Hogyan változtass a weboldalon, hogy végre Neked is profitálóbb legyen?

Összeszedtem több mint 30 gyakorlatias és érthető ötletet a weboldaladhoz, de csak akkor lesz hasznos, ha eldöntötted, hogy javítani szeretnél a jelenlegi helyzeteden. Megvalósítás nélkül ezek a tippek sem érnek majd semmit. Készen állsz?

Megkérdeztem a vállalkozókat, hogy mivel lehetne szerintük javítani az internetes megjelenésükön…

Egy csomó válasz érkezett. Megörültem, mert nagyon sokan szeretnének olyan konkrét lépéseket kapni, amivel tényleg hatásosan javíthatnak a bevételen.

Jogos, hiszen mindenki több vevőt és végül több pénzt szeretne. Ezért csináltatnak weboldalt, Facebook posztokat, blogbejegyzéseket, Youtube csatornát… stb.

Te nem ezért csinálod?

 

 

EZ NEM VIDEÓ, NEM HANGANYAG – ÉLŐ ELŐADÁS AHOL KÉRDEZHETSZ IS!

Temesvári Richárd a Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül könyv írója,
online marketing tréner és websiker tanácsadó. Munkájával azoknak a kisvállalkozóknak szeretne segíteni, akik fel akarnak zárkózni a gyorsan robogó internetes trendekhez.
Elhatározta, hogy ő lesz a legérthetőbb magyar online marketing tréner!

Nem csak azt bukják el, amit kifizetnek a webesüknek, hanem az igazi veszteség abban van, amit nem keresnek meg!

Ugye neked sem elég, hogy a webesed miattad jobban él, vagy hogy a Facebookot tovább gazdagítod???

Akkor mutatok Neked jó néhány igazi szakmai titkot, amit a legritkább esetben árulnak el neked szakemberek. Ígérem, hogy úgy kapsz majd új ötleteket, hogy azonnal használni tudod, és új alapokra helyezheted a vevőszerzést ezekkel a lépésekkel.

Ezáltal tényleg növelni tudod a bevételed.

OKÉ, HOL TUDHATOM MEG A TIPPEKET

Érezted már magad egy előadás végén úgy, hogy most tanácstalanabb vagy, mint ahogy odamentél?

Van, hogy már a 20. percben zúg a fejed és hiába írtál fel egy csomó mindent a  füzetbe, otthon nem tűnik az egész értelmesnek. Azt kell, hogy mondjam, ez teljesen érthető…

Ez azért van, mert ebben a szakmában – még a guruk is – gyakran használnak számodra érthetetlen szakszavakat.

Nem csoda, hogy mire hazaérsz és leülsz a gép elé, nincs egyetlen használható ötleted sem. Tele a fejed száraz elmélettel és ezért úgy érzed, kevesebbet tudsz, mint előtte. Engem is gyakran hívnak fel ügyfeleim, hogy „voltam egy konferencián és tök jókat is mondtak, de akkor most mégis mi legyen Richárd???”

"Tele a fejed száraz elmélettel és ezért úgy érzed, kevesebbet tudsz, mint előtte."

„Sokszor viszem el ügyfeleim 1-1 általam jónak tartott rendezvényekre. Az egyik ilyen 3 napos előadás végén hozzám fordult az egyik partnerem és azt mondta: nagyon sok hasznos dolog volt ugye? De szerinted akkor most nekem mit kéne csinálni?”

Ha érthetetlen tanácsokat kap egy vállalkozó, akkor jogosan érzi, hogy elvesztegette az idejét és hasztalannak talál később minden segítséget!

De vigyázz! Szerencsére nincs ez így minden esetben, mert van a szakmának néhány olyan képviselője, akinél azt sem veszed észre, hogy 2 órája nem álltál fel a székedből.

Ők tudják, hogy nem mennek semmire az iskolai módszerekkel és hogy a vállalkozónak túl drága az ideje ahhoz, hogy unalmas előadásokra fecsérelje.

Az első lépés a profitáló weboldal felé, hogy megváltoztatod, hogy kire figyelsz…

PROFITÁLÓ WEBOLDAL - PÉNZKIDOBÁS NÉLKÜL

Ők tudják, hogy nem mennek semmire az iskolai módszerekkel és hogy a vállalkozónak túl drága az ideje ahhoz, hogy unalmas előadásokra fecsérelje.

A nem hasznos információkkal tele a padlás és a spam fiókod is, és általában az egész internet. Nem csoda, hogy óva inti magát egy vállalkozó, hogy elolvasson, vagy akár csak megnyisson még egy első milliókat a weben könnyen ígérő hírlevelet.

Éppen ezért lássuk be az elején: ez nem könnyű dolog. Kinek kevésbé, kinek jobban meg kell küzdeni vele, de ha van melletted olyan, aki mindig tudja a következő lépést és mindig van „B” terve, akkor újra reményteljes lehet az internetes jelenléted.

El kell kezdened olyan trénereket, tanácsadókat követni, akik nem még több érthetetlen kifejezést varrnak a nyakadba, hanem úgy beszélnek hozzád, hogy egy előadás végén elismerően csettintesz: „ma megint okosabb lettem” vagy „na megyek és ezt megcsinálom, nem tűnik olyan nehéznek”

ha van melletted olyan, aki mindig tudja a következő lépést és mindig van „B” terve, akkor újra reményteljes lehet az internetes jelenléted.

„ha van melletted olyan, aki mindig tudja a következő lépést és mindig van „B” terve, akkor újra reményteljes lehet az internetes jelenléted”

„A szeminárium átfogó és tökéletesen érthető volt, a könyv szuper folytatása. Köszönöm, hogy ilyen érthetően összefoglaltad a teljes folyamatot.” – Rabotka Szilvia – vitaminpontok.hu

Gyere el egy ilyen előadásra és nézd meg milyen, ha…

 • konkrét, azonnal alkalmazható ötleteket kapsz
 • inspiráló a téma és alig várod,
  hogy holnap megvalósítsd
 • interaktív az egész ahol kérdezhetsz és a példák kimondottan rólad szólnak
 • teljesen érthető egy laikus számára is, így nem esel le ásítozva a székről már az első fél órában
 • élményt ad, és a nap végére feltöltődsz,
  nem pedig kimerülsz
 • hasznosnak fogod érezni akkor is ha magad csinálod, akkor is ha kiszervezed és akkor is ha te magad vagy marketinges!!!

Hogyan sokszorozd meg kiváló ötleteid?

MEGGYŐZTÉL, ELMEGYEK

„Richárd egy rendkívül szimpatikus fiatalember, aki hosszú szakmai múlttal rendelkezik, ami meg is látszik az előadásain. Szemináriuma szakmailag megkérdőjelezhetetlen, profin volt összerakva, és az a cél, amit kitűzött, hogy mindenki számára érthető legyen, maximálisan teljesítve lett! Éppen ezért is ajánlom kezdőknek is, de haladóknak is sok új információval szolgálhat, és az üzleti élet minden területén alkalmazható.”  – Szick Sándor – Utazzz.Hupont.hu

„Többször is hallottalak már beszélni, és mindig azt tapasztaltam, hogy Websiker témában a legjobban érthető tréner vagy! Ha megakadunk, megállsz egyes szavaknál is, folyamatosan követhető a gondolatmenet és jók hozzá a nagy képek. Nagyon jól megválasztott helyszínen kényelmesen jegyzeteltem 11 oldalt, köszönöm!  – Őrfalvy Árpád – www.ablakszakértő.hu

„Richárd kimondottan hasznos tanácsokkal és új ötletekkel látott el a Websiker szeminárium alatt, pedig azt hittem már mindent tudok ezen a téren. Úgy érzem, hogy az információknak köszönhetően sokkal jobban ki tudom mostantól használni a technika nyújtotta előnyöket, ezáltal jobb weboldalakat fogok készíteni. Ha más is ezt szeretné, csak javasolni tudom a Websiker ügynökséget. Köszönöm Richárd!Takács Szabolcs – Marketing Manager

V. WEBSIKER SZEMINÁRIUM

– 100% érthetőség és gyakorlatiasság garanciával –
(azaz ha nem tudod, hogy alkalmazd vagy nem értettél meg tökéletesen valamit,
visszaadom az előadás teljes árát, vagy ingyen adok hozzá egy privát konzultációt 13.900 Ft helyett )

2017. december 14. – 10:00 – 17:00

Itt végre egyszerűen, konyhanyelven elárulom,
hogy mi kell a weboldaladhoz, hogy profitálóbb legyen!

Helyszín: Lurdy Rendezvényközpont

EZ NEM VIDEÓ, NEM HANGANYAG – ÉLŐ ELŐADÁS AHOL KÉRDEZHETSZ IS!

HOL? MIKOR? MENNYIBE KERÜL?

Időpont: 2017. december 14. – érkezés, regisztráció 9.00-tól
Kezdés pontosan 10:00-kor
Vége 17.00

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház
Konferencia Központ

Jegy árak

Websiker jegy: 9.900 Ft 14.900 Forint helyett – amelyhez megkapod a Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül című könyvet, vagy egy  általad választott üzleti könyvet, ha ez már megvan.
Csak 2017. december 10. – vasárnap éjfélig!


Későnkelő – Websiker jegy: 14.900 Ft – amelyhez megkapod a Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül című könyvet, vagy egy  általad választott üzleti könyvet, ha ez már megvan.
2017. december 10-től 12-én éjfélig – vagy helyszínen vásárlás esetén
(nem csak drágább, de ha a helyszínen akarod megvenni, a helyed sem tuti – a másikat érdemes választani időben!)

JELENTKEZZ MOST:

Mi történik a kitöltés után?

 1. A jelentkezés befut hozzánk
 2. Átirányítunk a webáruházunkba, ahol kényelmesen, bankkártyával kifizetheted a jegyed
 3. a díj beérkezése után küldjük neked a számlát
 4. találkozunk a Szemináriumon és felturbózzuk az ismertségedet 😉

A Websiker Szeminárium előadója és szakértője

temesvari-richard-websiker-ugynokseg-hu-weboldal-kivitelezes-vac-66Temesvári Richárd, a Websiker Ügynökség vezetője, online marketing tréner,
konzultáns és a Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül könyv írója.

 

Meghívott előadója a Webshop Expertsnek és a Shoprenternek, 
Kasza Tamás – nemzetközi lezárás specialista trénernek,
konzultánsa volt már több száz magyar vállalkozónak és
együttműködő partnere olyan méltán elismert cégeknek, mint például a Webgalamb, Marketing CommandoOnline Marketing Akadémia, Magyar Hosting és Pongor Juhász Attila.

Jelentkezz most!

A Websiker Szemináriumon a regisztrálók egy nyereményjátékban is részt vehetnek, ahol
kisorsolunk 6 online marketing tréninget összesen 240.000 forint értékben!

A szervező a rendezvényre 100% elégedettség garanciát vállal arra, hogy a végén azt érzed majd: megérte eljönnöd!

Amit hallasz érthető lesz, és rendkívül hasznos. Ha úgy érzed, hogy számodra nem, visszakapod a befizetett összeget!

Ha rákattintasz a JELENTKEZEM gombra…

…és kitöltöd az űrlapot, rendszerünk eltárolja a jelentkezésed, majd átirányítunk webáruházunkba, ahol ki is tudod fizetni akár bankkártyával is helyedet!

A megrendelésről automatikus visszaigazolást és számlát is kapsz pár napon belül elektronikusan!

Jelentkezem

Websiker Szeminárium - alapfokú online marketing, végre érthetően

ÍRJ NEKÜNK

Kérdésed van? Csak írj egy e-mailt Richárdnak a kapcsolat@websiker-ugynokseg.hu címre és rövid időn belül válaszol minden kérdésre.

ADATVÉDELEM

Figyelem! A spamet én is utálom, így soha nem adom ki adataid másnak és nem zaklatlak kéretlen levelekkel. A törvények szerint bármikor, egyetlen gombnyomással kérheted a törlésed adatbázisomból!
Adatvédelmi szabályzat – rövidített verzió

Teljes adatvédelmi szabályzat

JÁTÉKSZABÁLYOK

A játékban mindenki részt vesz, aki

 • érvényes belépővel rendelkezik a Websiker Szemináriumra, azaz jelen ajánlatunk keretében – vagy más promóciós ajánlatban, rendezvényen – megvásárolta a Profitáló Weboldal című könyvet Szeminárium belépővel együtt.
 • megjelenik a Websiker Szemináriumon és nyerés esetén a végén át tudja venni az ajándékot

A sorsolást nyilvánosan végezzük a Websiker Szemináriumon 17.00-kor 😉

+36 20 974 6601