Domain – könyv bónusz – 141

Mit jelent a saját domain?

Ha sajátcég@invitel.hu …vagy hasonló szolgáltatós, vagy ingyenes – pl. sajatceg@freemail.hu e-mail címed van, nem árt minél előbb olyanra váltani, ahol nálad van a kontroll és a tiéd a @ utáni rész is. Ez a saját domain név.

  • tiéd, amíg fizetsz érte és nem adod önként másnak (a telefonszámod sem veszik el, amíg előfizető vagy)
  • akárhány e-mail címet birtokolhatsz, tehát lehet külön e-mail cím a céged minden tagjának

Első körben ehhez egy jól kiválasztott domain szükséges

Erről a könyvben sokat írok, de ha szükséges, inkább kérdezz! Sok múlik rajta. Ha nincs még szolgáltatód, ajánlok itt egyet, ahová én szívesen viszem az adataimat: DOMAIN REG.

Aztán szükséges lesz egy tárhely is, ahová a domain név mutat. Ide érkeznek meg először a leveleid és ide lehet egy komolyabb weboldalt is feltelepíteni. Elég sok kellemetlenségtől kímél meg, ha egy helyen van a domain és a tárhely. Az előbb ajánlott helyen ezt is el tudod intézni, vagy kattints egyből ide: TÁRHELY

Segítségre van szükséged?

Ha nem találsz valamit, vagy problémába ütközöl írj nekik, vagy hívd őket, nagyon serítőkész csapat, ami nálam alap igény mindig 🙂 De írhatsz nekünk is az űrlappal:

  • Add meg a keresztneved...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT tekinthető meg.

 

Ha megvan a domain név és a tárhely is…

… akkor létrehozhatod a tárhelyen az első e-mail címed, amit beállíthatsz a levelező programodba, hogy meg is érkezzen hozzád, ha ír rád valaki. Én a gmail-t használom levelezésre, de soha nem használom a gmail címem. Érdekel hogyan? Így állítsd be:

Hogyan tovább?

Ezután annyi a dolgod, hogy az aláírásodba beleteszed, hogy megváltozott az e-mail címem, kérlek, hogy mostantól ezt mentsd el.  És mostantól mindent az új, bizalomépítő e-mail címedről írsz! Azt is, ha valaki a régire ír és Te válaszolsz neki. Már az újról válaszolj, ezzel az előbbi aláírással.

A régi e-mail cím leveleit gyűjteném a külön mappába is és figyelném, hogyan csökken a napi mennyiség rajta. Ha valaki a régire ír minden figyelmeztetés ellenére, akkor még tudsz neki személyesen, telefonon szólni, vagy külön erről egy levelet írni, hogy meg fog szűnni és ha nem változtatja meg, akkor lehet, hogy nemsoká nem tudsz majd neki válaszolni!

Ha ezt összerakod, akkor utána még mindig meghagyhatod a régi címet csak mintegy ellenőrzésképpen, de már senki nem lephet meg azzal, hogy egyszer csak nem működik.

Jó e-mailezést!

Ha kész az új címed, küldd el nekem a konyv@websiker-ugynokseg.hu címre bemutatásként 🙂

Ha kimaradt valami az oldalról amit még szeretnél tudni, kérlek írd meg az űrlap segítségével:

  • Add meg a keresztneved...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT tekinthető meg.

 

+36 20 974 6601