HOGYAN KÉSZÍTS MAGADNAK ISMERTSÉGNÖVELŐ WEBOLDALT?

…avagy mit ajánl a profi weboldal-kivitelezési specialista ahhoz,
hogy szakember és programozói tudás nélkül is elkészíthesd
a figyelemfelkeltő és átlátható weboldalad!

Egyre többen döntik el, hogy szeretnének saját maguk elkészíteni egy egyedi weboldalt.
Ehhez általában 2 fő dologra lesz szükségük:

 1. számukra is könnyen kezelhető, jól keresőre optimalizálható weboldalra – amihez nem kell programozói tudás és bárki megtanulhatja a használatát
 2. érthető útmutatásra a szükséges technikai tudás megszerzéséhez, a weboldal helyes beállításához és a weboldal körüli elengedhetetlen kiegészítők használatához

De ezzel még nincs is kész… hiszen ilyen anyag temérdek van a piacon. Mitől lesz mégis egyedi, áttekinthető és a vevőket legjobban vonzó? Ehhez már jóval többre van szükség…

Éppen ezért összeállítottam…

– egy online, otthon is nézhető tanfolyam sorozatot, amelyben végigvezetem az érdeklődőket a weboldalkészítés minden egyes lépésén,
– és kapnak hozzá egy könnyen kezelhető, kulcsrakész weboldal csomagot előre telepítve, amibe már csak belépni kell és el lehet kezdeni beállítani a saját egyedi elképzeléseiket

MEGRENDELÉS ITT

Ha a videót jobban szereted…

…elmagyarázom miről van szó kicsit részletesebben, vagy olvass tovább a bőséges információért!

Nyugi… közben végig itt leszek, és „fogom a kezed”…

…mert tudom, hogy az ingyenes Youtube videókon minden olyan egyszerűnek tűnik,
aztán amikor meg kell csinálni, akkor elveszettnek érzi magát az ember.

Ezért én részletekbe menően megmutatom, hogy csinálom és így megkapod a pontos lépéseket!

 

 

Az előre telepített weboldalt és a tudásanyagot tehát egy csomagba raktam, így ezzel már
Te is felépíthetsz nulláról, egy bizalomépítő, vevőszerző weboldalt!

EZ A PIMKO START

…azaz a Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatócsomag.

Igen… Internetes Megjelenés… mert nem csak a weboldal tartozik bele… de lesz még szó róla lentebb!

Ha még nem végezted el az ingyenes 7 részes tréningem,
kezdd itt, mert ez az első néhány lépés, amit most megkapsz ingyen!

De miből is áll a PIMKO START és miért van rá szükséged?
Nézzük részletesen…

Ahhoz, hogy tényleg pénztermelő legyen egy weboldal, van egy csomó feladat, amit el kell végezned körülötte. Temérdek unalmas és száraz weboldal készül manapság a jó alapok hiányában, még úgy is, hogy szakemberhez fordulnak a vállalkozók vele és fizettek érte.
Mit szóljon, aki maga rakja össze?

Pedig ha gyenge alapokra épül egy ház, ott tudjuk, hogy nem sok jót várhatunk tőle, igaz? Így van ez a weboldalaknál is.

Ezért kell azt is érteni, hogyan érdemes belefogni a weboldalkészítésbe, és nem csak azt megtanulni, hogyan kell azt technikailag kezelni.

A weboldal készítés előtt -közben-utána még jó pár dolog van, amely eddig kimaradt minden oktatóanyagból amit láttam. Így már az első lépés előtt elakad a megrendelő, és vagy el sem készül az oldala, vagy feleslegesen dolgozott vele, mert nem hoz egy fillért sem soha.

Ez így nincsen rendben tovább…

A legtöbb sikertelenséget és bosszúságot sajnos a rosszul megválasztott munkatársak / alvállalkozók okozzák! Te elégedett vagy a webes csapatoddal?

„egy érdeklődést szerző weboldal elkészítése sokszor egy egész csapat szakember munkája akik évekig gyakorolnak és folyamatosan tanulnak… de van remény és láttam már olyat, aki remekül megcsinálta… de nem nulláról egyedül, képzés nélkül csak a laptopjával”

UGRÁS A MEGRENDELÉSHEZ

Jöhetnek a részletek?

NÉZZÜK MEG, MIRE VAN SZÜKSÉGED,
ÉS MIT KAPSZ, MIT TANÍTOK MEG NEKED
A „PIMKO* START” CSOMAGBAN?

*pimko – mozaikszó, a Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatóanyag rövidített elnevezése

Foglalkozunk a weboldalad céljának felállításával

Ebben az oktatóanyagban kapni fogsz elolvasandó szövegeket, e-bookokat, segíteni fogok videókkal, képernyőfelvételes érthető magyarázatokkal – amelyeket megállíthatsz, újranézhetsz, lemásolhatsz.  Ráadásul biztosítok Facebook zárt csoportos és privát kérdezési lehetőségeket is a csomagban.

Szükségünk lesz a helyes nézőpont felvételére, mert eddig valószínűleg másképp gondolkodtál a weboldalakról, mint ahogy érdemes lett volna.  Megtanuljuk, milyen hibákat ne kövess el. Tudod, okos ember a más kárán tanul…

Foglalkozunk a weboldalad céljának felállításával, még ha ez könnyűnek is tűnik, sokan véreznek el itt és mondogatják később, hogy „mi próbáltuk a weboldalt, nem hozott egy vevőt sem”

Milyen az ideális vevőd?
Ki leszel Te a vevőid szemében?

Segítek megtalálni az „ideális vevődet” és azt hogy ki leszel Te ezen a  piacon a vevőid szemében…

Képzeld el, hogy még jól menő webáruházak is küzdenek vele és diagnosztizálásnál sokszor tapasztalom, hogy a töredékét keresik meg annak, amit lehetne a hibásan megjelölt ideális vevők és a téves pozicionálás miatt.

Ha megtaláljuk azt a szűkebb csoportot, akihez kommunikálnod érdemes, letisztul az egész weboldal, érthető lesz az üzeneted és érdekes lesz az olvasóid számára.

Domain, tárhely, SSL??? – Mi kell ebből neked?

Végigcsináljuk együtt a domain név kiválasztást és megrendelést. Elmagyarázom érthetően, hogyan kapcsolódik ehhez a tárhely és a manapság oly fontos SSL titkosítás – amit nem baj, ha most még nem értesz. Elmagyarázom ezt is pontosan annyira, amennyire neked értened kell.

Hogy melyikből mit érdemes megrendelni egy szolgáltatónál és mit érdemes feltétlenül megnézni megrendelés előtt az árán és a tárhely méretén kivül! Talán nem gondolnád, de 15 évig vesződtem a tárhely szolgáltatókkal és egy 1,5 oldalas apróbetűs listám van arról, mit kell tudnia egy cégnek ahhoz, hogy őket válasszam!

"Együtt mégigcsináljuk a domain, tárhely, SSL titkosítás rendelést, hogy ne tudd eltéveszteni a lépéseket és jó kezekben legyen a rendszered"
„Együtt végigcsináljuk a domain, tárhely, SSL titkosítás rendelést, hogy ne tudd eltéveszteni a lépéseket és jó kezekben legyen a rendszered. Én megmutatom, te lemásolod! Ilyen egyszerű lesz”

UGRÁS A MEGRENDELÉSHEZ

Megdöbbentő, de sokan még a
céges levelezésüket sem állítják be helyesen…

Pontosan megmutatom, hogyan érdemes beállítani a levelezésed úgy, hogy az márkaépítő legyen és akkor is szerezzen neked megrendelőket, amikor nem is azért levelezel valakivel...

Pontosan megmutatom, hogyan érdemes beállítani a levelezésed úgy, hogy az márkaépítő legyen és akkor is szerezzen neked megrendelőket, amikor nem is azért levelezel valakivel…

20 évet töltöttem számítástechnikában és több százan fordultak hozzám adatvesztési problémákkal. Talán nem gondolnád, hogy ide tartozik, de a weboldal készítéssel kapcsolatban is érdemes felkészülni arra, hogy minden anyagod megfelelően mentett legyen és bármikor könnyen elővehető legyen. Az egyik legjobban kedvelt rész a tanulóim körében, amikor ezt megismerik.

Ez a rész megmentheti akár az egész könyvelésed, az összes levelezésed és minden írásos anyagod… de még a családi fényképeket is egy egyszerű, ingyenes program használatával. Csak meg kell tanulnod a biztonsági lépéseket.

Beállítjuk az első egyik leghatékonyabb
és leggyorsabban megtalálható internetes megjelenésed…

…avagy hogyan kerülj fel minél hatásosabban a Google térképre???

A Google olyan ingyenes szolgáltatásokat kínál a vállalkozásoknak, amiket vétek nem kihasználni. Néhány kattintásra van csak tőled, és egy kicsit több tudásra az elkészítéséhez.

Most megmutatom lépésről lépésre és velem együtt csinálhatod a saját megjelenésed! Sokaknak itt már létrejöhet az első weboldala is… bár ez még nem az a weboldal, amit a legjobban ajánlok, de nem érdemes kihagyni!!!

Ezzel a résszel felkerülsz a Google térképre és megtanulod helyesen beállítani, hogy ha valaki rákeres a szolgáltatásodra, akkor a Google találatok között Te is kiemelten ott lehess úgy, hogy még a weboldalad el sem készítetted…

Képzeld el mi lesz akkor, ha az is kész lesz!

Kerülj fel Te is a Google térképre

„Kerülj fel Te is a Google térképre és legyen kiemelt találatod a fontos keresésekre”

MEGKAPOD AZ ELŐRE TELEPÍTETT WEBOLDALCSOMAGOD,
AMIBEN DOLGOZNI FOGSZ A TOVÁBBIAKBAN…

A Websiker Weboldal Csomagokat* kifejezetten magyar vállalkozóknak fejlesztettem, és beletettünk mindent, ami 90%-ban kelleni szokott nekik. Nincs vele telepítgetési gondod, nem kell értened a bonyolult 3 betűs kifejezéseket, mint az FTP; SSL; SQL… és még hasonlók, amik kellenek a weboldalad telepítéséhez. Ezt a részt megcsináljuk neked, utána csak használni kell!

Minek tanítanánk olyat, amivel többet nem kell foglalkoznod?

Onnan folytathatod, hogy belépsz egy felhasználóbarát adminisztrációs felületre, ahol feltöltheted a saját adataiddal, képeiddel, információiddal, termékeiddel, blogbejegyzéseiddel… stb.

Ez egy olyan weboldal készítő csomag, amivel fillérekből el lehet kezdeni egy weboldalt felépíteni. Mi a csapatommal ugyanezt az alapcsomagot használjuk TOP ügyfeleink több milliós megrendeléseihez is. Tehát igazán sokat tud…

Neked viszont az alapcsomag most hidd el, szinte ajándék lesz…

Websiker 9.0 Weboldal Csomag

A Websiker Weboldal Csomagot eddig nem árultuk senkinek külön, csak komplex szolgáltatásként lehetett tőlünk megvenni. De most az alapcsomagot feltelepítjük a tárhelyedre és minden mást megtanítunk neked beállítani. 

Ez a weboldal csomag magyar-nyelvű háttértámogatást,
és használati utasítást is tartalmaz.

Nem kell angolul levelezni valami amerikai gyakornokkal,
ha valamiben elakadsz és a telefont is felvesszük,
ha sürgős kérésed, vagy kérdésed van!

Ahogy fejlődsz majd, nem kell útközben váltanod.
Nem kell lecserélni a weboldalad, pont, amikor beindul az üzlet…
csak további funkciókat beállítani és több online marketing trükköt beépíteni.
Ehhez pedig végig itt állunk melletted!

„Oké, nekem ennyi elég a részletekből, hol tudom megvenni végre?”
UGRÁS A MEGRENDELÉSHEZ

De miket is tud ez a Weboldal Csomag?

…most egy kis technikai infó jön azoknak, akik kíváncsiak rá.
Ha Te nem, görgess néhány nagyobbat és megmutatom, hogyan kaphatod meg az egész ajánlatomat!

A funkció sora hosszú, de néhányat megmutatok elöljáróban a teljesség igénye nélkül…

(így is elég hosszú már ez az oldal, dehát nem kis döntés előtt állsz és ezt értened kell, ugye?)

 • barátságos, könnyen használható adminisztrációs felület, hogy akár szakember nélkül mindent beállíthass magadnak
 • korlátlan számú aloldal létrehozási lehetőség – nem kötöm meg a kezed!
 • blogolási lehetőség – a világ legfejlettebb és legismertebb – WordPress motorjával, amellyel igazán jól terjedhet a Te híred is a világban
 • webáruház funkció – feltölthető termékek, kategóriák, fizetési és szállítási feltételek… ami csak kellhet
 • beépített színcsaládok, hogy egyből ízléses környezetet alakíthass ki és megnyerő weboldalad legyen
 • hatékony képkezelési funkciók és galéria
 • könnyen kialakítható plakát képek
 • fejlett biztonsági funkciók, hogy ne legyen könnyen feltörhető, támadható
 • egyszerűen kezelhető program az eredményes keresőoptimalizáláshoz
 • Facebook megjelenítési beállítások
 • közösségi gombok
 • korlátlan űrlap létrehozási lehetőség adatbázis építéshez, kapcsolati részekhez, időpont kéréshez, konzultációkhoz, tréningre jelentkezéshez, megrendelések adatbekéréséhez, felméréshez, kutatáshoz, csali termék letöltéshez… és még sok sok más kapcsolatba lépési lehetőséghez.
 • egyszerű Facebook, Google kódok elhelyezési funkciók – kiemelt hirdetést támogató részekkel
 • GDPR megfelelőségi funkciók

…csak hogy a leglényegesebb alapfelszerelést említsem.

Ez egy olyan csomag, amivel fillérekből el lehet kezdeni egy weboldalt felépíteni, miközben ugyanezt az alapcsomagot használjuk TOP ügyfeleink több milliós megrendeléseihez is.

Benne van minden, ami egy
magyar weboldal tulajdonosnak kell…

 • extra biztonsággal felszerelt
 • alkalmazkodik minden kijelző szélességhez (mobilbarát, reszponzív)
 • magyar nyelvű használati kézikönyvet tartalmaz (PDF)
 • jó részt magyar nyelvű a felület is, de a kézikönyv tartalmazza a szükséges magyarázatokat, kapaszkodókat
 • magyar háttértámogatása van – elérsz minket telefonon, emailben és a FB zárt csoportunkban
 • speciális kedvezményt biztosítunk hozzá privát konzultációkra – ha konkrét tanács kell a kialakításhoz

…és még egy extra jó hír: készül a videós oktatóanyag az egyes funkciók használatáról, amelyet elsőként a „PIMKO START” csomag vásárlóinak biztosítok!

Hidd el, egyedülálló a piacon ez a csomag!

HIDD EL, EGYEDÜLÁLLÓ A PIACON EZZEL A WEBSIKER 9.0 CSOMAG!

Hihetetlen lehet, de nincs még vége…

…ugyanis nem akarok olyan munkát kiadni a kezemből, amellyel nincs esélyed a legnagyobb sikerre.

Ezért aki most megrendeli, ajándékba kapja hozzá a
3 legfontosabb elemző eszköz beállítási útmutatót is!
Ez a videós útmutató segít pontosan beállítani azokat a szofvereket,
amelyet mi soha nem hagyunk ki egyetlen weboldal készítés során sem!

Ez lesz a műszerfala az új weboldaladnak és a legtöbb szakember által készített weboldalnak nincs ilyen.
Ezért sem sikeresek a legtöbben!

Mennyibe kerül a „PIMKO START”
weboldal és oktatóanyag csomag!

A PIMKO START csomagban megkapod tehát a…

 • a használatkészre telepített weboldal csomagot, amellyel könnyedén kialakíthatod a saját egyedi weboldalad – magyar háttértámogatással, használati kézikönyvvel
  Díja: 51.000 Ft
 • a videós, képernyőfelvételes, szöveges oktatóanyagot, amelyet folyamatosan küldök majd e-mailben pár naponta, hogy fokozatosan, emészthetően tudj haladni az internetes megjelenéseddel + az elemzéssel foglalkozó videóoktatás, ami a 3 legfontosabb szoftver telepítésében, beállításában és értelmezésében segít
  Díja: 59.800 Ft

Összesen 110.800 Ft  értékben…

Ezek a BÓNUSZOK hozzá a leggyorsabb rendelőknek:

 • Profitáló Weboldal pénzkidobás nélkül könyv ingyenes házhoz szállítással
  a könyv ára: 4900 Ft helyett INGYEN!
 • A sikertelenség 45 vastörvénye e-bookom
  az E-book ára: 3900 Ft helyett INGYEN!
 • PIMKO titkos Facebook csoport tagság 1 évre
  Tagság ára:  60.000 Ft  helyett INGYEN!

Összesen: 68.800 Forint értékben (ezt megkapod hozzá teljesen ingyen)

 

Természetesen neked most nem kell ennyit kifizetned, ami az összeadásból következik: 179.600 Forint

Szeretnék tényleg egy komoly segítséget adni azoknak, akik haladni szeretnének az internetes megjelenésükkel de szeretnék a költségeiket minimalizálni.
Ráadásul ugye a domain, tárhely rendelésre is kell, hogy maradjon egy kis pénzed.

Ezért egy rendkívüli kedvezményben most előfizetéssel is megvásárolhatod az egészet…

Az első hónap csak bruttó 4990 Ft
majd további 18 x 9.990 Ft/hó

Figyelem!
Fontos, hogy az első hónapban szükséged lesz domain és tárhely szolgáltatásra is. Ezért kapsz egy kedvezményt.
Így arra is költesz majd, ami durván 8.000 – 20.000 Forint közé esik választási lehetőségektől függően.
A videóban megmutatok mindent. De ezt nekik kell majd befizetned! Kalkulálj ezzel is!

Azonban a teljes PIMKO START csomagot egyben is megveheted egyszeri díjon:
mindössze 99.900 Forint

[wpcdt-countdown id=”3781″]

…de csak a leggyorsabbaknak 2020. május 15-ig – 14:00-ig!
Utána az ár emelkedik!

Nincs más dolgod, mint leadni a jelentkezésed…

De ne feledd! Ezt az árat már csak eddig tudom garantálni:
2020.05.15. – 14:00

Jelentkezés után elküldöm e-mailben a díjbekérőt és a fizetési lehetőségeket.
Jelentkezésed a CIB BANK biztonságos bankkártyás fizetési felületén is  azonnal rendezheted.

Az otthon végezhető online tanfolyam kezdési időpontja:
2020.05.15.
Figyelem!
Nagyon fontos, hogy megkapd az e-mailjeinket. Csinálj neki külön mappát és biztosítsd, hogy soha ne kerüljön spam vagy promóciók mappába. Erről az oktatóanyagot itt megnézheted: 
/orulok-hogy-megerkeztel/

Töltsd ki ezt a jelentkezési űrlapot most:

„Miért bízzak benned Richárd?”

Temesvári Richárd vagyok, a Websiker Ügynökség vezetője, megálmodója, online marketing diagnoszta, tanácsadó és hallgatóim szerint a legérthetőbb online marketing tréner.

Ha az ingyenes 7 részes oktatóanyagomból kerültél ide, láthatod, hogy mennyit igyekszem adni arra, hogy igazán hasznos információt adjak. Ha ezt nem csináltad még meg, javaslom, hogy kezdd ott, mert nem csak biztosíthat arról, hogy milyen minőséget fogsz kapni, hanem része az oktatásnak, amit ott elmondok.

Kezdd itt: /hogyan-keszitsd-el-a-sajat-weboldalad/

Ha nem ismersz, javaslom, hogy nézz utánam weboldalamon, leírásaimban, hogy ki vagyok és mivel foglalkozom. Keress rám Facebookon, Googleben.
Bízom benne, hogy neked is elnyeri a bizalmad.

Címszavakban:

 • 20+ éve foglalkozom weboldalakkal és online marketinggel
 • több ezer vállalkozót, értékesítőt képeztem élő rendezvényeken 10-től az 1100 fős konferenciáig
 • visszatérő meghívott előadója vagyok például…
  • az ELTE – létesítmény üzemeltetői karának;
  • a Kasza Tamás – lezárási specialistának;
  • a Vitaking szakmai napoknak;
  • a Könyv Konferenciának 2019 és 2020-nak
  • Tóth Mihálynak a Online Marketing Summiton
 • Írtam 3 sikerkönyvet a témában
 • több mint 1000 weboldal elkészülésében segítettem már
 • és ügyfeleim bevételei átlépték már az 1 milliárdot internetes megjelenéseik révén

Tudom, hogy nem kis döntés előtt állsz, de hidd el, nem ajánlanám, ha tudnám, hogy elégedetlen leszel az oktatóanyagommal. Ha mégis, arra pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Áll az alku? Görgess feljebb az űrlaphoz!

Több ezer vállalkozót, értékesítőt, diákot és MLM-est tanítottam a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztémára meghívott előadóként és saját rendezvényeimen.

Általános szerződési feltételek
– kötbér megállapodás a weboldal tartalmi elemeinek, szövegeinek engedély nélküli másolásához / felhasználásához

Vásárlási feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

A weboldal üzemeltetője:

Websiker Ügynökség - a profitáló internetes megjelenés szakértője

Richárd27.hu Kft.
2600 Vác, Gyökér utca 15.
Iroda: +36 20 974 6601

+36 20 974 6601