12 szempont, ami nélkül NE rendelj weboldalt 2016-tól…

Van pár olyan kritérium, amit ha kihagysz manapság a weboldaladból, saját magad ítéled sikertelenségre. Még mindig weboldalak százai készülnek el ezen pontok figyelembevétele nélkül. Ezért döntöttem úgy, hogy 2016-tól nem csak fizetős ügyfeleim figyelmét hívom fel ezekre, hanem ingyenesen közzé teszem azokat, amelyek a leges-legnagyobb problémákat szokták okozni tapasztalataim alapján.

Segíteni fog akkor is, ha már van weboldalad, hiszen ez a lista alapján kijavíttathatod, ha még hiányzik valami. De igazán értékelni azok fogják, akik még most tervezik elindítani weboldalukat, hiszen ezekkel a szempontokkal a kezükben nem fogja őket minden önjelölt gyorstalpalós webes megvezetni.

Miért tennének a weboldal készítők ilyet? Ez egy másik, kicsit hosszabb történet, amiről írok egy egész könyvet. Ha van időd megvárni a kiadását, abban benne lesz a komplett „recept” és itt elő is tudod rendelni.

De ha nem várhat, ezt a 12 pontot mindenképpen tedd magadévá itt és most, hogy esélyed legyen a websikerre és ne kelljen feleslegesen az ablakon kidobálni tíz-ezreket, száz-ezreket… vagy néha többet is!

Mi a sikerre ítélt weboldal 12 kulcsfontosságú titka?

…avagy azok a pontok, amit feltétlenül tudjon az a weboldal, amit saját vállalkozásod ismertebbé tételére rendelsz. Nem fontossági sorrendbe írom, mert egyik jobban kell, mint a másik.

Egyszerűbb, ha mindent ki tudod pipálni, mert nincs komoly különbség manapság árban, ha megfelelő weboldalkészítőtől rendelsz. Ha a szempontok beépítése súlyos forintokat jelent az árajánlatot nézve, máris egy jó mérce, hogy érdemes tovább keresni! Máris spórolt ez a cikk neked jó pár 10… vagy 100.000-et 🙂

Letöltés

 

 

12+1 – Gondolkozz folyamatokban – a bónusz gondolatom mindössze ennyi és tudom, hogy nem könnyű tanács. De hogy értsd, miért kell az előző 12 pont nagy része: azért, hogy hatástalan „bemutatkozó weboldalak” helyett valódi ismertségnövelő, vevőszerző weboldalt tudj építeni. Az pedig a megfelelően kialakított folyamatokban rejlik. Mutatok ezért valamit…

2016-tól a weboldal kötelezővé válik minden vállalkozásnak…

Talán még nem jelentették be hivatalosan ezt a hírt, de íratlan szabályként felírhatjuk a kéménybe… vagy vérrel a falra is! – kinek, mennyire komolyan hangzik. DE…

Egy biztos, nem tudok már olyan iparágat mondani, ahol nem használhatjuk ki a 4 weboldal típus egyikét és nincs szüksége egy cégnek saját weboldalra.

– Hogy melyik az a 4 weboldal cél, amiről döntened kell már az elején…
– hogy milyen szemléletváltásra van szükséged, ha sikeres weboldalt szeretnél…
– hogy mik a weboldal készítés legfontosabb fázisai, amit még a webesek is kihagynak legtöbbször
– hogy ki az a két ember, akire nem szabadna a weboldalad sikerét rábízni, mégis óriási arányban ők készítik el a magyar weboldalak többségét
– és mi minden kell még, hogy ne csak elindítani sikerüljön, de széles körben ismertté is tehesd a weboldalad…

…ezeket mind mind összeraktam neked egyetlen érthető  és gyorsan feldolgozható könyvemben, amely eddig adathiány volt a piacon, és teljesen a legkisebb vállalkozók igényeire és megértéséhez szabtam.

Semmi megmagyarázatlan szakzsargon, csak igazán hasznos tartalom arról, hogyan lesz a weboldalból pénz! Érdekel egy ilyen? Klikk ide és elküldöm neked postán az ajándék bónusszal együtt: kérem a könyvet

 ÉRDEKEL A KÖNYV 

 

Ha hasznosnak találtad a 12 szempontot,  figyeld az e-mail fiókod, mert elküldöm neked a 23 ismertségnövelési tippet, amivel kis pénzből szerezhetsz nagy ismertséget!

Ezt akkor is megkapod, ha megrendeled a könyvet 🙂 Úgyhogy kattints most ide:

 ÉRDEKEL A KÖNYV 

 

+36 20 974 6601