Hogyan állítsd be a levelezésed úgy, hogy minden fontos levelet megkapj benne?

1. Levelezés

…lehet, hogy neked ismétlés, de nagyon fontos. Végezd el a beállításokat kérlek, ha még nem tetted!

Egy weboldal tulajdonosra bárki, bármikor ráírhat és nem elfogadható az, hogy „bocs, spambe ment és nem láttam” – mert üzletek és súlyos bevételek múlhatnak rajta.

Csináltam egy videót arról, hogy hogyan ne legyen egyetlen neked érkező e-mail sem SPAM vagy ne érkezzen véletlenül a PROMÓCIÓK mappába.

A videó a Gmail levelezéséről készült, mert ez a leggyakrabban használt levelező és mert neked is szükséged lesz egy Gmail fiókra, ha még nincsen. Később elmondom miért és segítek beállítani is.

Mielőtt elküldeném a következő részt, el kell végezned a legfontosabb lépést annak érdekében, hogy soha ne maradj le egyetlen fontos e-mailről sem. Nem csak az enyémről… senkiéről sem.

Jöhet egy haladóbb fokozat?

Előfordul, hogy valaki nem akarja az összes eddigi e-mailt beengedni a Beérkező levelek mappába, mert mondjuk már régi fiókja van és rengeteg spam érkezik, amit ki kell szűrnie a Gmailnek.

Többen írtak, hogy mit tehetnek ilyenkor?

Nos a másik verzió, hogy nem a címzettet adod meg – tehát saját magad – hanem egyesével készítesz egy szűrést minden fontos feladónak, tehát annak, aki küldi az e-mailt.

A mi esetünkben tehát a @websiker-ugynokseg.hu címet írod a feladóhoz és üresen hagyod a címzettet (1perc 38 másodpercnél látod a videóban), amely esetben minden tőlünk érkező e-mail – mindegy hogy mi az e-mail cím eleje – megfelelő helyre érkezik. Érdemes még egy külön mappát is csinálni neki.

2. TANULÁSI MÓDSZER ÉS A VÁLASZOK

Ez nem csak egy újabb ingyenes PDF lesz, ami majd a számítógépen egy mappában sínylődik.
Feltéve, ha tényleg megcsináltad az első feladatot.

Elhatároztam, hogy megtanítom, amit tudnod kell, de csak akkor fog sikerülni, ha megfelelő felelősséggel állsz hozzá és változtatsz a tanulási szokásodon is.

Ezért ez egy rendhagyó tanfolyam lesz…

…ahol minden lecke után tudsz nekem majd írni, tudsz kérdezni.

Ez alkalommal például a levelezés beállításáról volt szó, ezért ha valamit nem értesz, írd meg nekem nyugodtan azonnal, válaszolva az első e-mailre, amit már meg is kaptál.

Soha ne tegyél el egy leckét sem úgy, hogy valamit nem értesz, legyen az akár csak egy szó is… mert a legtöbbször ott akadnak el az emberek a tanulásban és a folytatásban.

Nincs „buta kérdés”! Nem számít, hogy „másnak biztos egyértelmű”
… csak te számítasz!

Megkérlek arra is, hogy ha nincs kérdésed, akkor is nyugtázd nekem.
Azt jelenti: igazold vissza számomra, hogy „Oké”, vagy „megértettem” vagy „Köszi, hasznos volt”, de az is segítség, ha megírod, hogy „ezt már ismertem” .

Miért számít ez?

  1. Fontos tudnom, hogy értékes e számodra, amit készítettem, mert ez alapján tudok változtatni, ha kell.
    Aki kérdez, és nyugtáz, annak sokat tudok segíteni, aki csendben marad, annak mindig nehezebb segíteni. Aki már a következő levelem se nyitja meg, azon hogyan tudnék segíteni!
  2. Látnia kell a levelezőszervernek, hogy kapcsolatban vagyunk…
    Mit jelent ez?
    Ha Te válaszolsz egy emailre, akkor a kiszolgáló szerverek azt érzik, hogy „beszélgetünk”, nem csak egyirányba tódulnak a levelek, mint egy spam levél esetében. „Ha beszélgetés van, akkor ők fontosak egymásnak” – állapítja meg a program és hamarabb gondoskodik róla, hogy elérjük egymást. Ezt a szabályt nagyon jegyezd meg a saját levelezéseddel kapcsolatban is, ha majd egyszer Te is sok levelet küldsesz ki a lehetséges vásárlóidnak. Kérj választ, valamilyen indokkal!
    És ez az indok sokszor csak ennyi és halál egyszerű: „Visszajeleznél nekem, hogy ez így érthető volt e?”

Már meg is kaptad az első emailt. Mielőtt folytatod, menj és válaszolj nekem kérlek! 😉

3. KOMMUNIKÁCIÓ

A legtöbbet kérdezni tőlem, kommunikálni velem a titkos csoportomban tudsz a tanfolyam alatt.
Ide csak azok kerülhetnek be, akik kifizették a PIMKO START programot, vagy folyamatban van részletfizetéssel a rendezése. Akinek aktív, pontos befizetése van, azt felvesszük a csoportba.
Akinek kimarad befizetése, annak sajnos nem lesz elérhető tovább, amíg újra nem rendezi.

Sok információt fogsz ebben a csoportban megkapni bónuszként, így semmiképpen ne hagyd ki a csatlakozást!

Másik kommunikációs csatorna az e-mail cím, amit általában napi szinten olvasok, vagy kezelnek a kollgéanőim, tehát minden üzenet eljut hozzám. Írj bizalommal: pimko@websikerugynokseg.hu

Klikk ide:HIDD EL, EGYEDÜLÁLLÓ A PIACON EZZEL A WEBSIKER 9.0 CSOMAG!

PIMKO START V.I.P.
titkos csoport, csak tagoknak
HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/857796548034561/

Meghívásnál fogsz kapni a Facebooktól egy levelet, amelyet a Gmail a „Frissítések” mappába tehet!
Figyelj rá, hogy minél előbb a csoportba kerülhess!

4. MI FOG MOST TÖRTÉNNI?

A PIMKO START alatt folyamatosan küldöm az információkat, tananyagokat a legkülönfélébb formában: szövegesen, videóban, képernyőfelvételekkel… és….
Megkapod az első könyvem, a Profitáló Weboldalt, amelyet postán fogok küldeni.
Javaslom elolvasni és elkezdjük a weboldal felépítését is.

Sőt… Az első három hónapban megkapod mind a 3 bónusz könyvet.
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre róluk, kérlek, ha elolvastál egyet, mindig írj nekem egy véleményt róla.

A csoportomban is kapsz majd videókat, tananyagokat, értesítéseket. Mentsd el könyvjelzőként, hogy mindig vissza tudj találni oda.

Lesznek nyílt napok…

Ezekről mindig értesítelek majd, hogy mikor, vagy követheted ebben a naptárban, amit az oldalon látsz. Ha megnyomod a GOOGLE CALENDAR gombot,


akkor bekerül a Te naptáradba is, és nem kell mindig idejönni az oldalra. Mégis látni fogsz minden eseményt, amit itt közlök veled!

 

 

PROGRAMOK

PIMKO FREE – ÉLŐ BEJELENTKEZÉS

Mit csinálj az online marketingedben, hogy profitálóbb internetes megjelenésed legyen?
Erről szólnak hetente kétszer az Online Websiker Iskolában indított zárt Facebook csoportos ÉLŐ bejelentkezéseim.

KEDD: 20:00
CSÜTÖRTÖK: 20:00
Az adások megnézhetők bárkinek, ingyenesen… ide meghívhatod ismerőseid, akik szintén érdeklődnek a téma iránt, csak regisztrálniuk kell ezen a linken: /hogyan-keszitsd-el-a-sajat-egyedi-es-attekintheto-weboldalad/

PIMKO START V.I.P. – ÉLŐ BEJELENTKEZÉS

Minden KEDD és CSÜTÖRTÖK – 20:00-kor, jövök egy friss témával a FB előfizetőknek szóló titkos csoportjában.
Itt csatlakozz:
HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/857796548034561/

Itt kapod meg azt, hogy HOGYAN CSINÁLD azt, amiről az ingyenes csoportban beszéltem. Érdemes tehát végignézned az egészet!

PIMKO START – KÉRDEZZ, FELELEK

2 hetente pénteken – 9:30 – PIMKO START – KÉRDEZZ, FELELEK – ÉLŐ bejelentkezés, amire elküldheted kérdéseid előre emailben, vagy a csoportban felteheted az aktuális eseményhez létrehozott poszt alatt.
Ha nincs kérdés, az adott héten történt kivitelezési kérésekből, kérdésekből szemezgetek nektek, ami biztos, hogy tanulságos lehet a saját weboldalatokkal kapcsolatban is.
https://www.facebook.com/groups/857796548034561/

ÉLŐ bejelentkezés a FB csoportomban

5. Hova küldhetem a bónusz könyvet?

Ígértem, hogy a PIMKO START csomag mellé elküldöm ajándékba a Profitáló weboldal című könyvemet postán.

Kérlek, hogy az e-mailemre válaszolva írd meg nekem, hogy milyen névre, címre küldjem a bónuszt!
Név:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:

Minden adatot kérek megadni. A könyvet a futárszolgálat munkatársai fogják házhoz szállítani és nem kell érte semmit fizetni nekik, benne van az előfizetés árában.
Ha van már ilyen könyved, kérlek lepd meg vele egy vállalkozó ismerősöd, vagy ügyfeled és mondd el neki, hogy mit tanulsz nálunk. A konkrét vevő ajánlásért jutalékot számolunk el számládon, amelyet felhasználhatsz további anyagok megvásárlására vagy bármely szolgáltatásunkra.

Sok sikert és jó olvasás!

 

+36 20 974 6601