Dolgozz velünk!

Célunk, hogy egy olyan kivitelező bázist építsünk fel, ahol minden megbízónk megtalálja a számára ideális kivitelezőt.

A csapatunk különböző tapasztalatú webes szakértőkből áll, van köztünk online marketing szakember, marketing szövegíró, grafikus, webdesigner, weboldalkivitelező, de fordulhatsz hozzánk SEO-val, analitikával és online hirdetésekkel kapcsolatos kérdésekkel is.

A csapattagok bemutatkozása segít, hogy megtaláld a számodra ideális kivitelezőt. Ha megvan, hogy kivel szeretnél együtt dolgozni, vedd fel vele a kapcsolatot a hozzá tartozó űrlap kitöltésével és legyen végre Neked is profitáló az internetes megjelenésed!

Hevesi Szandra

Marketing és kommunikációs vezető, marketing szövegíró.

Abban segít a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy a weboldalukat stílusos és hatásos tartalommal töltsék meg. Segít, hogy a márkád, a terméked vagy a szolgáltatásod vonzó és ellenállhatatlan legyen a célcsoportod számára. Számíthatsz rá, ha elakadsz a szövegírásban, nem tudod miről blogolj, hova, mikor és mit posztolj, vagy ha végre működő, átlátható marketing folyamatokat szeretnél.

TOVÁBB

Temesvári Richárd

Online Marketing Tréner, független tanácsadó. A Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül című könyv írója.

Ügyfelei azok a kisvállalkozók, akiknek szüksége van egy olyan bizalmasra, aki a pártjukon állva hoz döntést, amikor internetes megjelenéseikről van szó. Kedvenc területe, ahol weboldalkészítések java elvérzik, a legelső lépés: a tervezés. Zászlójára azt tűzte ki: segít sikereket elérni azon vállalkozásoknak, akik az internet világában elveszettnek érzik magukat.

TOVÁBB

Gergely Petra

Vezető web designer

Petra a weboldalak, webshopok és alkalmazások grafikájában mozog otthonosan, emellett kisebb fejlesztői feladatokat végez. Segít, hogy mik azok az apróbb változtatások, amitől a weboldalad, vagy reklámanyagaid sokkal profibban fognak kinézni, anélkül, hogy ez a tartalom rovására menne. A Websiker Ügynökséggel karöltve nap mint nap bebizonyítjuk, hogy a design nem csak „szép”, hanem a jó marketinggel és különös tekintettel a látogatóidra, profitál is.

TOVÁBB

Traineek

Fáki Adrienn

Adri weboldalak tervezésében és készítésében nyújt segítséget a legelejétől – ugyanis a tárhely és domainek világában is otthonosan mozog. Emellett Google Adwords és Facebook fiókkezeléssel, és az elemzéssel is szívesen foglalkozik. Ha nem állnak rendelkezésre erőforrások a weboldalad tartalmának frissítésére, napra készen tartja honlapod.

TOVÁBB

Gábor-Horváth Krisztina

Kriszti egy marketinges szemléletű tartalomtervező; a weboldalra kerülő szövegek, illusztrációk a specialitásai, de segít hírlevelek és kampányszövegek megírásában is. Sőt, még a jogi szövegek sem állnak távol tőle!

Emellett segít az üzleti blogolásban, és a hozzáillő képek és illusztrációk megtalálásában vagy elkészítésében.

TOVÁBB

 

Demkó Kata

Kata olyan kisvállalkozóknak nyújt segítséget, akik szeretnének elindulni vállalkozásukkal az internetes világban.

Weboldalt készít teljesen az alapoktól: segít a domain név választásban és ötleteket ad a weboldal felépítéséhez. Marketinges szemléletével tartalmat gyárt: megírja termékeid leírását, PR- és blogcikkeidet, igény szerint hírlevél- és facebook poszt kommunikációval is támogat. Ha kell, még a szórólapod is megszövegezi!

TOVÁBB
+36 20 974 6601