Drive – könyv bónusz – 151

Az adatmentés egy folyamatos problémám volt sokáig

… és látom, hogy ügyfeleim is küzdenek vele nap mint nap. Amikor kell egy régebbi adat, vagy lemezek, külső meghajtók és pendrive-ok után kutatnak, vagy a gépükön tárolják kizárólag. Egy-két haladó esetben már kerestek erre megoldást, és valahová mentik a dolgaikat, de amikor belekérdezek pár dologba, sokszor kiderül, hogy nem az igazi megoldás az sem.

A Google szolgáltatásaiért odavagyok, és lássuk be, kevés tőkeerősebb cég van. Senki másnál nem vagyok nyugodtabb, hogy holnap is létező cég lesz, amikor felkelek. És ez elég fontos számomra.

A cég fejlettsége, és folyamatos fejlődése sem követhető egy kisebb cég számára, tehát megint egy plusz pont, hogy aligha találunk komolyabb szakember gárdát, mint amilyen mögöttük van.  A presztízsük is így lenyűgöző, hiszen nem kockáztatnák soha meg a jó hírüket elveszett adattal.

Hallottam már, aki a biztonságot támadta…

Nos, az olyan, amennyire te is komolyan veszed. Megint csak azt mondhatom, hogy elképesztő tapasztalata van benne a Googlenek, hogyan vigyázzanak az ügyfeleikre. A beállítási lehetőségeik nagyon megnyugtatóak, de ki kell használni. Ha nem állítja be valaki rendesen, akkor nem védi meg.

Egy dologtól azért én is tartok: ha nem fizetek valamiért egy kicsit, akkor nem vagyunk szerződésben. Ha ingyenes valami, akkor úgy érzem, hogy egy pillanat alatt kihúzhatják alólam egy „bocsi, dehát ingyen volt, nem?” kíséretében. Ezért a Googlenél is fizetek egy nem túl durva csomagot, hogy kicsit még nagyobb biztonságban legyek.

Ha szeretnél többet tudni erről…

Jelezd nekem az űrlapon, mert készül egy online tréningem arról, hogyan használhatod ki leghatékonyabban a Google ingyenes eszközeit!

Téged érdekelne?

  • Add meg a keresztneved...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT tekinthető meg.

 

+36 20 974 6601