PIMKO 5 – Legyél képben a nélkülözhetetlen eszközök használatával is…

<<< vissza

1  2  3  4  5  6  7  8

tovább >>>

Mik azok tehát, amelyek nélkül nem működik egyetlen weboldal sem?
És hogyan válaszd ki az ideálisat belőle?
Ezt sem árt, ha jobban érted, mint a nagy átlag és akkor sokminden kinyílik előtted.
Vagy maradhatsz ráutalva valakire, aki bármivel megetet.
Melyik hangzik jobban?

DOMAIN, TÁRHELY, SSL??? – MI KELL EBBŐL NEKED?

Végigcsinálnidomain név kiválasztást és megrendelést elsőre nem tűnik ördöngős feladatnak. Igaz?

De megmutatta valaki egyszer is lépésről lépésre, hogyan válaszd ki és rendeld meg, és hogy hogyan kapcsolódik a domain és a tárhely és a manapság oly fontos SSL titkosítás egymáshoz? Az a helyzet, hogy ezt saját kútfőből csinálja mindenki, pedig számtalan buktatója van. 20 év aatt sokba belefutottam, elhiheted.

Tudnod kell, hogy melyikből mit érdemes megrendelni egy szolgáltatónál és mit érdemes feltétlenül megnézni megrendelés előtt az árán és a tárhely méretén kívül! Talán nem gondolnád, de 15 évig vesződtem a tárhely szolgáltatókkal és egy 2 oldalas apró betűs listám van arról, mit kell tudnia egy cégnek ahhoz, hogy őket válasszam! Szerencsére 5 éve már ugyanazokkal dolgozom és végre légedett vagyok, pedig nem könnyű velem egy szolgáltatónak 🙂

Végigcsináljuk együtt a domain név kiválasztást és megrendelést. Érdemes erről is jobban tájékozódni, mert sok múlik egy szolgáltatón és egy ideális domain néven.

Megdöbbentő, de sokan még a
céges levelezésüket sem állítják be helyesen…

Pontosan megmutatom, hogyan érdemes beállítani a levelezésed úgy, hogy az márkaépítő legyen és akkor is szerezzen neked megrendelőket, amikor nem is azért levelezel valakivel...

Te tisztában vagy vele, hogyan érdemes beállítani a levelezésed úgy, hogy az márkaépítő legyen és akkor is szerezzen neked megrendelőket, amikor nem is azért levelezel valakivel. És mi van a biztonsággal?

20 évet töltöttem számítástechnikában és több százan fordultak hozzám adatvesztési problémákkal. Talán nem gondolnád, hogy ide tartozik, de a weboldal készítéssel kapcsolatban is érdemes felkészülni arra, hogy minden anyagod megfelelően mentett legyen és bármikor könnyen elővehető legyen. Az egyik legjobban kedvelt rész a tanulóim körében, amikor ezt megismerik.

Ez a tudás megmentheti akár az egész levelezésed, de még a könyvelésed és minden írásos anyagod… sőt.. még a családi fényképeket is egy egyszerű, ingyenes program használatával. Csak meg kell tanulnod a biztonsági lépéseket.

A weboldalad kialakítása azonban nem 1-2 órás dolog…

…de ha utánanézel egy-két ajánlott dolognak, akkor
ennyi idő ráfordítással villámgyorsan látható leszel a Googleben!
Érdekel, hogyan???
Klikk a tovább-ra >>>

<<< vissza

1  2  3  4  5  6  7  8

tovább >>>

Általános szerződési feltételek
– kötbér megállapodás a weboldal tartalmi elemeinek, szövegeinek engedély nélküli másolásához / felhasználásához

Vásárlási feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

A weboldal üzemeltetője:

Websiker Ügynökség - a profitáló internetes megjelenés szakértője

Richárd27.hu Kft.
2600 Vác, Gyökér utca 15.
Iroda: +36 20 974 6601

+36 20 974 6601