Szolgáltatások

A Websiker Ügynökség profi kivitelező csapata segít felturbózni az online megjelenésed és kommunikációd. Profitáló weboldalt készítünk, vevőszerző marketing folyamatot tervezünk, hatásos szövegeket írunk, stílusos arculatot álmodunk meg a vállalkozásodnak.

Konzultáció

Ha nem tudod pontosan mire van szükséged, milyen online marketing eszközöket kellene használnod, webshopra vagy weboldalra van szükséged. Ha kezdő vagy és szeretnéd egyből jól csinálni vagy tapasztalt vállalkozóként úgy érzed, irányváltásra, új stratégiára van szükség, gyere el egy konzultációra, ahol csak a Te cégeddel foglalkozunk és keltsük életre a vállalkozásod!

Weboldal kivitelezés

Ha olyan weboldalt szeretnél, ami amellett, hogy megfelel a mai trendeknek, pénzt is hoz Neked, akkor jó helyen jársz. Akkor is tudunk segíteni, ha a meglévő weboldaladra ráfér egy kis ráncfelvarrás, design frissítés, új tartalmak, és szeretnéd, hogy mobilon vagy más eszközökön is a maximumot nyújtsa!

Webshopok kivitelezése

Ha az interneten adsz el, szükséged van egy webshopra. Ezen belül pedig számos lehetőség áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a célcsoportod nálad költse el a pénzét. Webshopokat készítünk az alapoktól, és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki az áruházadból!

Weboldal tartalomkezelés

Az igazi munka akkor kezdődik, amikor elkészül a weboldalad. Ugyanis folyamatosan újabb és újabb tartalmakra és állandó kommunikációra lesz szükséged. Sok vállalkozónak nincs elég ideje blogbejegyzéseket, Facebook posztokat írni, Instagram fotókat készíteni, és ilyenkor mi állunk rendelkezésükre!

Marketing folyamatok tervezése

Az online bevételszerzéshez nem elég egy szuper weboldal, hívogató tartalmakkal. Szükséged lesz egy gondosan megtervezett online marketing folyamatra, ami végigvezeti az érdeklődőt a termékpiramisodon és vevőt csinál belőle. Enélkül nincs tartós online siker. Írj és Neked is építünk egy ilyen folyamatot!

Marketing szövegírás

Fantasztikus terméked vagy szolgáltatásod van, de nem tudod hogyan hívd fel erre a célcsoportod figyelmét? Órákig tudsz beszélni a vállalkozásodról, de nem tudod mit írj a weboldaladra vagy a Facebook-ra? Mi pont ehhez értünk és segítünk! Hatásos weboldal szöveget, vevőcsalogató Facebook posztokat és pénztermelő hírleveleket írunk Neked!

Digitális és nyomtatott grafika

A Te vállalkozásodnak szüksége van profi grafikai anyagokra, ez elengedhetetlen kísérője az ütős tartalmaknak. Számíthatsz ránk, ha Adwords vagy Facebook bannerekre, közösségi médiában használható képekre van szükséged és készítünk Neked névjegyet, étlapot és szóróanyagokat is.

Logó tervezés

A logód a cégneved és a hozzá tartozó kép, ami kifejezi a tevékenységed, kombinációja. Egy jó logó egyszerű, megismerhető, nem kell magyarázni, jól látszódik egy óriásplakáton vagy akár egy céges tollon is, sőt akkor is, ha sötét háttérre nyomják vagy ha speciális elrendezésre van szükség. A Te logód ilyen? Írj és segítünk! 😉

Arculat tervezés

Figyelj a részletekre! Ugyanazok a színek, betűtípusok vagy stílusok, amiket használsz a weboldaldon, megjelenhetnek az összes többi anyagodon – névjegy, szóróanyag, Facebook hirdetés. A részletekben rejlő hasonlóság az, ami összeköti a termékeidet, egységessé és megismerhetővé teszi a márkádat.

Személyes betanítás

A weboldalad akkor fog igazán jól működni, ha Te magad is tudod használni. Ha nem kell a webesedet hívni egy dátum módosításért vagy egy új blogbejegyzés feltöltéséért. A kisebb módosításokat, egyszerűbb műveleteket Te is meg tudod csinálni! Ha egy szövegszerkesztővel elboldogulsz, akkor ez is menni fog! Kérd személyes betanításunkat, és megtanítunk használni a weboldalad!

Domain

Ha weboldalt szeretnél, szükséged lesz egy (illetve több) jó domain névre. De milyen a jó domain név, hol kell foglalni és mennyi időre? .hu vagy .com? És egyáltalán miért is fontos ez? Segítünk minden domain névvel kapcsolatos kérdésben és az ügyintézéssel sem kell foglalkoznod!

Tárhely

Ahhoz, hogy weboldalt üzemeltess, tárhely is kelleni fog, de nem mindegy, hogy milyet választasz és melyik szolgáltatónál kötelezed el magad. Mi megtaláljuk számodra a legbiztonságosabb megoldást és elintézzük helyetted a tárhely foglalást!

Weboldal frissítés és karbantartás 

A régi weboldalak potenciális veszélyt jelentenek a tartalmaidra, sőt magára az üzletedre is, főleg ha egy tárhelyen több weboldalt tartasz.

Minél régebbi egy weboldal, annál inkább ki van téve a hackerek és az ártó robotok támadásainak. Hogy ez ne történhessen meg, mi rendszeresen frissítjük, karbantartjuk az oldalad, és az esetleges kompatibilitási hibákra saját fejlesztőt biztosítunk!

Oktatás 

Szeretnéd jobban érteni az online marketing egyes területeit vagy saját magad kezelnéd a weboldalad? Érdekel hogyan készíthetsz jól működő hirdetéseket vagy mi a hatékony szövegek titka?

Akár egy területbe akarod beleásni magad, akár komplex rálátást szeretnél (mondjuk, hogy jobban tudd kontrollálni a webesed vagy a munkatársaidat), érthető és gyakorlatias tréninggel segítünk, hogy maximálisan ki tudd használni az online marketing nyújtotta lehetőségeket!

+36 20 974 6601