Levelezés – könyv bónusz – 151

Nem használok gmail.com -os címet levelezésre!

Ezt az elején leszögezem, hiszen igaz, amit a könyvben eddig is állítottam, hogy nem túl hiteles egy ingyenes szolgáltatós címmel egy vállalkozást építeni. De akkor hogy jön a levelezéshez?

Szintén az adatmentéshez és a széleskörű eléréshez van köze. A gmail címem csak arra kell, hogy legyen egy gmail fiókom, és azt elérjem bárhonnan, bármilyen számítógépről, továbbá hogy ne kelljen azon agyalnom, hogyan mentsem el úgy az adataim, hogy ha baja történik a számítógépemnek, egy másik gépen villámgyorsan elővehessem.

A gmail csupán egy levelezőprogram…

Nem kockáztathatom meg egy géphiba miatt, hogy magyarázkodnom kelljen bármelyik ügyfélnek.

A gmail mindent ment helyettem és ami a legcsodálatosabb, hogy beállíthatom benne bármelyik céges e-mail címem és azzal tudok levelezni. A gmailes címem nem küldöm el soha senkinek. A gmail, csupán egy levelező program számomra, amiben remekül lehet keresni, szűréseket beállítani és bárhonnan el tudom érni.

Ha régi outlook programban a laptopodon levelezel még, akkor érdemes átgondolnod, mi lenne, ha 2 óra múlva ne adja ég eltűnne a géped. Én elszaladnék egy másikért (kölcsön, vagy levennék egy újat a polcról a boltban) belépnék a gmail fiókomba és minden ugyanúgy várna.

Nem csak a levelek… a gépem teljes tartalma is a Google Driveban. Ha szeretnéd ennek a működését megtanulni, jó hírem van a számodra! Készül ugyanis egy tréningem, ahol mindent megtanulhatsz a Google Drive és a többi ingyenes Google eszköz használatáról.

Ha érdekel, jelezd az űrlapon!

  • Add meg a keresztneved...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT tekinthető meg.

Végezetül nézd meg a videót, ami segíthet abban, ha nekiállnál egyedül ennek a beállításnak:

+36 20 974 6601