Nagyon köszönöm a bizalmad, már csak 1 kattintás:

… viszont 2 választási lehetőséged van:

A gombok egyikére kattintva átirányítalak a webáruházamba, ahol megadhatod a fizetési és szállítási adatokat és azonnal ki tudod fizetni bankkártyával vagy átutalással az általad választott csomagot!

Szánj rá 2 percet, mert visszautasíthatatlan 😉

1. AJÁNLAT: Vegyünk fel egy vállalkozósabb tempót és beszélgessünk egyet személyesen csak a Te ötletedről!

Egy személyes találkozón sokkal jobban tudok segíteni, mint csak a könyvben és egyből élő példákat tudok adni a Te vállalkozásodra kihegyezve.

A beszélgetés 1 órás.

Lehet skypon, telefonon, de én nagyon kedvelem a személyes találkozót, és szívesen ülnék le veled egy kávéra Vácon. A konzultációm óradíja 30.000 Ft, de neked most van egy speciális ajánlatom! 

Figyelj, mert ezt többet nem ajánlom fel 😉

A könyv tartalmaz egy bónuszt, amit egyből beszámítok, így mindössze 15.000 Forintért tudunk találkozni 30.000 Forint helyett és még a könyvet is megkapod teljesen ingyen. (nincs postaköltség, hiszen személyesen adom át)

Bónusz 2: Írtam egy új könyvet is, amely magyar kisvállalkozók siker sztorijait tartalmazza. Ezekből rengeteg ötletet meríthetsz. A könyv ára 5000 Ft, de most ezt is megkapod hozzá ajándékba.

Tehát az 1 órás konzi + a Profitáló Weboldal – könyv és a Kisvállalkozók nagy sikerei – könyv együtt, teljes áron 40.000 Forint helyett most csak 15.000 Forint!
Korrekt?

Miért adom ezt? 

Mert azt tűztem ki célul, hogy segítek a magyar vállalkozóknak nagyobb ismertséget szerezni az interneten és szeretnék egy elégedettebb, prosperálóbb kisvállalkozó réteget létrehozni belőlünk, akik örömmel csinálják azt, amihez a legjobban értenek. Ehhez én így tudok hozzájárulni, hogy könnyebben tudj elindulni ebben a kérdésben!

Áll az alku?

 

 

 

2. AJÁNLAT:  Köszi, én csak a Profitáló Weboldal című könyvet kérem kedvezményesen…”

Ebben az esetben kedvezményesen megkapod a könyvem 1890 Ft áron és ingyen  házhoz szállítva, de sajnos a privát konzultáció lehetőségétől és az ajándék új könyvemtől elesel!
(…szóval a másik ajánlat sokkal jobb…)

 

profitalo-weboldal-penzkidobas-nelkul-2017-01-10-1

NEM BAJ, ÉN MÉGIS EZT VÁLASZTOM:

(oké, akkor irány a webáruház, ahol megadhatod a szállítás adatait)

+36 20 974 6601