Milyen képességekre lesz szükséged
egy profitáló weboldal felépítéséhez?

…a profitáló internetes megjelenéshez

Üdv itt… ez a Profitáló Internetes Megjelenés Készítő Oktatóanyag 4. része
Ha lemaradtál az előzőekről, nézd meg a levelezésed,
vagy kezdd itt, ha még nem jelentkeztél volna:
/hogyan-keszitsd-el-a-sajat-egyedi-es-attekintheto-weboldalad/

OLVASÁSI IDŐ: ~20 perc

Minimum 5 éve hever a fiókban…

Több ezer vállalkozót, értékesítőt, diákot és MLM-est tanítottam a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztémára meghívott előadóként és saját rendezvényeimen.

Évek óta terveztem már egy olyan online tanfolyamot létrehozni, ami segít azoknak az embereknek, akik maguk szeretnék összerakni a weboldalukat. De bevallom, mindig azzal voltam elfoglalva, hogy az éppen aktuális ügyfeleknek kivitelezzek. Így ez mindig a háttérbe szorult. Pedig már a kezdetekkor megfogalmaztam, hogy a kisebb vállalkozásoknak szeretnék segíteni a legtöbbet, de sajnos hajtani kellett mindig a bevételt az egyre növekvő kiadásokra is. Egy ilyen komplex anyagot összerakni pedig nem fél órás munka…

Kicsit örülök is, hogy mostanáig vártam ezzel, mert időközben annyi sikeres kampány elkészült, annyi remek weboldalt csináltunk meg… amiből rengeteget tudtam meríteni és így még ütősebb lehet ez az anyag és az ezt követő online tréning. Írtam 3 könyvet a témában, és másik 4-ben vendégszerzőként írtam kisebb nagyobb fejezeteket. Előadója voltam több neves konferenciának, tréningnek, szemináriumnak és az ELTE egyik tanszékének. Több ezer vállalkozót, értékesítőt, diákot és MLM-est tanítottam a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztémára meghívott előadóként és saját rendezvényeimen.

20+ év tapasztalatom van a témában, ezt szeretném most átadni neked!

Ha még nem ismernél…

Temesvári Richárd vagyok,
a Websiker Ügynökség vezetője, megálmodója, online marketing diagnoszta, tanácsadó és hallgatóim szerint
a legérthetőbb online marketing tréner.

Na vágjunk is bele…

 

Ebben a részben is egy Checklistát kapsz tőlem…

Most nem az eszközökről szól, hanem képességekről, szakterületekről, funkciókról, teendőkről… stb. Igyekeztem tényleg komplex anyagként megcsinálni. Miért foglalom ezt így össze neked?

Azért, mert rájöttem, hogy kiknek megy a legjobban…

Azoknak, akik képesek újat tanulni, alkalmazkodni a változásokhoz és van egy hiteles forrásuk arra, ahol az információkat szerzik. Az online megjelenésedben én akarok ez lenni Neked.

20 éve foglalkozom online marketinggel és beszélgetek vállalkozókkal weboldalakról, hirdetésekről, internetes lehetőségekről. Mondanom sem kell, hányan halogatták, hogy elkészítsék azt az internetes megjelenést, amire számíthattak volna egy válságos helyzetben. Persze sokan készíttettek egy “bemutatkozó típusú weboldalt”, csak hogy legyen valami, de komoly eredményt sosem értek el vele. Most meg már nem is fognak, hacsak nem szedik össze magukat időben.

 

 

Websiker Weboldalkészítés

Azt akarom elérni tehát, hogy ne halogass és legyen készen minden infód ahhoz, hogy el tudd kezdeni!

Egy újabb lista következik, amely megmutatja, hogy hányféle szakember munkája egy professzionális weboldal összeállítása és milyen képességekre kell szert tenned neked is, ha fel akarod venni a versenyt…

Nem említem már azokat, akik maga a weboldal létrehozásában segítenek. Tegyük fel, hogy van már tárhelyed, domain neved, beállította valaki, hogy biztonságosnak jelölje a böngésződ, és még a feltöréseken sem kell aggódod, mert ezek mind rendben vannak…
…és most jön az a rész, amitől életre kel.

1. Megnyerő kommunikáció – szövegírás
A “profitáló weboldal” és “az ablakon kidobott pénz” típusú weboldal között általában ez a legsúlyosabb különbség. A látogatók sokmindent elnéznek: a gyengécske dizájnt, a picit lassabb betöltést, az ingyenesen letöltött képeket… de ha hervadt a szöveg, olyanok lesznek az eredmények is. Erre fogunk a legjobban “rágyúrni”, mert akinek jó a szöveg, az elad bármit egy A4-es szórólapról is!

 

a Profitáló internetes megjelenés készítő oktatóanyag: Ez a következő javasolt lépés az ingyenes 7 részes tanolyamom után

2. Ízléses struktúra, formázás, design
A megjelenés azért fontos. Nem az elején szoktam javasolni, hogy túlcsicsázzuk, de figyelmet kell fordítanod arra, hogy jól elosztott, olvasmányos legyen a weboldalad. A tagolásnak és az elrendezésnek van egy tudománya. Tanuld meg és gyárts vevőmágnes weboldalt Te is.

3. Vizuális kommunikáció
Képek, grafikák nélkül elég sivár egy oldal. Egy megnyerő profi kép többet mond ezer szónál. Tudnod kell azonban, hogy nem használhatsz fel bármit amit találsz az interneten. Honnan szabad letölteni akkor, és honnan nem? Hogyan szerkeszd meg? Mit jelentenek a pixelek és a fura méretek? Ezekhez is mind egy kicsit értened kell.

4. Folyamatokban gondolkodás
Az egyik legnehezebb és leghaladóbb dolog, amire szükséged lehet. Bár az elején már megtanulható a rendszerben gondolkodás, amikor az első űrlapot készíted a weboldalra majd, amin keresztül írni lehet neked.

 

websiker-ugynokseg-webolda-kivitelezes-weboldal-fejlesztes-blog-001

5. Értékesítés – lezárás
Vesszőparipám, hogy a legjobb marketing is ott veszik el sokszor, ha a végén valaki nem tud lezárni. Vannak iparágak, ahol a lezárás online történik – pl. egy webáruházban, de van, ahol ezt hús vér embernek kell elvégezni. De mit is kell neki pontosan csinálni? Ehhez is fogok megoldást mutatni.

6. Jogi részek rendbetétele
A fejlődés egyik legnagyobb akadálya sokszor, ha sunnyogni kell a hiányos jogi teendők miatt. Sok olyan választ hallottam már, hogy “azért nem hirdetünk, mert nincs adatkezelési tájékoztatónk és nem akarok így szem előtt lenni”. Szörnyű  amikor ezért áll meg a biznisz. Fordíts erre is figyelmet.

7. Elemzés – kiértékelés – változtatás
A legelhanyagoltabb és mégis a legszükségesebb a fejlődéshez. Felejtsd el, hogy az első verzió lesz a legjobb és többet nem kell hozzányúlni a weboldalhoz. Mindig van egy jobb szöveg, egy előnyösebb szín, egy beszédesebb kép… csak meg kell találni. De mi alapján?
Ezért kell tudnod elemezni, és kiértékelni. Már a weboldalkészítés első lépéseinél megmutatom, hogyan tudsz mérésekre támaszkodva fejleszteni. A PIMKO START ezt is tartalmazza!

8. SEO – avagy a keresőoptimalizálás
Ha már úgy is megírod a szövegeket, összegyűjtöd a képeket, és Te töltöd fel a weboldaladra, miért fizetnél egy vagyont azért, hogy utána ezeket valaki a Googlenek is szimpatikusabbá alakítsa. Néhány videós segítségemmel akár 100.000-ket spórolhatsz!

 

Websiker szakértő - weboldalkészítés - Temesvári Richárd

Bírod még?

Nos… ez a lista kemény lesz, de tedd el nagyon, mert tanulásod során csak pipálnod kell benne, hogy mi nincs még meg és mivel érdemes még foglalkozni. Ehhez mindig visszatérhetsz, hogy miben érdemes még fejlődnöd, vagy mit lehet még a weboldaladhoz kapcsolni.

A legfontosabb dolgokat az induláshoz már beletettük, de akkor nézzünk egy listát még tényleg csak címszavakban.
De a jó hír, hogy nem kell az elején mindent megtanulni, mindenbe belekapni. Sőt… inább haladj lépésről lépésre… ahogy az elején is javasoltam!

Szóval amire még szükséged lehet tudásban, vagy a megfelelő szakember formájában…

 • bizalomépítés, kifogáskezelés – mert ha ez nincs, nem vásárolnak a vevőid
 • blogolás – ahonnan az elkötelezett vevők jönnek
 • adatbázis építés – mert a legértékesebb számodra az érdeklődők listája
 • hírlevelezés – hogy meg tudd szólítani őket
 • csali készítés – adj értékeset egy e-mail címért cserébe
 • közösségi kommunikáció – hol és mit kommunikálj? Fb; Insta; Youtube… stb.
 • Hirdetéskezelés – Google Ads – mert a kereső vevőt így tudod gyorsan elérni
 • Hirdetéskezelés – Facebook / Insta – ott kell lenned, ahol a célcsoportod időt tölt el
 • Remarketing – ha már egyszer járt nálad, miért engednéd el?
 • Facebook – profil, csoport, üzleti oldal? – mikor melyiket és milyen sorrendben?
 • Webáruház indítása – hihetetlen, de nem csak akkor érdemes, ha sok terméked van.
 • Webergonómia – mert ha nem kényelmes használni valamit, azt ott hagyják

Számos területet sorolhatunk még fel. De őszinte leszek. Amelyik ügyfelem ezeket gondosan kidolgozta, annak megnyugtató bőséggel indult el a karrierje.

Te olyan vagy, aki elfogad segítséget attól, aki 20 éve épít internetes megjelenéseket és akár havi 10 millió+ Ft bevételt (sőt, hasznot) képes csinálni ügyfeleinek, vagy maradsz inkább, aki sokkal jobban tudja mindenkinél, hogyan kell ezt csinálni és hagyatkozik a fejében lévő 1-2 lehetőségre?

Szép nagy feladat, ugye?

…és talán már látszik is, hogy ha próbálkoztál eddig és nem volt az igazi, miért nem volt sikeres… mi minden hiányzott belőle.

Elkezdeni egy komolyabb internetes jelenlétet
később is jobb, mint soha…

…és mivel tisztában vagyok vele, hogy most több ideje, viszont kevesebb pénze van sok vállalkozónak, segíteni szeretnék, hogy inkább megtanulják a mikéntjét és megcsinálják jól a saját weboldalukat. Eddig csak VIP partnereinknek árultuk el a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztéma lépéseit, de a jelenlegi gazdasági helyzet tőlem is nagyobb felelősséget és segítséget követel meg és úgy érzem, nem titkolhatom el, amivel segíteni tudok.

Eddig is voltak weboldalkészítő tanfolyamok…

…de ezek többnyire kimerültek annál, hogy technikailag hogyan kell kattintgatni az adminisztrációs felületen.
És fontos ez is!
Nálam is benne van.
De a sikeres weboldalak nagy része nem ott áll vagy bukik, hogy milyen szép sablont választunk és milyen animációkkal úsztatjuk be az amúgy nem túl erős szöveget.
Bocs… ez van.
Ideje nem kertelni és segíteni átlátni, hogy mekkora fába vágod a fejszédet.

Abban szeretnék segíteni, hogy a komplett internetes jelenléted eredményesen összerakhasd…

…ehhez pedig sokkal több kell, mint egy WordPress* használati utasítás (*ez egy könnyen kezelhető adminisztrációs rendszerrel felszerelt weboldal motor, amivel sokan tanulnak meg maguk weboldalt készíteni… és sokan nem).

Eddig is voltak weboldalkészítő tanfolyamok… ...de ezek többnyire kimerültek annál, hogy technikailag hogyan kell kattintgatni az adminisztrációs felületen.

 A PIMKO START segít ezeknek a képességeknek és funkcióknak az elsajátításában olyan szinten,

hogy össze tudd építeni magad a weboldalad.

Sőt… ez a szint – annak ellenére, hogy konyhanyelven készült – arra is jó,
hogy akár megrendelésre tudj vele másnak is szolgáltatni ilyesmit, kellő mennyiségű gyakorlás után természetesen.

Akkor szerinted egy saját, egyedi weboldal indításához elegendő lesz?

WEBSIKER TERMÉK AJÁNLÓ:
A PROFITÁLÓ INTERNETES MEGJELENÉS KÉSZÍTŐ OKTATÓANYAG…

…vagy röviden: PIMKO téged is vár, hogy elkezd és megtanuld összerakni velem a weboldalad.
Fizesd akár havonta, kisebb összegekben!
Nézd meg itt és kérd most >>>

PROFITÁLÓ INTERNETES MEGJELENÉS KÉSZÍTŐ OKTATÓANYAG – BÁZIS CSOMAG …amelyben együtt végigcsináljuk a profitáló internetes megjelenésed alapozását. Miből is áll ez és miért van rá szükség?

+36 20 974 6601

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.


SL_C_23361dd035530_KEY - this is the project key, specific to each project that you add to your Smartlook dashboard SL_C_23361dd035530_SID - this is the session ID, that is assigned to each new session that is being recorded SL_C_23361dd035530_VID - this is the visitor ID, assigned to each new visitor.
 • SL_C_23361dd035530_KEY
 • SL_C_23361dd035530_SID
 • SL_C_23361dd035530_VID

Összes tiltása
Összes engedélyezése