Örülök, hogy megérkeztél…

Ez máris az 1. és 2. tananyag…
NE ZÁRD BE!
Először is elismerésem, hogy belevágsz!

Hiszem, hogy csak azok érnek el valamit, akik észreveszik és kihasználják az ilyen lehetőségeket.

Máris várlak a zárt Facebook csoportomban, ahova csak meghívással kerülhet be az,
aki itt jelentkezett. Klikk ide: ONLINE WEBSIKER ISKOLA

Az 1. tananyag máris kezdődik:

Egy weboldal tulajdonosra bárki, bármikor ráírhat és nem elfogadható az, hogy „bocs, spambe ment és nem láttam” – mert üzletek és súlyos bevételek múlhatnak rajta.

Csináltam egy videót arról, hogy hogyan ne legyen egyetlen neked érkező e-mail sem SPAM vagy ne érkezzen véletlenül a PROMÓCIÓK mappába.

A videó a Gmail levelezéséről készült, mert ez a leggyakrabban használt levelező és mert neked is szükséged lesz egy Gmail fiókra, ha még nincsen. Később elmondom miért és segítek beállítani is.

Mielőtt elküldeném a következő részt, el kell végezned a legfontosabb lépést annak érdekében, hogy soha ne maradj le egyetlen fontos e-mailről sem. Nem csak az enyémről… senkiéről sem.

Jöhet egy haladóbb fokozat?

Előfordul, hogy valaki nem akarja az összes eddigi e-mailt beengedni a Beérkező levelek mappába, mert mondjuk már régi fiókja van és rengeteg spam érkezik, amit ki kell szűrnie a Gmailnek.

Többen írtak, hogy mit tehetnek ilyenkor?

Nos a másik verzió, hogy nem a címzettet adod meg – tehát saját magad – hanem egyesével készítesz egy szűrést minden fontos feladónak, tehát annak, aki küldi az e-mailt.

A mi esetünkben tehát a @websiker-ugynokseg.hu címet írod a feladóhoz és üresen hagyod a címzettet (1perc 38 másodpercnél látod a videóban), amely esetben minden tőlünk érkező e-mail – mindegy hogy mi az e-mail cím eleje – megfelelő helyre érkezik. Érdemes még egy külön mappát is csinálni neki.

Ha beállítottad a videó alapján a levelezésed,
figyeld az e-mailjeimet, mert hamarosan érkezik az ingyenes kurzus következő része.
Ha jól állítottad be, nem maradsz le róla tutira!

2. tananyag:

Ez nem csak egy újabb ingyenes PDF lesz, ami majd a számítógépen egy mappában sínylődik.
Feltéve, ha tényleg megcsináltad az első feladatot.

Elhatároztam, hogy megtanítom, amit tudnod kell, de csak akkor fog sikerülni, ha megfelelő felelősséggel állsz hozzá és változtatsz a tanulási szokásodon is.

Ezért ez egy rendhagyó tanfolyam lesz…

…ahol minden lecke után tudsz nekem majd írni, tudsz kérdezni.

Ez alkalommal például a levelezés beállításáról volt szó, ezért ha valamit nem értesz, írd meg nekem nyugodtan azonnal, válaszolva az első e-mailre, amit már meg is kaptál.

Soha ne tegyél el egy tanfolyamot sem úgy, hogy valamit nem értesz, legyen az akár csak egy szó is… mert a legtöbbször ott akadnak el az emberek a tanulásban és a folytatásban.

Nincs „buta kérdés”! Nem számít, hogy „másnak biztos egyértelmű”
… csak te számítasz!

 

Megkérlek arra is, hogy ha nincs kérdésed, akkor is nyugtázd nekem.
Azt jelenti: igazold vissza számomra, hogy „Oké”, vagy „megértettem” vagy „Köszi, hasznos volt”, de az is segítség, ha megírod, hogy „ezt már ismertem” .

Miért számít ez?

  1. Fontos tudnom, hogy értékes e számodra, amit készítettem, mert ez alapján tudok változtatni, ha kell.
    Aki kérdez, és nyugtáz, annak sokat tudok segíteni, aki csendben marad, annak mindig nehezebb segíteni. Aki már a következő levelem se nyitja meg, azon hogyan tudnék segíteni!
  2. Látnia kell a levelezőszervernek, hogy kapcsolatban vagyunk…
    Mit jelent ez?
    Ha Te válaszolsz egy emailre, akkor a kiszolgáló szerverek azt érzik, hogy „beszélgetünk”, nem csak egyirányba tódulnak a levelek, mint egy spam levél esetében. „Ha beszélgetés van, akkor ők fontosak egymásnak” – állapítja meg a program és hamarabb gondoskodik róla, hogy elérjük egymást. Ezt a szabályt nagyon jegyezd meg a saját levelezéseddel kapcsolatban is, ha majd egyszer Te is sok levelet küldsesz ki a lehetséges vásárlóidnak. Kérj választ, valamilyen indokkal!
    És ez az indok sokszor csak ennyi és halál egyszerű: „Visszajeleznél nekem, hogy ez így érthető volt e?”

Már meg is kaptad az első emailt. Mielőtt folytatod, menj és válaszolj nekem kérlek! 😉

Figyelem!
Fontos: nem kötelező válaszolni, de azt szeretném, hogy olyanoknak küldjem ki az értékes tananyagom,
akik komolyan veszik, amibe belevágtak és tudnak visszajelzést is adni, hogy mindig javíthassam, ha hiányzik valami.

A válasz után pedig folytasd a következő tananyaggal:
a 3. tananyag arról szól, hogy hogyan tudd meg, mit szeretnének a lehetséges vevőid és mit kell nekik szolgáltatni és mondani, hogy téged akarjanak a konkurencia helyett. Bónuszként vár egy ajándék e-book megszerzési lehetőség 3900 Forint értékben is!
De előbb várom a válasz leveled 😉

TOVÁBB A 3. TANANYAGHOZ

…vagy várd meg a holnapi levelet és lépkedj naponta, apránként 🙂

+36 20 974 6601