Teszthirdetés

A teszthirdetéseket 2 felületen szoktam létrehozni:

vagy Facebookon, vagy Google banneres hirdetésekben. Ilyenkor képeket látnak az olvasók többféle felirattal. Ezeket mutatjuk meg több tíz- vagy százezer embernek. Általában 4-6 különböző szöveget tesztelek, de sokszor a képeket is mérem külön. A hirdetési felület megméri nekünk, hogy melyikre kattintanak többen. Így teszteltem le a könyvem címét is. Megnéztem, melyik a legérdekesebb az embereknek és melyiket veszik meg kevesebb hirdetési költségből többen.

Egy ilyen tesztet akár annyiból ki tudsz hozni…

mint amennyiért egy belső oldali, negyedoldalas, vidéki, postai terjesztésű ingyenes újságos hirdetést adnak 1 hétre! Így nem csak hasra ütés szerűen találsz ki szövegeket, vagy teszel ki képeket, hanem lemérheted , mi van hatással a célközönségedre. Ráadásul az újsághoz képest sokkal pontosabban célozható.
Úgy képzeld el, mintha megmondhatnád, hogy melyik postaládába dugjuk be a hirdetésed és csak akkor kérnének pénzt érte, ha érdeklődik az olvasója a terméked iránt.

Próbáld ki Te is a Google teszthirdetés lehetőségét…

…és 15.000 forintos kupont adok ajándékba a teszteléshez. Írj nekem, hogy mit szeretnél tesztelni és válaszként megírom, hogyan és mennyiért lehet megcsinálni! A legtöbb esetben grafikai munkával, hirdetési összeggel és a fiók létrehozásával együtt, akár 30-40 ezer forintból ki lehet ezt hozni.

Hát nem jóval kedvezőbb, mint évekig hatástalan szavakkal, mondatokkal hirdetni a szórólapon?

Ha kérdésed van, írj nekem!

  • Add meg a keresztneved...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT tekinthető meg.

 

+36 20 974 6601