HOGYAN FOGJ NEKI
EGY SAJÁT WEBOLDAL KÉSZÍTÉSNEK?
– CHECKLISTA –

…a profitáló internetes megjelenéshez

1. rész
OLVASÁSI IDŐ: 6perc
+2 percet adj magadnak a kérdőívre

Minimum 5 éve hever a fiókban…

 

Több ezer vállalkozót, értékesítőt, diákot és MLM-est tanítottam a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztémára meghívott előadóként és saját rendezvényeimen.

Évek óta terveztem már egy olyan online tanfolyamot létrehozni, ami segít azoknak az embereknek, akik maguk szeretnék összerakni a weboldalukat. De bevallom, mindig azzal voltam elfoglalva, hogy az éppen aktuális ügyfeleknek kivitelezzek. Így ez mindig a háttérbe szorult. Pedig már a kezdetekkor megfogalmaztam, hogy a kisebb vállalkozásoknak szeretnék segíteni a legtöbbet, de sajnos hajtani kellett mindig a bevételt az egyre növekvő kiadásokra is. Egy ilyen komplex anyagot összerakni pedig nem fél órás munka…

Kicsit örülök is, hogy mostanáig vártam ezzel, mert időközben annyi sikeres kampány elkészült, annyi remek weboldalt csináltunk meg… amiből rengeteget tudtam meríteni és így még ütősebb lehet ez az anyag és az ezt követő online tréning. Írtam 3 könyvet a témában, és másik 4-ben vendégszerzőként írtam kisebb nagyobb fejezeteket. Előadója voltam több neves konferenciának, tréningnek, szemináriumnak és az ELTE egyik tanszékének. Több ezer vállalkozót, értékesítőt, diákot és MLM-est tanítottam a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztémára meghívott előadóként és saját rendezvényeimen.

Temesvári Richárd vagyok, a Websiker Ügynökség vezetője, megálmodója, online marketing diagnoszta, tanácsadó és hallgatóim szerint a legérthetőbb online marketing tréner.

Én foglak most végigvezetni azon, hogyan rakd össze úgy a weboldalad és az internetes megjelenésed, hogy arról ne lehessen megmondani, hogy szakember csinálta, vagy sem.

Kinek ajánlom ezt a checklistát és a tanfolyamot?

  • alkalmazottaknak, akik elkezdenék munka mellett építeni, hogy végre a saját álmaikért dolgozzanak
  • vagy alkalmazottaknak, akik fizetésemelést, vagy jobb állást akarnak ezzel az extra tudással
  • leendő vállalkozóknak, akik keresik még az útjukat és elő akarnak rukkolni valamivel a világnak
  • vállalkozóknak, akik szeretnék elkészíteni első saját weboldalukat
  • vállalkozóknak, akiknek már van egy weboldala, de szívesen változtatna 1-2 dolgot rajta és szeretne tovább fejlődni, hogy profitáljon is a megjelenése
  • vállalkozóknak, akik mással csináltatják, de elegük van abból, hogy nem tudják kontrollálni a megbízottat, és arra vágynak, hogy leszámoljanak a kiszolgáltatottsággal
  • olyan leendő kivitelezőknek, akik szeretnének megtanulni weboldalt kivitelezni, hogy aztán az online marketing szakmában keressék a kenyerüket… vagy jóval többet is annál.

 

 

Temesvári Richárd vagyok, a Websiker Ügynökség vezetője, megálmodója, online marketing diagnoszta, tanácsadó és hallgatóim szerint a legérthetőbb online marketing tréner.

íGY RAKD ÖSSZE A SAJÁT WEBOLDALAD

Amikor ez az oktatóanyag készül, a koronavírus miatt kialakult helyzet durván megtizedeli a vállalkozásokat és ember legyen a talpán, aki ilyenkor is állva marad, vagy legalábbis fel tud állni a kemény pofonok utáni kiterülésből majd.

Csökkenő – vagy egyenesen megszűnő – forgalom, bezárt üzletek, elküldött alkalmazottak, szétszéledt vevők… és hasonló csapásokat mér szinte mindenkire 2020 világjárványa.

De kik maradnak mégis életben?
Milyen kilátásai lehetnek ilyenkor egy magyar egyéni- vagy kisvállalkozóknak, cégvezetőknek?

Rájöttem, hogy kiknek megy a legjobban…

Azoknak, akik megcsinálták a házi feladatot még időben. 20 éve foglalkozom online marketinggel és beszélgetek vállalkozókkal weboldalakról, hirdetésekről, internetes lehetőségekről. Mondanom sem kell, hányan halogatták, hogy elkészítsék azt az internetes megjelenést, amire számíthattak volna egy ilyen helyzetben. Persze sokan készíttettek egy “bemutatkozó típusú weboldalt”, csak hogy legyen valami, de komoly eredményt sosem értek el vele. Most meg már nem is fognak, hacsak nem szedik össze magukat.

 

Websiker Weboldalkészítés

Akiknek most előnyük van, – vagy ha most be is zártak, akkor is előnyük lesz nyitáskor a vírushelyzet távozásakor – azok a vállalkozók, akik komoly figyelmet szenteltek az internetnek akkor is, ha a vevőiket nem onnan szerezték.

Ők azok, akik nem csak egyszer megcsinálták a weboldalt és többé nem nyúltak hozzá, hanem folyamatos kommunikációban voltak az ügyfeleikkel, közösséget építettek, alkalmazkodtak mindig az aktualitásokhoz és változtattak azonnal akár az üzeti koncepción is az igények szerint, ha kellett.

De mit tehet az, akinek most kell lépnie?

Elkezdeni egy komolyabb internetes jelenlétet később is jobb, mint soha…

…és mivel tisztában vagyok vele, hogy most több ideje, viszont kevesebb pénze van sok vállalkozónak, segíteni szeretnék, hogy inkább megtanulják a mikéntjét és megcsinálják jól a saját weboldalukat. Eddig csak VIP partnereinknek árultuk el a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztéma lépéseit, de a jelenlegi gazdasági helyzet tőlem is nagyobb felelősséget és segítséget követel meg és úgy érzem, nem titkolhatom el, amivel segíteni tudok.

Eddig is voltak weboldalkészítő tanfolyamok…

…de ezek többnyire kimerültek annál, hogy technikailag hogyan kell kattintgatni az adminisztrációs  felületen.
Fontos ez is!
De a sikeres weboldalak nagy része nem ott áll vagy bukik, hogy milyen szép sablont választunk és milyen animációkkal úsztatjuk be az amúgy nem túl erős szöveget.
Bocs… ez van.
Ideje nem kertelni és segíteni átlátni, hogy mekkora fába vágod a fejszédet.

Abban szeretnék segíteni, hogy a komplett internetes jelenléted összerakhasd…

…ehhez pedig sokkal több kell, mint egy WordPress* használati utasítás (*ez egy könnyen kezelhető adminisztrációs rendszerrel felszerelt weboldal motor, amivel sokan tanulnak meg maguk weboldalt készíteni… és sokan nem).
Lássuk mi mindenre lesz szükséged a tényleges sikerhez…

Mielőtt azonban megmutatnám a teljes lista első felét…

…üzenj bizalommal, ha eszedbejutott erről valami, vagy kérdésed van!

Az űrlap használata nem kötelező, de kérlek, mindig kérdezz, ha valamit nem értesz vagy ha eszedbe jut valami a tananyagról.
Külön megköszönöm azt is, hogy ha bár nincs kérdésed, mégis nyugtázod, hogy rendben van, megértetted, elvégezted az anyagot. Elég egy oké, vagy köszi, hogy tudjam, jó irányba haladunk mindketten 🙂

A következő lecke…
…holnap érkezi e-mailben, de ha Te gyorsabban haladnál és van időd még egy részre, klikk ide:
  lecke folytatása

WEBSIKER TERMÉK AJÁNLÓ:
MEGJELENT A PROFITÁLÓ INTERNETES MEGJELENÉS KÉSZÍTŐ OKTATÓANYAG

…vagy röviden: PIMKO! Ezzel a tananyaggal együtt végigcsináljuk a profitáló internetes megjelenésed alapozását, vagy akár összerakjuk együtt az egész weboldalad videós tréningem segítségével. Miből is áll ez és miért van rá szükség? Nézd meg itt és kérd most >>>

PROFITÁLÓ INTERNETES MEGJELENÉS KÉSZÍTŐ OKTATÓANYAG – BÁZIS CSOMAG …amelyben együtt végigcsináljuk a profitáló internetes megjelenésed alapozását. Miből is áll ez és miért van rá szükség?

+36 20 974 6601