websiker-szemninarium-banner-2017-11

Kifejezetten a magyar kisvállalkozások igényei szerint állítottam össze a szemináriumot:

Ha közéjük tartozol, valószínűleg Te is több vevőt, több pénzt és persze több profitot szeretnél. Abban is biztos vagyok, hogy ezért mindent megteszel: fantasztikus terméket alkotsz, folyamatosan fejlesztesz, szuper ajánlatokat tervezel a vevőidnek, weboldalt készíttetsz a vállalkozásodnak… és legtöbbször itt véget ér a történet, mert azt kevesen tudják, hogyan érjék el hatékonyan a vevőiket a weboldalukkal, és milyen lehetőségeik vannak ezenkívül az internetes világban.
Én pont ebben segítek: a szemináriumon nincs mellébeszélés és fellengzős szak kifejezések, csak gyakorlatias példák és azonnal használható ötletek, egyszerűen és érthetően.

Mégis miért baj az, ha egy vállalkozó sorra járja a marketinges rendezvényeket?

Annak, aki képezni szeretné magát az online marketing különböző területein – legyen az SEO, szövegírás vagy online hirdetések – ma már számtalan lehetősége van: konferenciák, tréningek, workshopok, előadások, képzések, online tanfolyamok, hanganyagok, szakkönyvek, tanácsadás…

Ezek közül már biztos Te is kipróbáltál párat. Lehet, hogy előfordult Veled is, amiről sok ügyfelem panaszkodik: hiába jegyzeteltél tele egy egész jegyzettömböt, otthon mégis átláthatatlannak tűnik az egész és úgy érzed nincs egyetlen épkézláb ötleted sem.
Hogy mi a baj? A legtöbbször a baj az, hogy a haladni és fejlődni vágyó vállalkozók a legmagasabb szintű konferenciákra és képzésekre is elmennek anélkül, hogy az alapokkal tisztában 100%-ig tisztában lennének.

Jön egy meg nem értett idegen szó (merthogy ebből akad bőven a marketing szakmában), és teljesen elveszettnek érzed magad.

Amikor egy előadáson valóban használható és értető ötleteket kapsz, idegen szavak és mellébeszélés nélkül…

Az idő pénz, egy sikeres vállalkozó számára nem is kevés, ezért nem várhatja el Tőled senki, hogy órákat vesztegess el semmitmondó, unalmas képzéseken. Van azonban néhány olyan tréner, akinél észre sem veszed, hogy 2 órája nem álltál fel a székedből, nem néztél rá az órára, nem futottál végig a Facebook üzenőfaladon és nem rajzolgattál unalmadban a füzeted szélére.

Erre csak egy valóban érthető tréner képes…

Elhatároztam, hogy én leszek az ország legérthetőbb online marketing trénere, mert elegem volt már az érthetetlen, ásítózós, fejvakarós előadásokból és valódi eredményeket akartam, homlokracsapós felismerésekre vágytam és ezt akartam nyújtani az ügyfeleimnek is. Megtennéd, hogy teszteled, sikerült-e elérnem? (Az eddigi résztvevők 92%-a “érthetőnek” és “gyakorlatiasnak” értékelte a tréningjeimet, de kíváncsi vagyok a Te véleményedre is!)

Gyere el egy ilyen előadásra, ha…

 • azonnal használható ötletekre vágysz a weboldalad felfuttatásához
 • inspirációt keresel, konkrét tervekkel szeretnél hazamenni és belevetni magad a megvalósításba
 • interaktívan tanulnál és kérdeznél az előadótól
 • szeretnéd megtudni, hogyan tudod automatizálni a marketing folyamataidat
 • vagy kialakítani őket, ha még nincsenek
 • minden eddiginél nagyobb marketing sikereket szeretnél elérni 2018-ban
 • jó lenne a webesed vagy marketingesed körmére nézni néha…
 • érteni akarod, mit csinál a marketingesed, vagy Te magad szeretnél az lenni

Miért bízzak benned, ha profitáló weboldalakról van szó?

Temesvári Richárd vagyok a profitáló weboldalak szakértője, a Websiker Ügynökség vezetője és a Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül című könyv szerzője. 17 éve foglalkozom weboldalak készítésével és online marketinggel, amiből az következik, hogy a rengeteg különböző iparágban szerzett tapasztalat mellett számos marketing baklövéssel is találkoztam, amikre változatos megoldásokkal kellett szolgálnom az ügyfeleim számára.

A jó hír az, hogy Neked már nem kell elkövetned ezeket a hibákat, és hidd el, hatalmas előnnyel indulsz így az online világban!

Akik már bizalmat szavaztak nekem…

Meghívott előadója vagyok a Webshop Expertsnek, a Shoprenternek, Kasza Tamás – lezárási Specialistának, az ELTE-nek és együttműködő partnere olyan méltán elismert cégeknek, mint a Webgalamb, a Marketing Commando, az Online Marketing Akadémia vagy az MHosting. De ami számomra a legfontosabb: az elmúlt években több száz magyar vállalkozónak segítettem a profitáló internetes megjelenés kialakításában!

Mit mondanak a “websikeres” vállalkozók?

„Richárd egy rendkívül szimpatikus fiatalember, aki hosszú szakmai múlttal rendelkezik, ami meg is látszik az előadásain. Szemináriuma szakmailag megkérdőjelezhetetlen, profin volt összerakva, és az a cél, amit kitűzött, hogy mindenki számára érthető legyen, maximálisan teljesítve lett! Éppen ezért is ajánlom kezdőknek is, de haladóknak is sok új információval szolgálhat, és az üzleti élet minden területén alkalmazható.” – Szick Sándor – Utazzz.Hupont.hu

„Többször is hallottalak már beszélni, és mindig azt tapasztaltam, hogy Websiker témában a legjobban érthető tréner vagy!
Ha megakadunk, megállsz egyes szavaknál is, folyamatosan követhető a gondolatmenet és jók hozzá a nagy képek.
Nagyon jól megválasztott helyszínen kényelmesen jegyzeteltem 11 oldalt, köszönöm!”

– Őrfalvy Árpád – www.ablakszakértő.hu

„Richárd kimondottan hasznos tanácsokkal és új ötletekkel látott el a Websiker szeminárium alatt, pedig azt hittem már mindent tudok ezen a téren. Úgy érzem, hogy az információknak köszönhetően sokkal jobban ki tudom mostantól használni a technika nyújtotta előnyöket, ezáltal jobb weboldalakat fogok készíteni. Ha más is ezt szeretné, csak javasolni tudom a Websiker ügynökséget. Köszönöm Richárd!” – Takács Szabolcs – Marketing Manager

Legyen végre Neked is profitáló weboldalad!

“Koránkelő” Websiker Csomag

 • Profitáló Weboldal Szeminárium belépő 14.900 Ft értékben és garantált hely
 • Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül című könyv 4.900 Ft értékben
 • Ajándék üzleti fotózás a helyszínen, profi fotóssal!
 • Nyereményjáték, sorsolás összesen 249.000 Ft értékű nyereményekért!
 • csak 2017. december 10-ig!!

9.900 Ft

ÉRDEKEL

“Későnkelő” Websiker Csomag

 • Profitáló Weboldal Szeminárium belépő 14.900 Ft értékben
 • Ajándék üzleti fotózás a helyszínen, profi fotóssal!
 • Nyereményjáték, sorsolás összesen 249.000 Ft értékű nyereményekért!
 • garantált hely
 • 2017. december 12 – 14.

14.900 Ft

ÉRDEKEL

“Utolsó pillanatos” Websiker Csomag

 • Profitáló Weboldal Szeminárium belépő 14.900 Ft értékben
 • Ajándék üzleti fotózás a helyszínen, profi fotóssal!
 • Nyereményjáték, sorsolás összesen 249.000 Ft értékű nyereményekért!
 • helyszíni vásárlásnál, a helyed nem tudjuk garantálni, ezért inkább tervezz előre!
 • csak 2017. december 14.-én a helyszínen

14.900 Ft

ÉRDEKEL

Egésznapos tréning? Nincs nekem erre időm…

Oké, tudom… elfoglalt vagy, állandóan rohansz, ki sem látsz a feladataid közül, ráadásul itt az év végi hajrá is. Jogosan mondhatod, hogy nem tudsz elszabadulni egy egész napra, azért, hogy marketinget tanulj.

De nézzük egy kicsit máshogy: mennyi időd megy el most az online marketinges feladatokkal, mennyi bosszúságot okoz Neked, ha a marketinged nem hozza a várt eredményeket? Mennyi idődet veszi el, ha Te magad küldöd ki az e-maileket vásárlás vagy letöltés után, egy rendezvény vagy kampány előtt, holott ezt egy automatizált folyamat simán megoldhatná… Szóval ez heti szinten is több óra, egy évben pedig akár több nap is összejöhet. A Szeminárium pedig egyetlen nap, és segít, hogy ne fuss felesleges köröket, hogy 2018-ban már csak a lényegre koncentrálhass.

 

De nézzük, mit nyersz, ha eljössz!

 • segítséget a 2018-as marketing terved kialakításához,
 • inspirációt a folyamataid megtervezéséhez, átláthatóságához
 • konkrét, gyakorlatias tippeket, ötleteket
 • valódi példákat
 • kapcsolatépítési lehetőséget
 • motiváló társaságot, új kapcsolatokat
 • tudást, ami által hatékonyabb leszel és időt spórolsz

…és mit vállalsz, ha kihagyod!

 • továbbra sem tudod, kiben bízz, kire hallgass a guruk közül
 • nem tudod, miért nem működik, ami másnak igen
 • fogalmad sincs mire fizetsz ki vagyonokat a weboldalkiviteleződnek és a marketingesednek
 • nem látod át a hirdetéseidet, a folyamatokat
 • a megszokott környezetedre és a webesedre hagyatkozol, anélkül, hogy hiteles, független forrásból tájékozódnál
 • továbbra is rengeteg időd megy el, miközben nem haladsz a valódi feladataiddal

Még nem döntöttél? Nézd meg a bónuszokat!

Profitáló weboldal – pénzkidobás nélkül könyv

Ha a weboldalad hatékonyságáról van szó sokan sokfélét mondanak, és egy biztos: tudnod kell az alapokat, ahhoz, hogy eldönthesd kinek hiszel. A könyvben minden benne van -konkrét lépésekkel, és segítséggel- ami ahhoz, kell, hogy valóban profitáló weboldalad legyen! Mindezt egy független, pártatlan szakértőtől!

Üzleti fotózás, profi fotóssal

Elhívtuk Rózsa Zsuzsannát, aki garantáltan olyan képet készít rólad, ami Neked is tetszeni fog. Így már nem kell többet a nyaraláskor készült fotókat használnod a profilodon… családi albumban a helyük, Neked pedig professzionális megjelenést kell építened!

Nyeremény tréning!

A szeminárium résztvevői között kisorsolunk 4 db értékes ajándékot, az online marketing szolgáltatásaink különböző területeiről összesen 159.000 Ft értékben!

Így már tényleg semmi nem állhat az online sikereid útjába!

Siess! Az ajánlat csak december 10-ig él!

Gondolj csak bele, mennyi pénzt költesz egy év alatt az online hirdetéseidre, a weboldaladra… alapvető ismeretek nélkül ez a legtöbb esetben nem hogy nem hozza a várt eredményeket és profitot, sőt.. egyenesen veszteséges! Számold csak ki…
Arról nem is beszélve, hogy bármi is az iparágad, a verseny óriási, a konkurenciád biztosan igyekszik ott lenni minden olyan rendezvényen, ahol újabb és újabb marketing ötleteket szívhat magába, hogy aztán fölényes győzelmet arasson feletted. Ezt nem hagyhatod!

Itt az idő, hogy felvedd a versenyt vagy akár kicselezd és átvedd a vezetést! 😉

Szóval hol és mikor?

Időpont: 2017. december 14.
érkezés 9:00-tól
előadás 10:00 – 17:00 (1 órás ebédszünettel)

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház Konferencia Központ

Ár: 9.900 Ft (december 10-ig!)

A tartalom sajnos a blokkolt sütik miatt nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadom" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Vedd meg a jegyed garanciával, rizikómentesen!

érthetőség & gyakorlatiasság garancia

Ha az előadás után úgy érzed teljes káosz uralkodik benned, nem értettél meg valami, mert volt néhány szó, amit ugyan hallottál már, de valójában fogalmad sincs mit jelent pontosan…  esetleg tanácstalan vagy, mert elképzelni sem tudod, hogy fogod mindezt átültetni a gyakorlatba?

Jelezd nekem és visszaadom a belépőd árát vagy kérhetsz egy privát konzultációt 14.900 Ft értékben!

Ne maradj le az év utolsó profitáló weboldal szemináriumáról! Vedd meg a jegyed most!

“Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart”
Szóval, ha ezt most kihagyod, továbbra is igazi cél nélkül ringatózol az online marketing tengerén, csak sodródsz az árral és ki tudja hol kötsz ki…

Ezt 2018-ban egyszerűen NEM engedheted meg magadnak.

Regisztrálj MOST!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik, ha kitöltöm az űrlapot?
A jelentkezésed befut hozzánk, átirányítunk a webáruházunkba, ahol kényelmesen, bankkártyával kifizetheted a jegyed. A díj beérkezése után küldjük Neked a számlát, a következő lépésben pedig találkozunk a Szemináriumon és felturbózzuk az ismertséged! 😉

Mit kell hoznom a szemináriumra?
Jegyzetfüzetet, tollat, hogy semmi ne merüljön a feledés homályába.

Meddig fog tartani?
A Szeminárium 10:00-17:00ig tart, de a felmerülő kérdések és az előadás utáni kérdezési lehetőség miatt érdemes egy kis csúszással kalkulálni.

Lesz lehetőség személyesen kérdezni?
Természetesen! Sőt, örülünk neki, kérdezz bátran az előadás közben is, hiszen lehet, hogy másnak is segítesz ezzel. Ha nem szeretnél a többiek előtt, az előadás után is lesz lehetőség beszélgetésre!

Hol tudok parkolni?
A Lurdy Ház parkolójában, a mélygarázsban vagy a felszínen, utóbbi esetben a parkolásod ingyenes. (Az érvényesítéshez kapsz tőlünk parkolójegyet!)

Mi van, ha már megvan a Profitáló Weboldal pénzkidobás nélkül című könyved?
Ha már megvan a könyvem, annak egyrészt nagyon örülök! 🙂 Másrészt pedig, választhatsz egy másik üzleti könyvet, a Websiker Könyvtárból!

Én nem értek az online marketinghez, nincs is még weboldalam, érdemes eljönnöm?
Naná! 😉 Akkor Rád különösen számítok, hiszen pont az a célom, hogy azoknak segítsek, akik még elveszettnek érzik magukat az internet világában és épp a kezdeti lépéseket tervezgetik.

 

+36 20 974 6601

Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás