Websiker Mentor START csomag – VIP

Websiker Mentor START csomag – VIP

Akció!

Végre egy csomagban kapható a profitáló internetes megjelenés 4+2 legfőbb összetevője.

Nem csak kapsz tőlem egy komplett, kulcsrakészre telepített weboldal + webáruház + blog rendszert, hanem megtanítom mellé, hogyan NE legyél rászorluva 1-1 fejlesztőre örökre, és olyan háttértámogatást biztosítok a Websiker Team-mel, amilyenre jelen pillantban nem tudok a magyar piacon más példát említeni sem. Sőt… külföldön sem.

247 900 Ft helyett most csak 190 500 Ft

Leírás

  1. Websiker Weboldal Csomag 9.0 – weboldal + webáruház + blog alapcsomag választható színcsaládokkal – használatra készen tárhelyre telepítve
  2. Magyar nyelvű használati útmutató a Websiker Weboldal Csomaghoz – PDF
  3. Magyar nyelvű videós oktatóanyag a weboldal használatához a Websiker Oktatóközpont weboldalán
  4. Extra 5 óra marketing tanácsadó / grafikus / szövegírói – kivitelezői segítség a weboldalad elkészítéséhez

…összesen az egész csomag nettó 195.169 Ft értékben.
De itt vannak azok az extrák, amelyekkel a Websiker Mentor Program végképp összetéveszthetetlen bármely átlagos weboldalkészítő cég ajánlatával:

+1. Teljeskörű hozzáférés a PIMKO START – Online Marketing tananyaghoz a Websiker Oktatóközpont weboldalán – 100.000 Forint értékben

+2.: Zárt PIMKO START V.I.P. csoporttagság – 1 év – 60.000 Ft értékben

A csomag díja összesen csak:
195.196 FT + ÁFA (br. 247.900 Forint)

AJÁNDÉK: megrendelőinknek most extra ajándékként elküldöm a “Kisvállalkozók nagy sikerei” című könyvem PDF változatát.

Temesvári Richárd
tanulói szerint a "legérthetőbb magyar Online Marketing tréner", független tanácsadó, a profitáló internetes megjelenés szakértőjeA Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatóanyag megálmodója és a Websiker Ügynökség alapító tulajdonosa. 20+ éve foglalkozik weboldalakkal és online marketinggel, több ezer vállalkozót, értékesítőt képezett élő rendezvényeken 10-től az 1100 fős konferenciáig. Visszatérő meghívott előadója például az ELTE – létesítmény üzemeltetői karának; Kasza Tamás – lezárási specialistának; a Vitaking szakmai napoknak; a Könyv Konferenciának; Online Marketing Summitnak... stb. 3 sikerkönyvet is írt a témában és társszerzője több sikeres online marketing és értékesítés témájú könyvnek. Több mint 3500 weboldal elkészülésében / felújításában segített, ügyfelei bevételei átlépték már bőven az 1 milliárd forintot internetes megjelenéseik révén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+36 20 974 6601