Várj, hadd adjam át neked a könyvem személyesen, postaköltség nélkül…

Temesvári Richárd vagyok, mikrovállalati online marketing tanácsadó, ismertség többszörözési specialista.

Hogyan lehet tiéd a könyv teljesen ingyen?

Nagyon örülök, hogy szeretnél sikereket elérni az internettel és hogy ehhez a könyvem választottad.

A Profitáló Weboldal című könyvet akik elolvasták eddig, mind megerősítettek abban, hogy  nagyon sokat segíthetek vele a vállalkozóknak! De!

Akik nem csak jó weboldalt szeretnének, hanem kiválót. Akik nem csak megtérülésre hajtanak, hanem automatizált bevétel generáló gépezetre.

Nekik még tartogatok néhány igazán hasznos csemegét, sztorit, tippet, infót…

Gyere el ezért a Websiker Szemináriumra…

2016.10.27. – 14:00 – 19:00 – Lurdy Ház

A szemináriumot azért válasszák a vállalkozók, mert  jobban átbeszéljük a profitáló weboldal rejtelmeit, még érthetőbben elmagyarázva, prezentációval, képekkel, grafikonokkal, példákkal szemléltetve. Így a személyes találkozás előnyeit is megkapják: azt hogy azonnal, helyben kérdezhetnek. Sokszor a mások kérdéséből tanul igazán sokat egy résztvevő.

Sokan azért nem jönnek el egy ilyen napra, mert nem szeretnek jegyzetelni…

…ezért a könyv egy remek jegyzete is egyben ennek a napnak, így tudsz figyelni, jobban megragad az információ, és még érthetőbb lesz otthon, amit leírtam.

Nem maradnak nyitva kérdések, ott a helyszínen Te is megkérdezheted nyilvánosan, vagy szemtől szemben a rendezvény végén. A legnehezebb mindenkinek talán átfordítani a példákat a saját vállalkozására, így külön figyelmet kap, hogy „lefordítva” megválaszolom a maradék kérdéseid.

Mennyibe kerül?

A Websiker Szeminárium normál díja 14.990 Ft, de a könyv előrendelőinek kedvezményes belépési lehetőséget biztosítok, így a kettő együtt csak 4900 Ft – és nincs postadíj sem, hiszen a könyvet is megkapod a helyszínen.

Helyszín: Budapest – Lurdy Ház – Konferencia terem

Időpont: 2016. október 27. csütörtök

Jelentkezési határidő:
5000 forintos áron kizárólag MOST, a könyv rendelés napján! kapod meg, így nem érdemes tovább várni! Nem viccelek. Azokkal tudnak haladni, akik nem hagyják ki a remek lehetőségeket. Ez most egy ilyen.

Két ajánlatomból tudsz tehát választani:

1. Websiker Szeminárium + ajándék Profitáló Weboldal könyv

összesen:
14990 Ft – szeminárium jegy
+  4900Ft – könyv
+  1489 Ft – postaköltség
————————————

=  21.379 Ft  helyett csak 4900 Forint


…vagy…


2. Köszi, én csak a Profitáló Weboldal című könyvet kérem házhoz szállítva…”

1490 Forintos áron!

Nos… melyik legyen?

Töltsd ki az űrlapot most és máris elküldöm, hogyan tudod ezen a kedvezményes áron igénybe venni:

Hogy szólíthatlak?:*
Ezt a terméket kéred:*Könyv + házhoz szállítás – 1490 forint
Szeminárium belépő + ajándék könyv – 4900 Ft
E-mail cím:*
Az adatvédelmi tájékoztatóban közölteket elfogadom:*igen
Hozzájárulok, hogy a Websiker Ügynökség számomra ajánlatot küldjön levélben:igen, hiszen így kapom meg, hogyan rendelhetek olcsóbban
nem köszönöm, inkább megveszem teljes áron

Figyelem! A spamet én is utálom, és sosem idegesíteném vele a legjobb vevőim! Éppen ezért a kedvezményt csak a leveleim kérő olvasóimnak biztosítom, akik valóban elkötelezettek és fejlődni akarnak! Természetes a magyar szabályok értelmében bármikor kérheted a törlésed adatbázisunkból egyetlen gombnyomással. Adatvédelmi tájékoztatóm itt olvashatod!
Röviden: adataid kizárólag a futár cég megbízottjainak adom ki és nem jogosultak neked semmilyen ajánlatot küldeni! A könyv házhoz szállítása után törlik adataid!

Pénzvisszafizetés garancia

A szállításért, a biztonságért és a szolgáltatott tudás minőségéért a Websiker Ügynökség tulajdonosa, a Richárd27.hu Kft. vállal teljes körű felelősséget és garanciát! Amennyiben nem tetszik a könyv, vagy nem tanulságos a Szeminárium számodra, csak küldd vissza vagy jelezd a helyszínen az első szünetig és visszakapod a teljes vételárat!

+36 20 974 6601