Jog

A webes jogi kérdések igen megnehezítik a vállalkozások életét

Ami érthető, hiszen legtöbbünknek vajmi kevés rálátása van a nehezen értelmezhető jogi szabályzásokra, szövegekre. Nekem is!

Éppen ezért kérek segítséget olyan helyről, ahol értenek hozzá. Mivel a webjogon belül is találni különböző árkategóriájú és vállalású megoldásokat, így több olyan partnert is kerestem, akik segítségedre lehetnek. Ígértem a könyvben egy részt, amely a szövegeid védi és Dr. Németh Gabriella biztosította olvasóimnak. Tehát ezt az egy szöveget Te is kimásolhatod és szabadon felhasználhatod a weboldaladon, kiegészítve a saját adataiddal:

Kötbér megállapodás a weboldal tartalmi elemeinek, szövegeinek engedély nélküli másolásához / felhasználásához
A jelen weboldal – websiker-ugynokseg.hu és a hozzátartozó közösségi oldal böngészésével hozzájárul ahhoz, hogy az oldalak üzemeltetőjének, a Richárd27.hu Kft.-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag személyes információ szerzésre használja fel. A weblap és közösségi oldal üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagy mértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég  székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként 200.000 Ft/hónap azaz kétszáz-ezer forint havidíj összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

– (C) 2016. Richárd27.hu Kft. – Temesvári Richárd

Írj nekem itt!

Az ajánlott jogi szolgáltatókat hamarosan feltöltöm ide, addig is írj nekem nyugodtan az űrlap segítségével, hogy milyen jogi segítségre van szükséged és elküldöm neked privát üzenetben.

  • Add meg a keresztneved...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT tekinthető meg.

 

+36 20 974 6601