Adatvédelem

Beleegyező nyilatkozat:

” Beleegyezési nyilatkozattal kapcsolatos adatkezelés – https://websiker-ugynokseg.hu/; http://weboldalkivitelezes.hu/; http://websikerbolt.hu – .
Adatkezelés célja az érintettről az érintett beleegyezésével készített képek, videófelvételek, hangfelvételek érintetti hozzájárulását követő, az adatkezelő weboldalán vagy közösségi oldalán történő közzététele és így az adatkezelő marketingje.. ”

Nyilatkozat száma: NAIH-111973/2017.

Hírlevél:

” hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis – https://websiker-ugynokseg.hu/; http://weboldalkivitelezes.hu/; http://websikerbolt.hu – .
A hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés célja a címzett teljes körű általános, vagy személyre szabott tájékoztatása az Adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről, értesítés szolgáltatások változásáról, elmaradásáról.. ”

Nyilatkozat száma: NAIH-111968/2017.

Közösségi oldal:

” Közösségi oldalakon történő marketing – https://websiker-ugynokseg.hu/; http://weboldalkivitelezes.hu/; http://websikerbolt.hu – . A közösségi portálokon, különösen a Facebook-on történő jelenlét és az azzal kapcsolatos adatkezelés célja a weboldalon található tartalmak közösségi oldalon történő megosztása, publikálása, marketingje. A közösségi oldal segítségével az érintett tájékozódhat a legújabb akciókról is.. ”

Nyilatkozat száma: NAIH-111971/2017.

Törzsvendég:

” Törzsvásárlói programmal kapcsolatos adatkezelsé – https://websiker-ugynokseg.hu/; http://weboldalkivitelezes.hu/; http://websikerbolt.hu – . Az adatkezelés célja az érintettek azonosítása, jogosultságainak megadása és ellenőrzése, az érintettek tájékoztatása a kizárólag  törzsvásárlóknak/törzsvendégeknek szóló kedvezményekről, akciókról, egyebekről, kapcsolattartás.. ”

Nyilatkozat száma: NAIH-111966/2017.

+36 20 974 6601