkezést, máris elküldtem a kérdőívet és bízom benne, hogy valóban hatásos bemutatkozó szöveget sikerül írni. Természetesen állok rendelkezésére, ha professzionális szövegírással, vagy szövegírási tananyagommal tudok segíteni egy hiteles márka felépítésében. Üdv. Richárd

 46. Mészáros Viola szerint:

  Szia! Mészáros Viola vagyok, most indítottam saját könyvelő irodát és szeretnék minél hamarabb ügyfeleket szerezni mert minden pénzem beletettem az iroda megnyitásába. Szeretnék egy frappáns de nem túl hosszú bemutatkozást. 20 éves adótanácsadói illetve mérlegképes könyvelöi, bérszámfejtési tapasztalatokkal rendelkezem.
  Hálás köszönet!
  Viola

  1. Kedves Viola!
   Nagyon jó munkát kívánok az irodához és ha segíthetek az internetes megjelenés kialakításában, keress meg mindenképpen!
   Az e-mailt máris küldöm.
   Üdv. Richárd

 47. Kertész Sándorné szerint:

  Üdvözlöm!
  Kertész Sándorné vagyok.
  Arculatváltás előtt állok a Covid miatt. Takarítócéget szeretnék elindítani, van már 3 éves tapasztalatom nagyobb intézmények takarításában, szeretném kérni a szövegírás vázlathoz a kérdőívet!

  1. Nagyon sok sikert kívánok a váltáshoz, a kérdőívet elküldtem máris.
   Amikor nagy cégeket keres meg az ember, különösen fontos, hogy a bemutatkozó szöveg hiteles, bizalomépítő és másokétól merőben különböző legyen. Szívesen segítek a teljes anyag és a mögöttes weboldal rendszer kialakításában is.
   Szorítok és jó munkát kívánok!
   Richárd

 48. Németh Ágnes szerint:

  Sziasztok
  Németh Ágnes vagyok.Hagyományos bolti kereskedelemről váltok online Dermokozmetikai webáruház működtetésére. Ehhez szeretném: “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm szépen.
  Ágnes

  1. Kedves Ágnes, bízom benne, hogy segíteni fog az anyag, ha magad írod a webáruház szövegeket, ajánlom figyelmedben a szövegírás tananyagot is, amit e-mailben ajánlottam neked. Természetesen a teljes webáruház felépítésében is szívesen segítünk neked. Határtalan Websikereket kívánunk!

 49. Nagy Ágnes szerint:

  Üdvözlöm!
  Masszőr vállalkozásomat szeretném elindítani és szeretném kérni a hatásos bemutatkozó szövegek 7 titka” szövégírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönettel: Ági

  1. Kedves Ágnes, sok sikert a vállalkozás indításhoz és remélem szuper bemutatkozást tudsz írni majd ezzel a kérdőívvel, amit küldök neked. Jelezd bizalommal, ha segíthetünk a kivitelezésben vagy a weboldal elkészítésben is!

 50. Benedek Szende szerint:

  Üdvözlöm!
  Benedek Szende vagyok. MLM vállalkozásomhoz a szövegírás vázlathoz szeretném a kérdőívet
  Köszönettel Szende

  1. Kedves Szende, rendben van, küldöm máris a megadott címre. Nem könnyű a Te témádban jól megírni, szólj kérlek, ha szívesen fogadnál további segítséget a cikken és a kérdőíven kívül. MLM-hez külön speciális receptem van 😉
   Jó munkát! Richárd

 51. Gabnai Józsefné szerint:

  Gyermekjóléti szolgálatnál dolgozom családsegítőként. Következő hónaptól nyugdíjas leszek, de aktívan és hasznosan szeretném tovább tölteni az időmet. Tekintettel arra, hogy sokat foglalkoztam gyermekekkel, ezért gyermekfelügyeletet szeretnék vállalni családoknál. „Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  1. Rendben, köszönöm a megkeresést, máris küldöm az e-mailt a bemutatkozó szövegírás kérdőívvel. Ha másban is segíthetünk, csak válaszoljon kérem az e-mailre!

 52. Botont szerint:

  Üdvi!
  Python programozással foglalkozom,kérném szépen a kérdőívet.
  Köszönöm!

  1. Szia Botond! Szuper, hogy ilyen területtel foglalkozol és érdekel a jó bemutatkozó szövegírás. Küldöm máris e-mailben. Ha kész vagy, küldd csak át, hátha szükségünk van programozásra is 🙂 Üdv.

 53. Véber Tünde szerint:

  Kedves Richárd! Véber Tünde vagyok pénzügyi és biztosítási tanácsadó, weblap készítéshez “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet” .
  Előre is köszönöm, üdv: Tünde

  1. Kedves Tünde, máris elküldöm a kérdőívet és sok sikert kívánok a vállalkozáshoz. A weboldal kivitelezés és a vevőszerző szövegek, automatizmusok a specialitásunk. Kérlek jelezd válasz e-mailben, ha segíthetünk ebben is. Üdv. Richárd

 54. Maria szerint:

  Üdvözlet!
  Munkaerő konzultáns weboldalhoz szeretném kérni a kérdőívet. Köszönöm

  1. Üdv Maria!
   Rendben, máris küldöm e-mailben és ha további segítségre van szükség szövegírás, online marketing vagy weboldal készítés területen, válaszolj az e-mailre bizalommal! Richárd

 55. Papp Richárd szerint:

  Üdv.
  Redőnyszerelő,árnyékolástechnikai elemek javításával és felszerelésével foglalkozom.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet” weboldalon rövid tömör bemutatkozáshoz

  1. Kedves Richárd, köszi az érdeklődést. Remélem sikerült alkalmazni a tanácsainkat. Örömmel venném a visszajelzést, hogy sikerült e jól megírni a weboldal bemutatkozó szövegét.

 56. Zsuzsa szerint:

  Sziasztok! Fotós vagyok, bemutatkozó szöveg írásához szeretném kérni a kérdőívet. Köszönöm szépen!

  1. Kedves Zsuzsa!
   Korábban elküldtem a szövegírás kérdőívet, nagyon örülnék, ha megírnád, hogy sikerült használni fotós témakörben 🙂

 57. Sallai Daragó Krisztina szerint:

  Kérem szépen a kerdőívet!

  1. Elküldtem Krisztina, örülök, ha megírod, tudott e segíteni számodra a szövegírás kérdőív 🙂 Köszönöm előre is.

 58. Molnárné Mercédesz szerint:

  Üdvözlöm. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönöm

  1. Elküldtem Mercédesz, köszönöm a jelentkezést. Megköszönöm, ha megírod, mivel kapcsolatban van szükséged a profi szövegírásra. Hátha tudok egyéb tanáccsal is szolgálni hozzá, hogy tényleg jól ki tudd használni.

 59. Brull Ede szerint:

  Sziasztok, én zenész vagyok! a szakmai kommunikációmat szeretném javítani.

  1. Waooo Ede, üdv az oldalamon, örülök, hogy van zenész olvasóm is, aki foglalkozik az online marketingjével.
   Máris küldöm a szövegírás kérdőívet neked, remélem jó hasznát veszed.

 60. Gyuró Zoltán Attila szerint:

  Üdvözlöm!
  Építészként dolgozom és egy ösztöndíj pályázathoz szeretném felhasználni a kérdőívet.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm.

  1. Köszönöm a jelzést, örülök, hogy ebben az iparágban is fontosnak találja valaki a profi szövegírást. Küldöm máris és jó munkát!

 61. Éberl Viktória szerint:

  Üdvözlöm!
  Ingatlan szakértőként dolgozom és a cégekben Home staginget,értékbecslés,takarítást is vállalunk.
  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm.

  1. Rendben Viktória, hamarosan küldöm és bízom benne, hogy remekül használható lesz az ingatlan piacon is. De itt vagyunk és segítünk, ha elakadnál a bemutatkozó szöveg vagy bármely értékesítési szöveg, weboldal, kiajánló, reklám szöveg… stb. írásában 😉
   Használd Websikerrel 😉
   Üdv. Richárd

 62. Varga Mónika szerint:

  Üdvözlöm! Bemutatkozó meghallgatásra kell mennem egy vezető pozíció kapcsán, ahol egy 30 fős csapat előtt kell beszélnem. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönettel: Varga Mónika

  1. Kedves Mónika, szorítunk neked a bemutatkozáshoz, használd sikerrel a bemutatkozó szöveg írás kérdőívet.

 63. Mészáros Mónika szerint:

  Sziasztok !
  Állatorvosi asszisztens vagyok, szeretnék valami frappáns és lehengerlő szöveget kihozni magamból !

  Elöre is köszönöm a segítséget 😀

  Szép napot

  1. Kedves Mónika, küldtem a kérdőívet, ahogy ígértem, remélem segítségedre lesz!
   Próbáld ki a szövegírás anyagunkat is bizalommal a levélben ajánlott linken!

 64. Nóra szerint:

  Üdvözlöm, Nóra vagyok, egy cégnél kezdek mint középvezető, ügyfelekhez való bemutatkozómhoz kérném a szövegírás vázlathoz a kérdőívet! 🙂

  Köszönöm

  1. Kedves Nóra,
   sok sikert az új munkakörhöz és remélem segíteni fog a szövegírás kérdőívünk a hatásos bemutatkozó szöveg készítéséhez.

 65. Anna szerint:

  Üdvözlöm!

  Teszt alapú táplálékkiegészítőkkel foglalkozok.

  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”

  Köszönöm szépen!

  Üdvözlettel, Anna

  1. Kedves Anna!
   Különösen sokat tudok segíteni ezen a területen, amivel foglalkozol, hiszen egyre több olyan partnerünk van, akivel közösen dolgozunk hasonló témakörben. Máris elküldtem az anyagot a szövegíráshoz és remélem jó hasznát veszed majd. Keress bizalommal, ha több segítség is jól jönne a témában!

 66. Papp Imre János szerint:

  Jelenleg mèg Szerződèses Katona vagyok….de Nyaki sèrvem ès Autóbalesetem miatt Eü leszerelès alatt állok.Kèrem a szövegírás vázlathoz a kèrdőívet.

  1. Kedves Imre, nagyon örülök a megkeresésnek. El is küldtem a kérdőívet, hogy hatásosabb bemutatkozó szöveget tudj írni. Örömmel segítek összerakni is, csak keress bizalommal e-mailben válaszolva levelemre! Ha jobban értem, hogy milyen területre kell a bemutatkozás, pontosabb iránymutatást tudok adni. Üdv. és sok sikert az új területhez!

 67. Herbert Alexandra szerint:

  Üdvözlöm!
  Én hajfonóként fogok dolgozni és ehhez szeretnék egy weboldalt is készíteni.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Köszönöm.

  1. Kedves Szandra! Elküldtem a kérdőívet, ami remek lehet a kezdéshez, de érdemes lehet megnézned akkor ezt a programomat is: https://websiker-mentor.hu/weboldal-keszites-elott-allsz-2/
   Szintén díjmentes és sokat segíthet a weboldal készítéssel kapcsolatban is. Extraként hadd ajánljam a könyveim, amit megtalálsz ezen az oldalon is.
   Sok sikert!

 68. Juhász Gergő szerint:

  Kőműves, Szobafestő. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.

  1. Köszönöm a jelentkezést Gergő, küldöm e-mailben. A szövegírási módszerünk remekül használható ebben az iparágban. Szívesen ajánlom figyelmedbe további tananyagaim is ezen az oldalon: https://websiker-mentor.hu/weboldal-keszites-elott-allsz-2/

   1. Nagy-Kálóziné Csilla szerint:

    Üdvözlöm!
    Kézápoló és műkörömépítő vagyok! Új városba költöztem így szeretném megismertetni magam az ott élőkkel. Úgyhogy kérném a szövegírás vázlathoz a kérdőívet! Köszönöm szépen!

    1. Nagyon jó ötlet kezdésnek egy új helyen a profi bemutatkozó szöveg írása Csilla. Már el is küldtem. Sok sikert!

 69. Mikle Szilvia szerint:

  Kedves Szandra,
  Magánszálláshely kiadását szeretnénk elindítani Gyomaendrődön. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.

  1. Kedves Szilvia, e-mailben küldöm a bemutatkozó szövegírás segédletet, bízom benne, hogy eredményesen tudod majd használni a szálláshely kiadás témakörben is. Keress bizalommal válasz e-mailben további segítség miatt!

 70. Balla Judit szerint:

  Eladó a szakmám
  Kérem a szövegirás vázlathoz a kérdőívet.

  1. Kedves Judit, sok siker a szakmádban, bízom benne, hogy tud segíteni neked is a bemutatkozó szövegírás kérdőívünk.

 71. Grebenár Marietta szerint:

  Orvoslátogató vagyok, fogszabályozó termékeket próbálok eladni.
  Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.

  1. Kedves Marietta, köszönöm, hogy írtál, máris küldöm e-mailben és sok sikert a munkádhoz.

 72. Nagy Katalin szerint:

  Szia. Kata vagyok,fodrászként dolgozom. Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet.
  Köszönöm☺️

 73. Tóth Gábor szerint:

  Pénzügyi és biztosítási tanácsadó vagyok.
  “Kérem a szövegírás vázlathoz a kérdőívet”
  Segítséged köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+36 20 974 6601