3 NAPOS WEBSIKER WORKSHOP

– kerülj képbe az online marketing alapokkal egy hosszú hétvége alatt –

A profitáló internetes megjelenéshez 6+1 területnek érdemes rendben lenni egy cégben, hogy zökkenőmentesen ketyegjen a gépezet.

Azt tanítom meg itt vállalkozóknak, amire a mai világban muszáj, hogy rálátásuk legyen az internetes megjelenéssel kapcsolatban.

Mik ezek a területek?

Hogyan lehetsz a Google kedvence?

A keresőoptimalizálás (SEO) alapjait muszáj megértened ahhoz, hogy előrébb kerüljön a céged a keresőben. Sajnos sok SEO-val foglalkozó cég sincs tisztába ezzel teljesen, így előfordul, hogy többet ártanak, mint segítenek. Talán időszakosan érnek el tiszavirág életű eredményeket, de mire letetted a pénzt, már bottal ütheted az elsők közti helyedet…

Érdekel, hogy miért van ez?

Hogy viselkednek a látogatóid?

Ki ne szeretné tudni, mit és miért csinálnak a látogatói a weboldalon? Még fontosabb, hogy hogyan lehet ezen folyamatosan javítani? Minden weboldal mögé lehet – és kell manapság – egy műszerfalat beállítani, amiről Te magad is le tudod olvasni, milyenek az eredmények.

Tudni akarod, miért nem hoz a weboldalad eleget a konyhára?

Közösségi média – rutinosan

Mit kommunikálj a Facebookon? Hogyan kezeld helyesen a magán- és az üzleti életed a közösségben? Mit érdemes használnod a Facebookon kívül?
…és egyáltalán, mire jó ez az egész és hogy lesz hasznod belőle?

 Ezekre kapsz választ, ha megtanulod rutinosabban kezelni a közösségi médiát ezen a workshopon. 

Online Hirdetések okosan

Az online hirdetésekre egy halom pénzt tudnak kiszórni az ablakon azok a vállalkozók, akik vagy próbálkozásként maguknak akarják csinálják a hirdetést, de akkor is így járhatnak, ha megbíznak valakit, hiszen nem tudja igazából, mit várhat el.

Tudd meg mitől jó egy online hirdetés és használd helyesen!

A szöveg az alapja mindennek

Ahhoz, hogy végül nálad költse el a pénzét valaki, remekül kell tudnod kommunikálni! Szóban talán egész jól megy a legtöbbünknek, de mit csinálj, amikor a monitor előtt ül és nem látod a reakciót? A leírt szövegnek nagyon rendben kell lenni, hogy eredményeket érj el vele.

Szerencsére ez tanulható és itt elárulom, hogyan írom a szövegeimet…

A Google
ingyenes
eszközei

A Google hatékonyan segíti a vállalkozókat, hogy sikeresebbek legyenek az interneten és általában a vállalkozásukban is. Ehhez egy tucat ingyenes és kiváló eszközt kínál, csak ismerned kell és egyszerűen használatba kell venned. Hol a buktató? Miért adná ezeket ingyen?

Jogos a kérdés, de elárulom a titkát ezen a tréningen…

Ez még csak 6, melyik a +1 terület?

Van egy tevékenység, ami legjobb online marketinget is hazavágja egy cégben, ha elhanyagolt, vagy nincs kidolgozva rendesen. Az online marketing cégeknek ez egyszerűen nem területe, ezért nem foglalkoznak vele. Viszont olyan szorosan kapcsolódik, hogy húsbavájóan sokat lehet rajta veszíteni, ha nincs rendben. Ezért ez az én egyik bónuszom, amit ajándékba biztosítok a résztvevőknek!

De itt nem ezt veszed meg… ez csak a hab a tortán 😉

Ezt a tréninget azok választják a leggyakrabban, akik…

  • szeretnének gyorsan képbe kerülni az online marketing alapjaival
  • tudják, hogy a magyar vevők is ott vannak az internet Balatonjában, csak meg kell tanulni „kihorgászni őket”
  • nem tudnak hetekig, hónapokig várni egy-egy hasznos infóra
  • szívesen kiszerveznék a feladatokat, de szeretnék tudni, hogyan lehet leellenőrizni a megbízottakat
  • maguk dolgoznának meg az eredményekért, mert nem akarnak egy vagyont költeni külsős vállalkozókra
  • kezdőnek érzik magukat a témában és szükségük van az érthető, szakzsargon nélküli türelmes magyarázatra

100% garancia!

Nyugi… ha az első nap végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi hasznosat, amit elvártál, visszakapod a pénzt. A rizikó legyen az enyém!

Durva a tempó?

bizony… 3 egész nap egy ismeretlen témában nem kis vállalkozás. De tudod mit? Ha úgy érzed, hogy nem tudtad kivenni egészen, amiért jöttél, ingyen megismételheted a tréninget!

A tréner: Temesvári Richárd

Alapfokú online marketing tréner, tanácsadó, a Websiker Ügynökség vezetője és a Profitáló Weboldal – pénzkidobás nélkül című könyv írója. 2000-ben kezdett el weboldalakkal és azok sikeressé változtatásával foglalkozni.

PROFITÁLÓ WEBOLDAL - PÉNZKIDOBÁS NÉLKÜL

Célja, hogy az internet világában elveszett vállalkozóknak segítsen felzárkózni ebben a gyorsan fejlődő online világban azzal, hogy rendbe teszi az alapvető tudnivalókat az Ő nyelvükön, teljesen érthetően.

Ez egy „csinálós” tréning!

Lesz asztalod és hozhatod akár a laptopod, vagy jegyzetfüzetet és kiscsoportban együtt dolgozunk.
Kemény a tempó, de vállalkozóként már ezt tudom, hogy Te is megszoktad.

Én pedig itt leszek, hogy segítsek átjutni ott, ahol a legnehezebb!

„átfogó és tökéletesen érthető volt, a könyv szuper folytatása. Köszönöm, hogy ilyen érthetően összefoglaltad a teljes folyamatot”

„azt hittem már mindent tudok ezen a téren. Úgy érzem, hogy az információknak köszönhetően sokkal jobban ki tudom mostantól használni a technika nyújtotta előnyöket, ezáltal jobb weboldalakat fogok készíteni. Ha más is ezt szeretné, csak javasolni tudom a Websiker Ügynökséget. Köszönöm Richárd!”

„Richárd egy rendkívül szimpatikus fiatalember, aki hosszú szakmai múlttal rendelkezik, ami meg is látszik az előadásain.”

„Szakmailag megkérdőjelezhetetlen, profin volt összerakva, és az a cél, amit kitűzött, hogy mindenki számára érthető legyen, maximálisan teljesítve lett! Éppen ezért is ajánlom kezdőknek is, de haladóknak is sok új információval szolgálhat, és az üzleti élet minden területén alkalmazható.”

A 3 napos Websiker Workshop adatai

Időpontok: 2017. november 3-4-5.
péntek-szombat-vasárnap
minden nap 10-18 óráig!

Helyszín: AJAMK – Budapest

Ár: a 3 nap alatt 6 tréningen vehetsz részt tulajdonképpen, amelyek normál esetben egyesével 39.900 Ft értékűek. De mivel mindegyikből fél nap képzést kapsz és kevesebb a gyakorlat, mintha 6 teljes napot foglalkoznánk vele, ezért úgy korrekt, ha ezt a tudást megkapod féláron, azaz 239.400 Ft helyett csak 119.700 Forintért!

DE VÁRJ! Ki akarom próbálni, hogy hányan tudunk egyszerre dolgozni, ezért most van egy még kedvezményesebb ajánlatom! A következő alkalommal 20-an lehetünk egy képzésen. Ez még családias, jut idő a kérdésekre, de a nagyobb létszám miatt még kedvezményesebb lehet:  239.400 Ft helyett, és 119.700 Ft helyett a 3 napos tréning most csak 89.000 FT!

Bónusz-1: +1 tréning, hogy az online marketing végén lévő eladások sikeresen záruljanak: Kasza Nap – Lezárás az értékesítésben és egy ajándék könyvet is kapsz mellé

Bónusz-2: utald át bármely időpontra a teljes összeget és 1 óra privát konzultációt kapsz, hogy egyedi kérdéseid se legyenek megválaszolatlanok!

A bónuszok összértéke: 35.000 FT!!!

Ezt ne hagyd itt! >>> Töltsd ki a jelentkezésed most >>>

JELENTKEZÉS ITT

Figyelem! Ez a tréning kiscsoportos, hogy kellő figyelmet kapjon minden résztvevő. Alkalmanként ezért max. 20 új résztvevőt tudok fogadni! Te leszel az egyik, vagy átnyújtod tálcán a vevőid a versenytársaknak?

MÁR CSAK 19 HELY

Töltsd ki most és legyél Te is websikeres vállalkozó!

+36 20 974 6601