17 Websiker tipp

Hogyan szerezz új ügyfeleket?

Vállalkozóként valószínűleg Te is követsz néhány marketing gurut, olvasol szakértői blogokat és talán próbálod is alkalmazni a tanácsokat, beépíteni a legtrendibb újdonságokat a marketing tevékenységedbe.
De hiába a sok tanács, előfordulhat, hogy nem tudod finanszírozni még a legújabb módszereket, vagy úgy érzed, új ötletekre lenne szükséged, mert az eddigi módszerek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, netán csak egy kis frissítésre vágysz és kipróbálnál valami újat…

Könnyen lehet, hogy amíg mindenki az újdonságokkal van elfoglalva, Te beelőzheted őket egy két kreatív, háttérbe szorult eszközzel úgy, hogy csupán idővel és figyelemmel fizetsz érte!

17 websiker tipp a kreatív vevőszerzéshez - Temesvári Richárd - Hevesi Szandra

Elküldhetem mellé a checklistát is a weboldaladhoz?

Összeírtam egy PDF-ben, mire érdemes figyelni weboldal rendelés, vagy felújítás esetén. Ne érd be kevesebbel, mint a 25 pont, amit ma már alapból tudnia kell egy hatékonyan működő rendszernek!

Nézd végig a checklistát és ellenőrizd, ha van már weboldalad, ha pedig még nincs, akkor ezek a szempontok segíteni fognak, hogy jól válassz és ne dobj ki az ablakon százezreket feleslegesen!

Kérd a két PDF-et itt!

Töltsd ki ezt az űrlapot és máris küldöm a 17 Websiker tippet a kreatív vevőszerzéshez és a 25 szempont, ami nélkül ne rendelj weboldalt checklistát e-mailben!

Nyugi… a spamet én is utálom és minden adatod biztonságosan kezelem, törlésed pedig bármikor kérheted a levelem alján lévő linken, amit kiküldök.
Adatkezelésünkről itt olvashatsz bővebben, ha szereted a száraz, jogi szövegeket. 🙂
(új lapon nyílik, utána gyere vissza ide)

 

 

<ŰRLAP>

+36 20 974 6601