Lehet, hogy Te is fordítva ülsz a lovon?

Megmutatom, hogyan derítsd ki, mi az, ami az online sikereid útjába állhat!

 

Mindenki arról beszél, hogy mit kellene csinálnod…

Rengeteg szakértő van a piacon és mind arról beszél, hogy mit kell tenni a sikerért. Sokan vannak, akik megfogadják ezeket a tanácsokat, de még többen azok, akik a sokadik tréning, konferencia vagy képzés után is csak a fejüket kapkodják és fogalmuk sincs kire hallgassanak.

Éppen ezért „A sikertelenség 45 vastörvénye” című könyvem rávilágít minden olyan gondolatra, ami meggátol abban, hogy kihasználd az online marketingben rejlő lehetőségeket.

Egy komplett útmutatót kapsz, amiben azt is elárulom, mit tehetsz, ha valamelyik törvényt felismered magadon! A könyv végére pedig garantáltan másképpen gondolsz majd a marketingre!

 

 

Temesvári Richárd - a Websiker Ügynökség online marketing diagnosztája

Temesvári Richárd

Miért hallgass rám, ha online marketingről van szó?

Temesvári Richárd vagyok, a Websiker Ügynökség vezetője, online marketing diagnoszta, tanácsadó, a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztéma (PIMSZ) megalkotója. Idén már 20. éve, hogy segítek a vállalkozóknak átlátni és megérteni a hatástöbbszöröző internetes megjelenés lehetőségeit.
Több száz weboldal készítésében vettem részt, írtam 3 könyvet is a témában és további 4 könyvben voltam társszerző.

A sok pozitív hangvételű írásom után viszont úgy döntöttem, hogy az új könyvemben azokat a lépéseket mutatom be, amiket a sokadik tanácsadás, tréning vagy konferencia után is sokan elkövetnek és amik sajnos sikertelenséghez vezetnek.
A sikertelenség 45 vastörvénye egy kíméletlenül őszinte nézőpontból mutatja be az internetes megjelenés buktatóit és azt is, hogy kerülheted el őket!

Milyen eddig sehol sem tárgyalt titkokat feszeget ez az e-book?

Nézzük, miről lesz szó a könyvben…

 • Milyen gurukat érdemes követni és ki tanácsainak érdemes megfelelni?
 • Mi történik, ha rögtön eladni akarsz és baj-e, ha csak a profit motivál?
 • Mi a helyzet a kutatással? Miért gondolják sokan, hogy felesleges pénzkidobás és mikor lesz tényleg az?
 • Mit tegyél és mit ne, ha támadnak a trollok?
 • A logó fontossága az internetes megjelenésedben?
 • Mit írj a bemutatkozó szövegben a családi vállalkozás történelme helyett?
 • Miért csináltatnál mindent profival, ha van aki olcsóbban megcsinálja?

… és még 38 dolog, ami biztos út a sikertelenséghez, és persze arról is lesz szó, mit tehetsz, ha valamelyik túl ismerős a számodra.. 🙂

 

 

Rendeld meg a könyvet és ismerd meg most
az gyomorszájon vágós igazságot arról, miért nem éri el
a vágyott sikereket a vállalkozások többsége!

(de csak, ha erős idegzetű vagy és megérted, hogy segíteni akarok vele)

 

Rendeld meg a saját példányod és kerüld el a legjellemzőbb hibákat! Hidd el, rengeteg időt és pénzt fogsz megspórolni, ha ismered ezt a 45 törvényt.

Az e-book ára:
3.990 Ft

MEGRENDELEM

Figyelem! A könyvben olyan stabilnak hitt nézetek dőlnek meg, amik megzavarhatják a nyugalmat!

Imádni fogod a könyvet,
ha….

 • bírod a kritikát, nem veszed véresen komolyan, és tudsz nevetni magadon
 • nyitott vagy más nézőpontokra akkor is, ha az merőben eltér a te nézeteidtől
 • szeretnéd végre te is kiélvezni az internet adta lehetőségeket
 • ha évek óta próbálkozol az online marketinggel és szeretnél végre tényleg pénzt keresni online

Az első pár oldal után abbahagyod, ha…

 • nem vagy kíváncsi mások sikereire, kudarcaira, minden úgy jó, ahogy te csinálod
 • neked senki ne mondja meg, hogy kellene marketingezni
 • nincs szükséged új ötletekre, módszerekre és a plusz bevétel sem hoz lázba
 • profi kampányokat futtatsz és a kisujjadban van az online marketing

Nézz bele az előadásomba!

A 2019 szeptemberi Kasza napon, ami a Marketing Mestere nevet kapta, letaglózó előadást tartottam, amiben a 45 vastörvényről beszéltem. Sosem láttam ilyen feszült figyelmet a nézőtéren…

Ha szeretnél egy kis ízelítőt a témából, nézd meg ezt a rövid részletet az előadásomból!

 

Mit mondanak, akik már olvasták?

“Richárd sikertörténete pont az az út, amit èn is bejártam!
Nulla forintból, hogy tudom megengedni magamnak, hogy a világot járjam, megvegyem a legjobb képzéseket magamnak és közben csak szállásra annyit költeni, mint mások a házukra. Richárd szendvicseket hozott az első Kasza napra, mert nem volt pénze ebédet venni a Lurdyban.
Innen felfejlődött egy olyan vállalkozóvá, aki átlépte a 100.000 eurós bevételt. Gratulálok neki, miatta tartunk tréningeket!
Remélem Te is olyan kitartó leszel mint Richárd! Az egyetlen webes, aki nekem bevételt hozott!”

Kasza Tamás
Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
https://kaszatamas.hu/

Hevesi Szandra
marketing szövegíró
https://hevesiszandra.com/

“Lehet, hogy ott vagy minden marketing konferencián és tréningen, egy idő után azt gondolod, szinte mindent tudsz már az online marketingről és jól csinálod. Az eredmények viszont csak nem jönnek. Ha rólunk, a vállalkozásunkról van szó, sokszor mi magunk is elkövetjük azokat a hibákat, amiket kívülállóként látva a fejünket fogjuk, hisz olyan egyértelmű… olyan logikus… Mégis, ha a saját márkánkról van szó, mintha teljesen más tudatállapotba kerülnénk és ilyenkor mindennél többet ér, ha valaki külső szemlélőként rávilágít ezekre a dolgokra.
A sikertelenség 45 vastörvénye pont ez teszi, viccesen ugyanakkor tényleg kíméletlenül őszintén, finomkodás és általános mellébeszélés nélkül. Nem számít, hogy most indulsz vagy évek óta vállalkozol, sok százezres kiadásoktól mentheted meg magad ha elolvasod!”

„Azt éreztem, hogy basszus, én ezzel a céggel, ezzel a vezetővel akarok együtt dolgozni. Most már tudom, hogy mire kell odafigyelnem, miket kell kérdeznem attól, akivel éppen dolgozom. És ha nem hozzák azt, amit ebben a könyvben az ellentétes oldalon találok, akkor el kell köszönnöm tőlük.
Szóval, amennyiben épp ott tartasz, hogy már kiadtad az online marketing munkádat egy külsős cégnek (de az épp nem a Websiker Ügynökség), akkor is van a kezedben egy olyan ellenőrző lista, amin ha végig mész és nem ezeket csinálja az a cég, akkor gyorsan válj meg Tőlük és azonnal rendelj meg egy csomagot Temesvári Richárd cégétől.
Köszönöm szépen, hogy az olvasód lehettem Richie. Szuper lett a 45 vastörvény!”

Ér Adrienn
Online egyéni vállalkozó, webdesigner

„Zseniális megközelítés, hogy hogyan lehet rosszul csinálni, rosszul gondolni azt, hogy mitől lesz sikeres egy online vállalkozás. Tuti, hogy mindenki magára ismer valamelyik, vagy akár több pontban is, vagy ismer valakit, aki már látott ilyet… :))
Azért az megnyugtató, hogy egyből ott van az is, hogy mi a jó megoldás. Mindamellett, hogy ez a könyv képes ügyesen átformálni a gondolkodást, gyakorlati útmutatóként is megállja a helyét. Ráadásul önmaga az élő demonstrációja annak, amiről prédikál. Nem utolsó sorban a stílusa is élvezetes. Gratulálok hozzá!”

Most már csak azt kell eldöntened, hogy tudni akarod, hogy kerülheted el a leggyakoribb vállalkozói hibákat vagy inkább próbálkozol egyedül és kísérted a sikertelenséget?

Rendeld meg a könyvet és kerüld el azokat a csapdákat, amik sikertelenséghez vezetnek!

Az e-book ára:

3.990 Ft

MEGRENDELEM
+36 20 974 6601